Kalong kardus daur ulang

Kalong kardus daur ulang

Urang bogoh ka ieu kalong lucu! Kami geus motong kaluar ngeunaan tilu potongan domed tina karton endog jeung dipangkas aranjeunna dina tungtung pikeun masihan aranjeunna bentuk karton endog. jangjang tina kalong. Kami geus dicét éta hideung, nempatkeun panon pikeun karajinan sarta ditambahkeun sababaraha pita pikeun ngagantung aranjeunna. Gagasan ieu asli pisan pikeun dinten Lebaran ieu. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngalakukeunana? Kami parantos nyiapkeun pidéo alit sareng kumaha carana léngkah-léngkah.

Bahan anu kuring dianggo pikeun kalong:

  • karton endog.
  • Cét akrilik hideung.
  • Sikat cet.
  • Pita jeruk.
  • Panon palastik.
  • Potlot.
  • Gunting.
  • lem panas atawa silicone kalawan gun Anjeun.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Urang motong tilu bagian gilig tina karton endog. dina duanana tungtung urang ngagambar bentuk melengkung tina jangjangna ngarah nunjuk. Kami motong éta.

Hambalan Dua:

Urang cet sadayana kardus kalawan cet acrylic hideung. Urang bakal ngalakukeun eta ti luhur sarta ngantep eta garing. Teras we bakal cet kana jero sareng ngantepkeunana garing.

Kalong kardus daur ulang

Léngkah katilu:

Lamun urang geus garing kalong urang neruskeun nempatkeun pita gantung. Kami ngadamel liang dina bagian tengah sareng luhur kardus nganggo ujung gunting. Urang nempatkeun pita dina duanana tungtung na urang cangreud di jerona supados cangreud teu katingali.

Léngkah kaopat:

Tungtungna urang lem panon kalong. Kami bakal ngabantosan diri kalayan sagala jinis lem atanapi silikon panas.

Kalong kardus daur ulang

Kalong kardus daur ulang


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.