Topi pompom gampang pikeun ngahias

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha carana sangkan topi ieu kalawan pompom pikeun ngahias notebooks, kotak, kado, kartu atawa naon bae anu urang bisa mikir yén urang rék masihan atmosfir usum tiis.

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngadamel karajinan saderhana ieu?

Bahan anu urang peryogikeun pikeun ngadamel topi pom pom urang

  • Wol tina warna anu urang hoyongkeun
  • Garpu pikeun nyieun pom pom
  • Karton atanapi karét EVA, urang bakal milih warna anu cocog sareng wol pompom
  • gunting
  • Lem panas atanapi silikon
  • Pencil

Leungeun kana karajinan

  1. Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta nyieun pom pom. Aya seueur cara pikeun ngadamel pom pom tapi kami nyarankeun anjeun ngalakukeun éta nganggo garpu sabab saderhana pisan sareng urang ogé tiasa ngadamel pom pom leutik anu saé pikeun kasempetan ieu. Ieu sagampil ngagulung wol sabudeureun garpu, tying dinya sarta motong. Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel pom pom nganggo garpu dina tautan ieu: Kami ngadamel mini pompon ku bantosan garpu

Mini pompom

  1. Ayeuna kami bakal nyandak kardus atanapi karét Eva anu kami pilih. Urang ngagambar bentuk topi usum tiis, sakumaha bisa ditempo dina gambar di handap ieu.

  1. Urang bakal motong topi urang taliti sangkan wangunna bener. Saatos réngsé, urang tiasa nyabak upami aya puncak atanapi daérah anu dipangkas parah.
  2. urang tiasa tambahkeun detil kalawan cet lamun urang hoyong, kayaning sababaraha titik, stripes atanapi snowflakes, tapi hambalan ieu sagemblengna pilihan. Jang ngalampahkeun ieu urang tiasa nganggo spidol permanén atanapi cet akrilik.

  1. Rék urang bakal lem pom pom di luhur tina cap. Kadé pastikeun yén éta ogé glued.

Sareng siap! Kami parantos réngsé topi sareng siap ngahias barang-barang kami sareng ngahérankeun batur.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)