Kapal terbang nganggo baju baju sareng batang popsicle

Kapal terbang nganggo baju baju

Pesawat sok parantos narik perhatian anu alit. Hal ieu sering pisan ningali aranjeunna maénkeun sareng aranjeunna atanapi ningali aranjeunna kalayan ramo anu ngageleger di langit, panasaran kumaha alat éta tiasa angkat ka ditu. Dolanan ieu saé pisan pikeun imajinasi sareng kapinteran anjeun.

Kusabab kitu, dinten ieu urang ngajarkeun kumaha ngadamel pesawat miniatur bahan didaur ulang. Ku cara kieu, urang ngajarkeun aranjeunna éta mihak ka lingkungan kalayan jenis prosés daur ulang ieu.

daptar eusi

bahan

  • Lem atanapi silikon.
  • Clothespins.
  • Iteuk iteuk (ageung sareng alit).
  • Sikat.
  • Tempera.

Prosés

  1. Lukisan iteuk popsicle kalayan warna karesep anjeun. Hayu garing.
  2. Lukisan baju baju kalayan warna sanés anu nempel kana éta sareng ngantep éta garing.
  3. Nempelkeun teh iteuk pangleutikna dina bagian dimana kami mencét jepitan. Ieu bakal janten fin pesawat urang.
  4. témpél dua batang ukuran langkung ageung, ku cara anu sajajar, ngalangkungan daérah anu dicét gripper.

Inpormasi lengkep - Kerajinan kertas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.