Gampang Origami Koala Nyanghareupan

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel inohong Origami anu sanés. Urang badé ngalakukeun nyanghareupan koala gampang pisan sareng gancang.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun nyiptakeun kobatan Origami

  • Kertas, éta tiasa janten kertas khusus pikeun Origami atanapi kertas sanésna salami éta henteu kentel teuing sareng tiasa diurus kalayan saé.
  • Pananda kanggo ngadamel detail tina koala's face.

Leungeun kana karajinan

Hayu urang tingali kumaha carana ngadamel inohong ieu dina Origami undak-usuk dina video ieu:

  1. Hal anu pangpayunna nyaéta ngadamel inohong dasar anu bakal kami badé ngadamel koala. Dina hal ieu urang bakal peryogi pasagi.
  2. Urang bakal nempatkeun alun-alun dina bentuk rhombus sareng urang bakal tilep kana dua nunjuk juru segitiga ka handap.
  3. ayeuna urang bakal ngalipet juru luhurna kanggo ngawangun rénggong deui. 
  4. Ieu tilepan terakhir dina urang bade ngalipet deui tapi ka luhur nyésakeun margin alit nepi ka luhur. Urang bakal tilepan juru handap pikeun ngawangun ceuli.
  5. El segitiga anu aya di tengah-tengah dua ceuli urang bade ngalipetna ogé
  6. Urang muterkeun inohong.
  7. Kami ngalipet juru handap payun pikeun ngawangun moncong tina rupa koala.
  8. Tungtungna, urang bakal cet ku panyiri detilna tina raray: panon sareng irung.

Sareng siap! Kami parantos ngagaduhan inohong Origami anu sanés tina séri anu kami damel. Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel inohong anu saencana dina tautan ieu:

Sirah anjing: Gampang Anjing Origami

Beureum Babi: Gampang Origami Babi Nyanghareupan

Sirah Fox: Gampang Origami Fox Nyanghareupan

Kelenci raray: Origami Kelinci Nyanghareupan

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)