13 Gampang tur warni Dreamcatchers homemade

Gambar| Anke Sundermeier via Pixabay

nu panéwak ngimpi aranjeunna jimat tradisional suku Amerindian anu tujuanana henteu ngan ukur ngajaga saha waé anu gaduhna tapi ogé ngabantosan nahan impian sareng ideu anu saé. Impian dipangaruhan ku énergi anu saé sareng anu goréng, sareng ku bolong tina dreamcatcher bakal tiasa nangkep énergi anu goréng pikeun engké ngaleungit ku cahaya mimiti isuk-isuk.

Dreamcatchers ieu jadi pohara populér di taun 60-an sarta ayeuna pisan umum pikeun manggihan eta di mana wae toko hiasan atawa di mana wae pasar loak. Éta geulis dina headboard ranjang! Ayeuna, upami anjeun resep ngalakukeun karajinan, kuring nyarankeun anjeun nyieun ngimpi catcher sorangan. Dina tulisan ieu anjeun bakal ningali sababaraha ideu anu bakal ngabantosan anjeun ngembangkeun sagala imajinasi anjeun sareng ngaluarkeun sisi paling kreatif anjeun. Hayu urang laksanakeun!

Diajar kumaha ngadamel pemimpi

Diajar kumaha ngadamel pemimpi

Pikeun ngalakukeun ieu warni ngimpi catcher Anjeun peryogi bahan-bahan ieu: wol warna, manik kai, kawat, bulu warna, pom-poms hiasan, pulpén, gunting, lonceng hiasan sareng lem silikon.

Upami éta pertama kalina anjeun parantos mutuskeun ngadamel panyawat impian, anjeun tiasa ningali prosésna rada rumit, tapi hatur nuhun kana tutorial pidéo anu anjeun bakal mendakan dina postingan. Diajar kumaha ngadamel pemimpi Kuring yakin eta bakal leuwih gampang pikeun anjeun.

Sakali anjeun parantos réngsé, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngagantungkeunana di tempat anu katingali di kamar anjeun sareng nikmati.

Urang ngadamel dream catcher ngawangun béntang basajan

béntang ngawangun ngimpi catcher

Aya loba cara pikeun nyieun hiji ngimpi catcher geulis. Dina kasempetan ieu, modél anu anjeun tiasa tingali dina tulisan Urang nyieun dreamcatcher basajan boga jaringan tina threads dina bentuk béntang.

Lamun mutuskeun pikeun ieu desain ngawangun béntang, Hal kahiji anjeun bade kudu meunang bahan: cingcin logam, kawat atawa bunderan kardus, wol jeung benang tina kelir béda, bulu, manik jeung sagala rupa ornamén pikeun ngahias ngimpi catcher. Anjeun malah tiasa nganggo deui barang anu anjeun tinggalkeun tina karajinan anu sanés. Tungtungna, a gun lem panas jeung gunting.

Di jero postingan anjeun bakal mendakan tutorial anu gampang pisan sareng gambar anu bakal nungtun anjeun pikeun ngajantenkeun impian anu saé ieu. Ulah sono!

homemade ngimpi catcher

Gambar| Rencana Juntines

Modél dream catcher séjén anu éndah pikeun ngahias kamar anjeun nyaéta ieu dijieun ku piring kertas nu bakal jadi dadasar karajinan ieu. Bahan séjén anu anjeun peryogikeun nyaéta punch, benang warna, bulu hiasan, pita sareng gunting.

Dina situs wéb Education 3.0 anjeun gaduh tutorial pidéo pikeun ngadamel dreamcatcher homemade anu hebat ieu léngkah-léngkah kalayan bahan anu anjeun tiasa ngadaur ulang tina karajinan anu sanés. hasilna Sigana hébat!

