15 Karajinan Gampang Pikeun Barudak

Karajinan gampang pikeun murangkalih

Gambar | Pixel

Naha budak leutik bosen di bumi sareng henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun senang-senang? Dina tulisan salajengna anjeun bakal mendakan 15 karajinan gampang pikeun barudak anu didamel sacara jiffy sareng anu mana aranjeunna tiasa ngagaduhan seueur pikaresepeun boh dina prosés nyiptakeun sareng engké, nalika aranjeunna ngarengsekeun karajinan sareng tiasa maénkeun éta.

Pikeun ngadamel karajinan ieu anjeun moal kedah mésér seueur bahan. Nyatana, upami anjeun penggemar karajinan, anjeun pasti bakal gaduh sababaraha diantawisna di bumi tina waktos anu sateuacana, sanaos anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun bahan daur ulang pikeun ngasilkeun. Entong sono!

Superhero gampang ku iteuk karajinan sareng kardus

Superhero nganggo Popsicle Stick

Diantara karajinan anu gampang pikeun barudak anjeun tiasa mendakan saderhana ieu superhero didamel nganggo iteuk sareng karton. Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta iteuk popsicle, karton, sareng spidol warna.

Hal anu saé ngeunaan karajinan ieu nyaéta anjeun tiasa ngalaksanakeunnana dina sababaraha menit sareng murangkalih tiasa langsung maénkeunnana. Salaku tambahan, éta tiasa dipersonalisasi ku milih warna komo hurup superhero kalayan ngaran awal budak, contona.

Upami anjeun hoyong terang kumaha ngalaksanakeunana, tong sono kana tulisanana superhero didamel nganggo iteuk sareng karton.

Ngarasa tatarucingan pikeun barudak

Ngarasa tatarucingan

Salah sahiji kaulinan anu dipikaresep ku barudak pikeun senang-senang nyaéta tatarucingan, ti anu pangleutikna dugi ka paling rumit. Teka-teki anu didamel nganggo kaén sapertos dirasa sampurna pikeun ngagarap katerampilan motor sareng indra, anu cocog pikeun murangkalih ngembangkeun kamampuan kognitif sareng fisikna.

Sajaba ti éta, tatarucingan ieu gampang dilakukeun sareng anjeun tiasa ngadamel sagala rupa inohong pikeun ngahias éta. Anjeun peryogi lawon anu dirasakeun, benang sulaman, jarum kandel sareng velcro perekat, sareng anu sanésna.

Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngalaksanakeunana undak-usuk, tingali tulisanna Ngarasa tatarucingan pikeun barudak.

Tanda gagang panto ku pesen

Karajinan kenop panto

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan gampang pikeun barudak anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan ngan ukur sababaraha bahan anu anjeun parantos gaduh di bumi sapertos kardus warna, kertas crepe, gunting, lem sareng spidol.

Kalayan sadaya alat ieu anjeun tiasa nyiptakeun ieu tanda pesen gantung dina tombol kamar bumi. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngalaksanakeunana? Tingali kana tulisanana Tanda gagang panto ku pesen.

Ornamen reindeer Natal pikeun didamel sareng murangkalih

Kartu Natal Reindeer

Salian ti janten salah sahiji karajinan anu gampang pikeun barudak, éta ogé mangrupikeun salah sahiji karajinan paling serbaguna kumargi tiasa dianggo salaku hiasan tangkal natal atanapi salaku kartu ucapan pikeun anu khusus salami tanggal ieu.

Éta saderhana pisan yén bahkan anu pangleutikna dina kulawarga tiasa ilubiung dina nyiapkeunna. Pikeun ngadamelna, anjeun ngan ukur peryogi karton, pensil, spidol hideung, sababaraha bal warna sareng sababaraha hal anu tiasa anjeun tingali dina postingan Ornamen reindeer Natal pikeun didamel sareng murangkalih.

Daur ulang karajinan pikeun Natal. Salju

Kardus salju

Karajinan karajinan anu sanés pikeun barudak sareng anu paling khas tina tema Natal anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta kardus salju.

