Malaikat karét Eva pikeun ngahias tangkal Natal anjeun

karat natal karét eva ornamén

Malaikat Natal Éta mangrupikeun salah sahiji hiasan anu paling indah dina tanggal ieu. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun anjeun kumaha cara ngadamel murangkalih, sampurna pikeun ngahias tangkal Natal anjeun atanapi di juru bumi.

Bahan pikeun ngadamel malaikat Natal

  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • Karét Eva ditinju
  • Pamotong cookie haté
  • Pembersih pipa emas
  • Pita renda atanapi anu sami
  • Spidol permanén
  • Pencil
  • Soca mobile
  • Eyeshadow sareng kapas
  • Cet akrilik bodas sareng awl

Prosés ngadamel malaikat Natal

  • Hayu urang mimitian ku kliping a bunderan karét eva dina warna kulit sakitar 6 cm diaméterna sareng dua bunderan leutik, kalayan bantosan liang, janten ngabentuk ceuli.
  • Urang bakal lemkeun aranjeunna ka gigir.
  • Ayeuna, kuring badé ngabentuk poni malaikat spiral a. Upami anjeun henteu gaduh, anjeun tiasa ngajantenkeun rambut anu anjeun paling resep.
  • Urang bakal anggo panon sélulér pikeun malaikat alit urang, ngarah tiasa ngalih nalika nempatkeun kana karajinan urang.

karat natal karét eva ornamén

  • Kalayan spidol hideung permanén anu hadé kuring bakal ngajantenkeun detil na bulu mata sareng irung. Engké, ku beureum, kuring bakal ngalaksanakeun seuri.
  • Kalayan panon kalangkang atanapi Blush sareng swab katun Abdi badé warna éta pipi.

karat natal karét eva ornamén

  • Kami bakal ngabentuk awak malaikat urang, nempelkeun leungeun kana leungeun baju. Kuring parantos nganggo liang, tapi anjeun tiasa ngagampangkeunnana.
  • Jangjangna Aranjeunna bakalan dina bentuk daun supados henteu ngahesekeun kami sareng pakéan na bakal saderhana sapertos anu anjeun tingali dina gambar. Lemkeun kana luhur jangjang ngarah teu gerak.

karat natal karét eva ornamén

  • Sakali ieu dilakukeun, iteuk sirah malaikat urang dina luhur awak.
  • Kalayan cutter cookie dina bentuk jantung Abdi badé ngadamel anu beureum tina karét eva.
  • Kuring bakal nyantelkeun kana tengah awak sareng potongan panangan bakal luhur.

karat natal karét eva ornamén

  • Kalayan pita renda atanapi anu sami abdi badé ngadamel Abdi turun kana baju supados langkung anggun. Kuring badé nempelkeun ti tukang kanggo nyegah lem nunjukkeun sareng padamelan urang tina patri.

karat natal karét eva ornamén

  • Giliranna pikeun ngabentuk halo malaikat. Pikeun ieu kuring badé nganggo pipir dina warna emas. Anjeun ngan ukur kedah ngawangun bunderan sareng nempelkeun di tukangeun sirah.

karat natal karét eva ornamén

Sentuhan terakhir pikeun malaikat alit urang.

  • Kami ngan ukur ngagaduhan detil na. Abdi badé mimitian ku jangjang, nganggo pensil sareng kuring badé ngadamel sababaraha garis bulu.
  • Teras, ku cet bodas sareng awl Kaula bade ngadamel sakedik nunjuk cahaya dina pipi.

karat natal karét eva ornamén

Sareng malaikat kami parantos réngsé. Upami anjeun hoyong ngagantung, anjeun kedah nempatkeun tali atanapi benang dina éta.

Sareng upami anjeun hoyong diajar hiasan anu sanés pikeun tangkal Natal anjeun, kuring ngantepkeun pingguin ieu anu alit bakal dipikacinta. KLIK DI DIEU.

karét pingguin eva donlumusical natal

Kuring miharep anjeun resep, ningali deui dina karajinan salajengna. Aduh!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.