Kembang karét Eva

eva kembang karét busa

Anjeun hoyong ngalakukeun kembang karét eva? Dinten ieu kuring nyanggakeun kembang aster eva atanapi busa karét ieu. Kembang parantos janten sumber anu penting pisan pikeun ngahias karajinan urang.

Éta mangrupikeun kabagjaan sareng warna pikeun damel naon waé anu urang lakukeun dina marial ieu sareng nglengkapi tina seueur proyek sanés.

Kuring ngajukeun anjeun ideu ieu kembang karét eva anu pikaresepeun pisan dianggo gantungan konci, hiasan sirah, liontin atanapi masihan sentuhan terakhir pikeun padamelan anu sanés anu anjeun pikirkeun lakukeun atanapi kado.

Bahan pikeun ngadamel kembang karét eva

bahan eva daisy karét busa

  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • aturan
  • Spidol beureum sareng hideung permanén
  • Eyeshadow atanapi Blush sareng kapas
  • Soca mobile
Tulisan anu aya hubunganana:
Eva karét badut pikeun ngahias pesta barudak

Prosés ngadamel kembang karét eva

Kalayan pitulung penguasa, motong sadayana strips kalayan ukuran anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap. Émut yén anjeun tiasa milih warna anu anjeun paling resep pikeun padamelan ieu sareng ngagabungkeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

eva kembang karét busa

Témpél ti luhur ka panghandapna strip anu urang parantos motong sacara saksama supados tiasa leres-leres dijajarkeun.

kembang karét eva daisy foamy

lakonan hal anu sarua kalayan strip sésana.

tutorial ngadamel kembang daisy eva foamy

Lemkeun strip kana jero, waktos ieu, ti pangleutikna dugi ka panggedéna sareng éta bakal sapertos dina poto. Ati-ati supados sadaya tungtung cocog sareng pas pisan.

Daun kembang kembang eva DIY eva

Lakukeun hal anu sami sareng sadaya potongan, dina tungtungna urang kedah gaduh 6 struktur anu sami.

kembang karét eva daisy foamy

Lem hiji sapotong kana potongan séjén ti gigir, kitu sareng sadayana. nalika anjeun dugi ka potongan panungtung, Iteuk ku anu pangheulana tiasa nutup kembangna.

kembang karét eva daisy foamy

kembang karét eva daisy foamy

Motong bunderan sareng dua daun éta bakal ngabantosan urang pikeun ngalengkepan kembang karét eva urang.

kembang karét eva daisy foamy

Lem bunderan di tengah tina kembang na daun tina handapeun sahingga aranjeunna sapertos dina poto.

kembang karét eva daisy foamy

Ngahias rupa kembang.  Kuring parantos ngalaksanakeunana ku dua soca sélulér, irung, bulu mata, reureuh sareng imut, nanging anjeun tiasa nyiptakeun desain anu anjeun paling resep.

kembang karét eva prosés kembang aster

Kami parantos réngsé karét animasi kami eva margarita. Kumaha upami? Naon anu anjeun badé nganggo éta? Abdi bogoh aranjeunna pikeun gantungan konci, ransel atanapi bahkan pikeun ngahias sababaraha kotak atanapi kartu.

Upami anjeun resep kembang karét eva, Kuring ngajak anjeun ningali mawar ieu, éta sami-sami gampang dilakukeun sareng aranjeunna éndah.

eva atanapi mawar karét busa

Pendak deui dina tutorial salajengna. Upami anjeun ngadamel karajinan ieu, tong hilap ngirim kuring poto liwat jaringan sosial kuring.

Tulisan anu aya hubunganana:
Bros perawat nganggo karét eva

Aduh !!!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   marten cenahna

    Nyaéta geulis !! ukuran naon anu tinggaleun di tungtungna?

  2.   Malaikat cenahna

    Kelopak henteu cocog ogé😢