Kado menit terakhir kanggo Hari Bapa ngan ukur tilu léngkah.

Abdi sumping pikeun nunjukkeun ka anjeun kado menit terakhir kanggo dinten bapak. Upami anjeun henteu émut yén éta bakal janten Poé Bapa, atanapi meureun anjeun sapertos kuring anu ngantepkeun sadayana dugi ka menit terakhir, ideu ieu bakal saé pikeun anjeun.

Éta kado gancang, saderhana, murah: éta ngan dina tilu léngkah anjeun bakal siap. Aya waktos nalika kami henteu terang naon anu kedah dipasihkeun, sareng panginten saderhana sapertos masihan sakedik waktos kanggo anjeunna nganggo bir, Coke atanapi inuman naon waé anu anjeunna paling resep ... sababaraha kacang sareng gim atanapi pilem TV. .. Tetep maca yén kuring nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta.

Bahan:

  • Printer.
  • Karton bodas DinA4.
  • Gunting.
  • Pita atanapi pita pikeun nempel.
  • Nginum botol.

Ngolah ngadamel kado ieu:

Éta ngeunaan milarian waktos kanggo pasihan anjeunna sakedik waktos kanggo nyalira, sareng pikeun ieu urang bade masihan catetan lucu ku nempatkeun a dasi kana bir atanapi inuman karesep anjeun.

Urang kedah ngan sababaraha menit kanggo ngadamel kado ieu dilakukeun dina tilu léngkah anu gampang sareng gancang, anu ogé tiasa dilakukeun ku barudak. Kuring nunjukkeun anjeun di handap:

  1. Ngundeur citakan anu anjeun gaduh di akhir pos. Nyetak dina ukuran folioUpami éta dina karton langkung saé sabab éta langkung seueur awak, upami anjeun henteu ngagaduhanana dina waktos éta anjeun tiasa ngalakukeunana dina lambaran normal.
  2. Kuring ngantepkeun anjeun tilu conto hubungan anu béda, motong modélna anu anjeun paling resep. Turutan garis tutupna anu bakal ngabantosan anjeun ngantelkeun kana beuheung botol.
  3. Teras pasang dasi na dibenerkeun kana botol keuna ku sumanget.

Siap! kado pikeun bapak didamel: dasi pikeun inuman karesep anjeun. Ayeuna giliran anjeun milari waktos sareng gaduh waktos anu saé! Kuring yakin aranjeunna bakal hatur nuhun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.