Kalénder Advent emas kalayan gulungan kardus

Kalénder Advent emas kalayan gulungan kardus

Panggihan ieu geulis Kalénder Advent. Éta dijieun kalawan bahan daur ulang jeung kalawan finish emas. Karajinan ieu butuh waktu pikeun ngalakukeun, tapi anjeun salawasna tiasa naroskeun pitulung ka budak leutik di bumi. Gagasan nyiapkeun 24 rongga Kejutan mangrupikeun anu ngajantenkeun langkung beurat, tapi kami ngajamin yén hasilna nyugemakeun. Sajaba ti éta, gagasan ieu pisan vintage sarta hiasan pikeun Navidad.

Upami anjeun hoyong terang urang Kalénder Advent, kami nampilkeun daptar leutik sareng sababaraha karajinan ieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngadamel kalénder Advent
Tulisan anu aya hubunganana:
Kalénder Advent DIY didamel nganggo amplop
Kalénder Advent
Tulisan anu aya hubunganana:
Kalénder Advent
Kalénder Advent pikeun Natal
Tulisan anu aya hubunganana:
Kalénder Advent pikeun Natal

Bahan anu digunakeun pikeun kalénder Advent:

  • 12 tabung kardus.
  • 1 kotak sareng tutupna anu cocog sareng 24 tabung.
  • Semprotan emas logam.
  • Kertas coklat.
  • Dicitak angka pikeun kalénder Advent.
  • 24 gummies leutik.
  • Gunting.
  • Potlot.
  • Aturan.
  • Silicone panas jeung gun na.
  • Sababaraha hiasan Natal emas.

Anjeun tiasa ningali manual ieu step by lengkah dina video di handap ieu:

Hambalan munggaran:

Urang motong 12 gulungan kardus pikeun ngabentuk 24 gulung.

Kalénder Advent emas kalayan gulungan kardus

Hambalan Dua:

Kami nempatkeun salah sahiji kardus anu dipotong di jero kotak. gagasan téh nyaho jangkungna, nu urang bakal cirian ku pensil. Teras we bakal motong kaluar kaleuwihan bagian tina kotak.

Léngkah katilu:

Urang nempatkeun gulungan di jero kotak pikeun pariksa yen sagalana fits sampurna.

Kalénder Advent emas kalayan gulungan kardus

Léngkah kaopat:

Kami nempatkeun tutup gigireun kotak. Urang bakal nyieun a segitiga sangkan ngawujud bagian hateupna. Urang motong kaluar lajeng urang lem ka luhureun kotak.

Léngkah kalima:

Urang motong sababaraha strips ambéh maranéhanana cocog edges of hateupna. Teras we lem aranjeunna kalayan bantuan silicone.

Léngkah Genep:

Urang motong 48 lembar pasagi kertas coklat. Urang bakal nempatkeun dua lembar pikeun tiap roll karton jeung ngamankeun eta ku pita karét.

Léngkah katujuh:

Urang nempatkeun gulungan dina salembar kertas jeung cet eta jeung cet semprot emas. Urang ogé bakal ngalakukeun eta kalawan kotak.

Kalénder Advent emas kalayan gulungan kardus

Kalénder Advent emas kalayan gulungan kardus

Léngkah kadalapan:

Urang nempatkeun kejutan jero kardus gulungan lajeng urang nempatkeun eta di jero kotak.

Kalénder Advent emas kalayan gulungan kardus

Salapan puluh léngkah:

Urang bakal nempelkeun angka dina beungeut luar gulungan. Tungtungna urang bakal nempatkeun sababaraha hiasan Natal dina kalénder.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.