Gancang jeung gampang ngimpi catcher

Gambar| Heronsissimo

Upami anjeun teu gaduh seueur waktos tapi anjeun hoyong nyobian ngadamel a panéwak ngimpi, desain handap bisa jadi nu paling cocog pikeun anjeun. Éta gancang pisan sareng gampang dilakukeun! Anjeun moal peryogi seueur bahan pikeun tujuan ieu, ngan ukur hoop, benang warna, bulu sareng siki.

Dina situs wéb Education 3.0 anjeun bakal mendakan pidéo pidéo anu detil pisan pikeun nyiptakeun penangkap impian ieu. Éta sampurna upami anjeun hoyong latihan karajinan ieu sabab anjeun henteu acan kantos ngalakukeun sapertos kieu sateuacanna. Anjeun pasti bakal nyéépkeun waktos anu paling ngahibur.

bulan ngimpi catcher

Gambar| Bengkel Barudak BCN

Naha anjeun ahli dina nyieun dreamcatchers sareng anjeun milari tangtangan pikeun ngahibur? Janten anjeun kedah nyiptakeun ieu bulan ngawangun ngimpi catcher! Éta éndah sareng bakal masihan sentuhan anu asli sareng béda ka kamar anjeun.

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu nyaéta sapotong kawat, gunting, sareng lem. Pas struktur bulan réngsé éta waktuna pikeun nambahkeun hiasan. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah nganggo jinis wol, benang, lawon sareng pita anu bakal masihan tékstur anu variatif pikeun desain ieu.

Dina situs wéb Education 3.0 anjeun tiasa ningali pidéo pidéo pikeun ngadamel dream catcher ngawangun bulan ieu.

haté ngawangun ngimpi catcher

Gambar| Molly Moo Karajinan

Pikeun anu milari desain penangkap impian anu langkung rumit, anjeun ogé tiasa ngadamel karajinan ngawangun jantung anu geulis ieu. Butuh sababaraha kasabaran sareng waktos, tapi hasilna henteu tiasa langkung saé. Janten upami anjeun kedah ngadamel kado, tong ragu sabab jalma anu anjeun masihan éta pasti bakal resep.

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta kawat pikeun ngabentuk jantung, benang atanapi wol pikeun ngajajar dreamcatcher sareng klip sareng manik, bulu sareng hiasan sanésna pikeun ngahias handapeun dreamcatcher anu anjeun pikahoyong. Dina ramatloka Pequeocio anjeun bisa leuwih jéntré ngeunaan karajinan ieu.

Dreamcatcher kalawan manik hama

Gambar| The Beureum Thread Blog

Modél dreamcatcher anu saé pisan anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ieu sareng manik hama. Salian bahan has pikeun nyieun dreamcatchers kayaning gunting, lawon, wol jeung benang, pikeun nyieun desain ieu anjeun ogé bakal butuh cingcin kai jeung manik hama pikeun nyieun bulu nu bakal ngagantung tina karajinan.

Anjeun tiasa terang langkung seueur ngeunaan ieu ngimpi catcher kalawan manik hama dina ramatloka Pequeocio. Aya anjeun bakal mendakan langkung rinci ngeunaan modél ieu.

Panyekel impian homemade sareng karét panci tekanan

Gambar| Blog Héjo

Anu bakal nyebutkeun yén kalawan karét tina pressure cooker anjeun tiasa ngadamel dream catcher? Muhun éta leres! Upami Anjeun gaduh hiji cooker tekanan heubeul nu bade buang jauh, simpen karét tina si Udung sabab bakal mantuan Anjeun nyieun hiji catcher ngimpi pisan tiis tanpa loba usaha. Ku cara kieu anjeun tiasa ngamangpaatkeun karét pikeun ngadaur ulang bahan sareng ngurus lingkungan.

Nyatana, ngan ukur karét anjeun tiasa langsung kana léngkah ngahias impian. Kumpulkeun benang, benang, lawon, atanapi bahan naon waé anu anjeun hoyong ngahias interior sareng garis strukturna. Lajeng ngahias handap karajinan kumaha anjeun resep. Kanyataanna, léngkah-léngkahna sami sareng anu urang tingali dina modél dreamcatchers anu sanés. Dina situs web El Blog Verde anjeun gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan desain ieu.

homemade ngimpi catcher

Gambar| Anita jeung dunyana

Pikeun beginners di dunya karajinan, ieu tipe minimalis homemade ngimpi catcher Éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun ngamimitian latihan.