Anjeun peryogi gulungan kertas kosong, karét busa, pom pom, dirasakeun, spidol, sareng sababaraha pasokan anu sanés. Hasilna saé pisan, naha pikeun ngahias kamar barudak atanapi dianggo salaku cocooan pikeun ngahibur diri bari.

Upami anjeun hoyong ningali sadaya léngkah cara ngalaksanakeunana, tong sono kana tulisanana  Daur Ulang Karajinan pikeun Natal: Snowman. Éta bakal katingali saé pikeun anjeun!

Kéong karton pikeun nyieun sareng barudak

Kéong kéong

Keong leutik ieu mangrupikeun karajinan budak panggancangna gampang dilakukeun. Saé pikeun anu alit diajar diajar ngadamel karajinan nyalira sareng gaduh waktos anu super pikaresepeun ngembangkeun imajinasi aranjeunna.

Bahan utama pikeun ngadamel kéong ieu nyaéta karton. Pasti anjeun gaduh seueur di bumi! Naha anjeun hoyong ningali kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana? Dina tulisan Kéong karton pikeun nyieun sareng barudak anjeun bakal mendakan sadaya prosés.

Piggy bank gampang didaur ulang botol susu bubuk atanapi anu sami

Piggy bank nganggo parahu

Ayeuna nalika taun énggal dimimitian mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngajar murangkalih pikeun ngahémat gajihna supados aranjeunna tiasa ngagaleuh perhiasan sareng cocooan sapanjang taun.

Cara anu pikaresepeun pikeun ngalakukeunana nyaéta ku nyiptakeun ieu piggy bank kalayan botol susu bubuk bubuk didaur. Mangrupikeun salah sahiji karajinan anu gampang pikeun barudak anu anjeun butuhkeun sababaraha bahan: parahu, wol sakedik, cutter sareng silikon panas.

Upami anjeun hoyong terang prosés pembuatan piggy bank ieu, tong sono posna Gampang piggy bank daur ulang susu bubuk tipeu tiasa.

Bentuk géometrik pikeun cap, didamel nganggo gulungan kertas wc

Parangko nganggo gulungan kertas

Naha anjeun hoyong ngabantosan barudak leutik pikeun ngahias perlengkapan sakola ku cara anu pikaresepeun sareng aslina? Teras perhatoskeun tulisanana Bentuk géometrik pikeun cap ku gulungan kertas wc sabab éta mangrupikeun salah sahiji karajinan gampang pikeun barudak anu tiasa anjeun laksanakeun sacara flash ku sababaraha bahan anu anjeun gaduh di bumi. Anjeun ngan ukur peryogi spidol, sababaraha karton kertas wc sareng sababaraha buku catetan.

Kardus sareng kukupu kertas crepe

Kardus Kukupu

Salah sahiji karajinan anu gampang pikeun barudak anu tiasa anjeun laksanakeun ku kardus sakedik, kertas crepe, spidol sareng lem nyaéta ieu kardus sareng kukupu kertas crepe super cool. Teu kedah lami pikeun ngadamel na dina waktos anu lami anjeun bakal gaduh hiasan leutik pikeun ngahias kamar barudak.

Pikeun terang kumaha ngalakukeun éta katingali dina pos Kardus sareng kukupu kertas crepe dimana asalna leres pisan dipedar step by step.

Panci panata calik murangkalih

Panci panata calik

Barudak condong ngumpulkeun jumlah ageung krayon, pensil sareng spidol pikeun cet anu tungtungna aranjeunna teras-terasan ngubaran bumi. Pikeun nyingkahan kaleungitan sareng gaduh sadayana lukisan dina hiji tempat, cobian lakukeun ieu pot panata calik budak.

Ieu sababaraha karajinan gampang paling pikaresepeun sareng warna-warni pikeun budak anu kedah dilakukeun. Salaku tambahan, éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngadaur mulangkeun matéri anu tos anjeun gaduh di bumi sanés miceunana.

