Kumaha ngahias gelas nganggo pangaruh marbled - DIY gampang sareng gancang

Dina ieu tutorial Abdi ngajar anjeun ngahias kacamata pangaruh marmer, sanaos anjeun tiasa nerapkeun téhnik ieu kana obyék anu mana waé kaca o gagarabah. Anjeun bakal ningali yén éta gampang pisan, anu anjeun peryogi pisan sababaraha bahan sareng aya pangaruh anu saé pisan.

bahan

Pikeun ngahias teh kacamata pangaruh marmer anjeun bakal kedah kieu bahan:

  • Kacamata kristal
  • Wadahna
  • Cai
  • Rupa-rupa warna kuku kuku
  • Huntu

Step by step

Pikeun ngamimitian ngahias teh kacamata pangaruh marmer anjeun bakal kedah nyiapkeun wadah Ieu bakal ngabantosan urang pikeun nyiptakeun campuran cét sareng ngenalkeun gelasna di jerona supados direspon ku aranjeunna, janten anjeun kedah kéngingkeun wadah anu langkung ageung tibatan gelas, sareng upami éta langkung lega deui bakal ngagampangkeun gerakan. Tuang agua Dina wadah, jumlahna bakal gumantung kana sabaraha jauhna anjeun rék nyerep gelas anjeun, sanaos kuring nyarankeun yén anjeun ngeusianana ogé, sabab éta langkung saé tibatan leungit. Teras tuang salah sahiji warna enamel anu anjeun pilih. Kuring parantos milih wungu.

Anjeun bakal ningali yén Polandia ngambang sareng tetep dina permukaan. Larapkeun warna anu sanés, dina kasus kuring kuring parantos milih a fuchsia. Pilihan nuansa penting, coba jantenkeun aranjeunna dua warna anu cukup béda, hiji langkung kuat tibatan anu sanés. Upami anjeun nganggo dua warna anu disamarkeun, éta moal éndah atanapi nada na bakal dibéntenkeun pisan, sareng pangaruh marbled éta moal diperhatoskeun.

Gambar na parantos éndah sapertos kieu, tanpa keuna, tapi urang tiasa nyiptakeun langkung seueur desain. Kalayan a iteuk tusuk mindahkeun kelir lancar. Entong diadukeun atanapi dicobian dicampur, éta ngeunaan mindahkeun nada pikeun nyiptakeun garis sareng bentuk tanpa warna anu disatukan lengkep.

Nalika anjeun gaduh desain anu anjeun resep ati-ati kenalkeun sagelas sajauh anu anjeun pikahoyong dicét. Sareng candak kaluar bari henteu dialihkeun deui, kantun lebetkeun gelas na kaluarkeun.

Sareng anjeun bakal gaduh desain anjeun dicitak dina gelas. Hayu garing sadayana sareng anjeun bakal gaduh gelas anjeun dihias ku jalan gampil y gancang.

Kuring ogé parantos ngalaksanakeun tés kalayan warna biru biru sareng biru pirus, sareng kanyataanna kuring resep hasilna.

Entong hariwang ngeunaan nyeuseuh sareng nempatkeun kana éta pangwasuh piring, aranjeunna moal luntur upami anjeun parantos ngadamel éta ku enamel. Janten anjeun bakal ngagaduhan kacamata pangaruh marmer unik sareng asli.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ayla cenahna

    Wowww katingalina geulis !!!! Ngan ukur saé kanggo gelas? atanapi naha éta tiasa dilakukeun ku cangkir plastik atanapi gelas batu ??
    Ucup gedé !!!!

    1.    Irene Gil cenahna

      Anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan bahan naon 🙂