3 Ideu Pikeun Ngadali Balikkeun Tabung CARDBOARD

Dina ieu tutorial abdi nganteur anjeun 3 ideu sahingga anjeun tiasa ngadaur mulangkeunana tabung kartonn tina sagala rupa. Anjeun tiasa ngadamel elegan potlot, bungkus kanggo anjeun hadiah jeung rak panata acara pisan hiasan. Janten ari sabab ayeuna mah kuring béjakeun ka anjeun bahan yén urang badé nganggo sareng kuring bakal nunjukkeun ka anjeun step by step masing-masing ideu.

bahan

Pikeun ngadamel sadaya ideu anu anjeun peryogikeun janten bahan anu biasa Tabung karton, naha éta téh kertas wc, kertas dapur, kasét perekat, kertas kado, kasét hiasan ... Salaku tambahan kana tabung karton anjeun peryogi di handap ieu bahan:

  • pléster plastik
  • Pita perekat hiasan
  • Kertas warnaan
  • Iteuk lem
  • Silikon gun
  • Lem bodas
  • CD
  • Cet akrilik
  • Cet semprot
  • Plank kayu
  • Sikat

Step by step

Dina salajengna video-tutorial anjeun tiasa ningali éta prosés elaborasi masing-masing tina tilu ide, supados anjeun teu kaleungitan jéntré sareng anjeun tiasa nyieun sorangan tanpa kasusah.

Naha anjeun ningali yén aranjeunna pisan gampang? Anjeun tiasa ngantepkeun kami dina koménar anu mana tina tilu ide anu anjeun paling resep.

Potlot

Pensil sok pisan kapake, tapi kadang urang teu ngurus bagian hiasan na. Dina hal ieu urang tiasa ngadamel anu lengkep pikeun raos, sabab anjeun tiasa cet na dina warna anu anjeun pikahoyong atanapi anu paling cocog sareng hiasan bumi anjeun.

Pakét kado

nu objék leutik kadang-kadang aranjeunna sesah dibungkus sahingga kado alit henteu kénging sareng teu diperhatoskeun. Upami urang nyiptakeun iket Kalayan tabung kardus, kado éta bakal dijaga sareng urang bakal ngajantenkeun langkung seueur. Salian ti sadayana ieu, urang tiasa ngaropea sapinuhna resep urang.

Rak méja

Pikeun kuring pilihan ieu paling kapake y hiasan. Upami anjeun hoyong sababaraha jangkung dina desktop anjeun anjeun tiasa nyiptakeun aranjeunna nganggo ieu panata acaraKu cara kieu anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur rohangan pikeun nempatkeun objék anjeun sareng aranjeunna bakal langkung saé sareng teratur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.