Bahan-bahan anu dibutuhkeun pikeun ngadamel dream catcher buatan bumi ieu nyaéta wol, pigura, jarum wol, bulu anu dipotong, sareng stiker anu mewah. Dina ramatloka Anita y su mundo anjeun tiasa ningali hiji tutorial kalawan gambar nyieun karajinan ieu step by step.

Gancang jeung warni ngimpi catcher

Gambar| Blog Toads jeung Putri

Wétan ngimpi catcher jadi warni Éta idéal pikeun ngahias kamar barudak anjeun. Salaku tambahan, nalika manufaktur éta henteu ngagaduhan seueur komplikasi. Salaku bahan pikeun ngadamel dreamcatcher ieu anjeun peryogi kawat plasticized, benang digosok, lem bodas, bola benang, gunting, sikat, tang, manik warna sareng bulu.

Dina blog Sapos y Princesas anjeun tiasa mendakan sadayana prosedur anu dijelaskeun pikeun ngajantenkeun dreamcatcher ieu warni sareng gancang.

macrame ngimpi catcher

Gambar| Shana Rox

Macramé nyaéta téhnik nyieun lawon maké cangreud hiasan. Upami anjeun resep macramé, anjeun ogé tiasa ngalarapkeunana kana panyekel impian. Pikeun nyieun jenis ieu karajinan anjeun bakal kudu meunang bahan kayaning kawat, wol atawa benang, lem, manik jeung gunting. Anjeun tiasa manggihan desain macrame paling variatif ngalakukeun pilarian gancang dina YouTube. Pasti leuwih ti hiji bakal narik perhatian Anjeun!

Impian catcher kalawan bentuk segitiga sarta tassels

Gambar | Pinterest

model sejen kirang tradisional tina Dreamcatcher mangrupikeun ieu anu bentukna segitiga sareng tassels. Sakumaha anjeun tiasa tingali, hasilna katingali saé pisan. Anjeun pasti bakal hoyong nyobian karajinan ieu!

Pikeun nyiptakeun desain ieu anjeun peryogi tilu batang, benang warna atanapi benang, tassels hiasan, gunting, loop gantung sareng sababaraha lem. Kauntungannana catcher ngimpi ieu teu hiji pisan pajeulit, jadi ku skill saeutik tur kasabaran anjeun bisa boga karajinan geulis ieu nongkrong di kamar anjeun gancang.

Prosedur pikeun ngalakukeunana mirip pisan sareng sesa dreamcatchers dina daptar ieu, janten upami anjeun parantos ngadamel anu sanés, anjeun moal ngagaduhan seueur masalah pikeun ngadamel ieu.

Impian modern catcher kalawan tassels

Gambar | Pinterest

Jauh tina desain anu langkung tradisional tina dreamcatchers, modél ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling modéren tapi dina waktos anu sami mangrupikeun anu paling indah kusabab bentuk sareng warna anu teu biasa.

Upami éta narik perhatian anjeun sareng anjeun resep nyiptakeun penangkap impian anu lucu ieu, entong ragu sareng perhatikeun bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu: sababaraha batang pikeun ngadamel struktur penangkap impian, cet sareng sikat. cet aranjeunna, tassels tina wangun jeung ukuran béda, gunting, lem jeung string pikeun nongkrong.

Prosés pikeun ngalakukeun ieu ngimpi catcher modern Éta henteu pajeulit pisan, janten tanpa seueur usaha anjeun tiasa ngahontal hasil anu saé ieu, boh pikeun tetep sareng pamer di bumi atanapi masihan ka batur anu khusus salaku jimat supados aranjeunna impian anu amis. Kuring yakin anjeun bakal resep eta!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.