DIY: Kumaha cara ngosongkeun endog Paskah?

Endog Paskah

Nalika éta Easter atanapi Easter Resep tradisional anu henteu aya tungtungna didamel di bumi, sapertos torrijas atanapi sup hudang. Tapi, salaku tambahan, seueur karajinan khas didamel sapertos endog Paskah. Sababaraha endog dipapaésan mun urang resep ngahibur barudak.

Kituna, dinten ieu kami nunjukkeun ka anjeun kumaha endog ieu dikosongkeun, Kusabab sateuacan ngahias aranjeunna urang kedah ngosongkeun pedalaman. Kami bakal ngantepkeun hiasan endog Easter ieu dina tulisan engké.

daptar eusi

bahan

  • Endog seger
  • Jarum.
  • Cai.
  • Sabun.

Prosés

Endog Paskah

Pikeun ngosongkeun endog ieu pikeun Paska, urang kedah ngalakukeun dua liang dina tungtung na ku bantosan jarum. Anjeun kedah ati-ati ulah teuing neken kana endog sabab éta bakal rusak. Salaku tambahan, urang bakal ngaluarkeun jarum dina jero endog sahingga konéngna ngabeledug.

Saatos urang bakal niup kalayan kuat ngaliwatan salah sahiji liang supados sadayana endog di jero kaluar. Teras, urang bakal ngumbah pedalaman handapeun keran cai sareng sabun sakedik. Kami bakal ngantep éta garing salami 24 jam.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.