Kumaha cara ngadamel kotak kembang kertas pikeun ngahias kamar anjeun

Kembang kertas Éta mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling sering dianggo dina karajinan sareng buku skrap pikeun ngahias albeum, kartu, kotak, sareng sajabana ... Dina tulisan ieu kuring bakal ngajarkeun kumaha ngadamel lukisan leutik pikeun ngahias kamar anjeun sareng masihan sentuhan anu elegan.

Bahan pikeun ngadamel lukisan kembang kertas

  • Kertas cat cai atanapi kartuna
  • Cat cai
  • Sikat sareng cai
  • Maot sareng Maot Mesin motong
  • Lem
  • Sapotong kardus atanapi kai
  • Kartu héjo
  • Perforator karét kertas atanapi eva
  • Dirasa basa jeung acocador

Prosedur ngadamel bagan kembang kertas

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi sapotong kertas cat cai sareng warna cai berwarnaLeres, naon waé anu anjeun gaduh di bumi jalan.
  • Dampalkeun kertas sareng cai sareng sikat supados warna na tiasa langkung saé.
  • Pasihan stroke alit kalayan nada anu hampang (Kuring parantos milih pink) teras nambihan anu sanésna kalayan warna anu langkung poek.
  • Upami anjeun hoyong anjeun tiasa masihan sentuhan cahaya sareng konéng.

  • Pikeun ngajantenkeun langkung gancang prosésna Anjeun tiasa garing kertas nganggo bedil panas atanapi pengering rambut.
  • Sakali garing pisan, kuring bakal ngalakukeun sababaraha kembang nganggo paéh ieu sareng mesin motong paéh kuring.
  • Upami anjeun henteu ngagaduhan mesin ieu, anjeun tiasa nganggo punch kembang kalayan ukuran anu bénten-bénten atanapi motong ku pitulung témplat internét.

  • Kuring ogé bakal motong spiral ieu sareng maot ieu tengah kembang.
  • Sakali kami parantos ngalakukeun sadayana, urang ngagaduhan 4 kembang sareng pusatna.
  • Pikeun ngawangun kembang kuring badé nganggo dasar karét atanapi karét sareng lapisan logam.
  • Kuring bakal nerapkeun tekanan dina bunderan pikeun tiap kelopak dugi ka kembang na kembang.
  • Kuring bakal ngalakukeun hal anu sami sareng anu sanésna sareng kuring bakal ngagulung potongan konéng anu ngempelkeun tungtung supados henteu kabuka.

  • Kembangna dipasang Éta saderhana pisan, anjeun ngan ukur kedah nempelkeun potongan-potonganna ti luhur ka panghandapna nyelang kelopak supados langkung éndah.
  • Tungtungna, kuring bakal lem potongan konéng di tengah.

  • Kembangna tiasa didamel dina warna anu anjeun paling resep.
  • Maka kuring bakal ngalakukeun sababaraha daun jeung gagang kalayan ieu mati sareng saham kartu héjo.
  • Sareng ayeuna datangna rakitan pigura, dasarna bakal janten papan kai anu kuring kagungan di bumi, tapi anjeun tiasa nganggo naon waé anu anjeun gaduh.

  • Kuring bakal ngagabungkeun kembang, daun sareng batang anu béda.
  • Sentuhan akhir bakal dibéré dua kukupu yén kuring parantos ngadamel liang.

  • Émut yén anjeun tiasa ngadamel kombinasi anu anjeun paling resep.

Sareng urang parantos réngsé ngalukis sakedik urang nganggo kembang kertas éndah ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.