Upami anjeun hoyong terang kumaha ngadamel karajinan ieu, tong sono kana tulisanana pot panata calik budak.

Kantong lawon parfum dina lomari

Ambu kantong lawon

ieu sachet lawon pikeun parfum dina lomari Mangrupikeun salah sahiji karajinan anu gampang pikeun barudak anu, salian ti masihan barudak leutik waktos anu saé, ogé bakal janten panyegar hawa alami pikeun baju, anu bakal nyegah baju tina bau sareng asor.

Aranjeunna pikaresepeun, praktis sareng sampurna pikeun hadiah. Dina soré anu sami anjeun tiasa ngadamel sababaraha ku lawon sakedik, kembang garing sareng lavender atanapi hakekat kayu manis. Kanggo terang sésa bahan pikeun ngadamel karajinan ieu, kuring nyarankeun anjeun maca tulisanana Kantong lawon parfum dina lomari. Éta bakal pikaresepeun pikeun muka lomari!

Selop dihias pikeun usum panas

Sapatu lawon

Ngahias sababaraha sapatu olahraga bodas kalayan spidol Éta mangrupikeun karajinan anu paling gampang pikeun barudak anu tiasa anjeun laksanakeun. Anjeun tiasa ngabantosan budak leutik pikeun gambar pikeun desain saderhana. Anjeun ngan bakal peryogi sapasang sapatu sneaker sareng dua spidol lawon beureum sareng héjo.

Anjeun tiasa ngadamel desain céri atanapi nganggo imajinasi anjeun sareng cet anu anjeun paling resep. Dina tulisan Selop dihias pikeun usum panas anjeun bakal mendakan pidéo pikeun nyieun deui karajinan ieu. Entong sono!

Cocooan daur ulang: suling sulap

Karajinan suling

Kadang-kadang cocooan saderhana nyaéta kaulinan anu paling dipikaresep ku barudak pikeun ngagaduhan waktos anu senang sareng ngahibur. Nya éta kasus Suling Sulap, salah sahiji karajinan gampang pikeun barudak anu tiasa anjeun laksanakeun dina sababaraha menit.

Pikeun ngadamel cocooan ieu anjeun tiasa nganggo bahan daur ulang anu anjeun gaduh di bumi sapertos sababaraha jarami atanapi jarami kanggo nyeuseup soda. Sareng upami anjeun henteu ngagaduhanana, anjeun tiasa mendakanana di supermarket naon waé.

Salain ti jarami anjeun ogé peryogi sababaraha kasét atanapi kasét. Pilihan sanésna nyaéta lem, tapi upami anjeun tiasa milih pita, kuring nyarankeun éta sabab éta bakal langkung saé, langkung gampang dilakukeun bahkan langkung aman. Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun ngan ukur peryogi sababaraha hal!

Ucing penjaga patlot

ucing penjaga patlot

Upami anjeun resep ngadaur mulangkeunana, sanés karajinan anu gampang pikeun barudak anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta ieu ucing penjaga patlot kalayan karton gulungan kertas wc anu anjeun gaduh di bumi. Kanggo sésana, anjeun moal meryogikeun seueur bahan deui kecuali sababaraha spidol, sapasang gunting, lem sakedik sareng sababaraha panon karajinan.

Upami anjeun hoyong terang kumaha ngadamel ucing imut ieu undak-usuk, tong sono kana tulisanana Ucing penjaga patlot.

 Kaulinan Hoops

Susunan cincin

Este Susunan cincin Éta mangrupikeun karajinan anu sanés pikeun barudak anu tiasa anjeun damel ku bahan anu di bumi. Kardus sakedik, gulungan kardus kertas dapur, spidol sareng lem bakal cekap pikeun nyayogikeun kaulinan anu pikaresepeun ieu anu tiasa dianggo sababaraha kaulinan di jero atanapi di luar bumi.

Dupi anjeun kersa terang kumaha cara ngadamel cincin ieu? Tingali kana tulisanana Susunan cincin dimana anjeun bakal mendakan pitunjuk anu lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.