Kéong warna-warni

Kéong warna-warni

Upami anjeun resep karajinan kalayan kardus, karajinan ieu ngagaduhan kejutan anu anjeun bakal resep. Éta ngeunaan ngalakukeun keong lucu tina sababaraha warna sarta yén sanggeus sagala léngkah na anjeun bakal bisa niténan kumaha kasaimbangan Barudak pasti bakal resep cara anu gampang pikeun ngalakukeunana sareng hasil ahirna. Anjeun wani?

Upami anjeun resep ngadamel karajinan kalayan bentuk keong anu pikaresepeun, cobian tingali kami kéong dijieun tina nanas.

Bahan anu kuring dianggo pikeun kéong ieu:

  • 7 Warna Cardstock: Héjo Poék, Héjo Lampu, Konéng, Oranyeu, Bulao, Beureum, Ungu.
  • Gunting.
  • Kompas.
  • Lem bodas atanapi silikon panas sareng bedil anjeun.
  • Dua panon palastik pikeun karajinan.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Kalawan kompas urang bakal nyieun bunderan tina ukuran béda. Anu kahiji sareng anu panggedéna nyaéta beureum, dimana urang bakal ngadamel radius 19,5 cm. Sakali rengse urang motong éta. Teras we ngalipet kana satengah sareng sisihkan.

Hambalan Dua:

Dina kartu séjénna urang bakal nyieun bunderan. Dina kardus jeruk urang ngadamel bunderan kalayan radius 7,5 cm. Dina kardus biru, bunderan kalayan radius 6,5 cm. Dina kardus ungu bunderan 5,5 cm. Dina kardus konéng bunderan 4,5 cm. Dina kartu héjo poék bunderan 3,5 cm sarta dina kartu héjo lampu bunderan 2,5 cm. Urang potong kabeh.

Léngkah katilu:

Urang tumpukan sakabéh bunderan jeung lem aranjeunna. Urang bakal ngabentuk struktur nu urang nempatkeun dina luhureun sapotong kardus beureum jeung lem eta.

Kéong warna-warni

Léngkah kaopat:

Urang motong dua strips beureum nu urang nempatkeun dina luhureun sirah sabab bakal simulate anteneu atawa panon kéong. Urang lem aranjeunna ka luhureun sirah.

Kéong warna-warni

Léngkah kalima:

Urang lem panon dina salembar leutik kardus beureum sarta motong kaluar kaleuwihan, emphasizing yén aya margin leutik sabudeureun panon. Kami nyandak panon ku cutout leutik maranéhanana sarta nempelkeun aranjeunna dina luhureun dua strips nu urang geus disimpen. Kami nyandak struktur kéong, urang buka di handap sareng ayeuna urang tiasa nyaimbangkeunana. Éta ide anu saé sareng asli!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.