gagasan kado Poé bapa

Halo sadayana! Kami ngadeukeutan Poé Bapa sareng pikeun alesan ieu dina tulisan ieu kami bakal ningali genep gagasan kado DIY hébat ka kolot urang kalayan sagala kanyaah urang.

Naha anjeun hoyong ningali naon ideu ieu?

Poé kado bapana gagasan # 1: Poé mug bapa

Mugs mangrupikeun kado klasik anu mangpaat pisan, janten pikeun masihan kado kami ngan ukur ngahias sakedik.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Mug Hadiah Poé Rama

Ide kado Poé Bapa 2: Poster Poé Bapa

Poster anu tiasa digantung di mana waé, di kantor, di kamar, dina kulkas, jsb.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Eva karét sareng poster porselen pikeun masihan dinten bapak

Poé bapana gagasan kado angka 3: pigura hiasan

Urang tiasa ngadamel kado ieu dina lukisan atanapi dina pigura poto supados tiasa disimpen dina rak.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Kotak kado pikeun dinten bapak

Poé bapana gagasan kado angka 4: Kartu congratulate Poé bapa

Congratulating poé ogé penting, urang tiasa ngadamel kartu panasaran ieu.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Kartu pikeun ngabagjakeun dinten bapak

Poé bapana gagasan kado angka 5: Kartu dina bentuk kaos

Kartu sejen pisan aslina masihan ka bapana urang.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Kartu pikeun ngarayakeun dinten bapak

Poé bapana Hadiah Gagasan Jumlah 6: Print hiasan

gagasan sejen pikeun ngahias kamar dimana bapana urang biasana.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan anu kami tinggalkeun di handap ieu: Kumaha cara ngadamel poster kanggo Ari Bapa

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.