20 Karajinan nganggo gulung kertas

Karajinan nganggo gulungan kertas

Gambar | Pixel

Saha anu terang yén ku gulung kertas saderhana anjeun tiasa ngadamel seueur karajinan? Kalayan ciwit imajinasi sareng sababaraha matéri anu parantos anjeun gaduh di bumi, anjeun tiasa ngajarkeun ka barudak hiji soré cara ngadamel ieu karajinan gulung kertas kalayan anu aranjeunna bakal ngagaduhan ledakan.

Superheroes didamel tina kardus

Superheroes didamel tina kardus

Barudak resep pilem superhero sareng cocooan anu aya hubunganana. Cét kana karton pikeun ngadamel patung Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan gulung kertas anu paling gampang. Kalayan aranjeunna aranjeunna tiasa maénkeun atanapi ngahias kamarna!

Anjeun ngan butuh pensil, spidol, sikat sareng cet akrilik. Upami anjeun hoyong ningali kumaha cara aranjeunna ngaléngkah, tong sono kana tulisanana Superheroes didamel tina kardus.

Putri karton

Putri karton

oge anjeun tiasa ngadamel karajinan nganggo gulungan kertas dina versi putri na. Bahan anu anjeun peryogikeun mirip pisan sareng karajinan superhero, tapi anu dasarna nyaéta karton anu tiasa dicandak barudak sadayana kreativitasna.

Pikeun ngadamel putri karton lucu ieu kuring nyarankeun yén anjeun maca tulisan Putri karton dimana anjeun bakal mendakan sadayana detil kanggo ngadamel boneka kertas ieu.

Istana saderhana nganggo gulungan kertas wc

Istana saderhana nganggo gulungan kertas wc

Unggal putri peryogi istana pikeun hirup petualangan. Pikeun ngalengkepan karajinan anu saencana, kuring nyarankeun anjeun ogé ngadamel kastil kardus ieu. Salah sahiji karajinan gulung kertas saderhana anu anjeun tiasa mendakan, tapi anu anjeun tiasa masihan touch aslina ku ngaturkeunnana ka karesep anjeun atanapi ka budak. Ogé, éta peryogi sakedik waktos kanggo dilakukeun. Tingali dina tulisan Istana saderhana nganggo gulungan kertas wc prosésna ti mimiti sareng bahan-bahan anu diperyogikeun.

Dalang anjing atanapi sato sanés kanggo didamel sareng murangkalih

Dalang anjing atanapi sato sanés kanggo didamel sareng murangkalih

Karajinan karajinan gulung kertas anu paling ngahibur anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ieu wayang anjing sanaos anjeun parantos nyandak trik anjeun tiasa nyiptakeun sadaya sato anu anjeun pikahoyong. Hayu imajinasi anjeun janten liar sareng anjeun bahkan mungkin tiasa ngadamel kebon binatang boneka kardus nyalira!

Pikeun ningali sadaya prosés step by step anjeun tiasa ningali dina pos: Dalang anjing atanapi sato sanés kanggo didamel sareng murangkalih.

Teropong pikeun langkung petualangan

Teropong pikeun langkung petualangan

Jalma leutik tiasa ningali dunya ku panon anu béda sareng mendakan petualangan anu hébat dimana waé. Naon cara anu langkung saé pikeun masihan aranjeunna teropong sihir ngarah tiasa ngalaman rébuan petualangan anu hebat nalika aranjeunna maén? Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan gulung kertas anu cocog pikeun dilakukeun di bumi sareng murangkalih dina waktos luang. Naon deui, Éta bakal ngamungkinkeun aranjeunna maénkeun kaulinan engké nalika aranjeunna parantos bérés ngadamel.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalaksanakeunana dina tautan ieu: Teropong ku kertas tisu ngagugulung pikeun langkung petualangan.

Gajah sareng gulungan kertas wc

Gajah sareng gulungan kertas wc

Salah sahiji karajinan gulung kertas paling lucu anu anjeun tiasa ngajarkeun barudak nyaéta gajah karton lucu ieu. Prosedur na pisan gampang na anjeun moal kedah mésér seueur teuing bahan dina alat tulis sabab éta tiasa dilakukeun sampurna sareng hal-hal anu anjeun gaduh di bumi dina sababaraha menit. Tingali kumaha éta dilakukeun undak-usuk dina pos Gajah sareng gulungan kertas wc.

Piala sareng karton gulung kertas toilet

Piala sareng karton gulung kertas toilet

Kadang-kadang barudak resep maén dapur atanapi upacara téa. Supados aranjeunna tiasa maén nalika nyayogikeun camilan ka sémahna tanpa bahaya cilaka ku jinis alat dapur anu sanés, cangkir sederhana ieu mangrupikeun karajinan gulung kertas anu pangsaéna éta anjeun tiasa ngadamel babarengan sareng murangkalih.

Anjeun tiasa ngadamel set cangkir sareng piring sakumaha anu anjeun pikahoyong. Bahkan masing-masing tamu atanapi anggota kulawarga tiasa ngahias sorangan karesepna masing-masing terang mana anu janten cangkir masing-masing. Anjeun bakal gaduh waktos anu pikaresepeun pisan! Upami anjeun hoyong terang kumaha manual ieu dilakukeun sakedik-sakedik, tingali kana tulisanana Piala sareng karton gulung kertas toilet.

Kardus sareng kelinci kardus

Kardus sareng kelinci kardus

Ieu karajinan anu sampurna pikeun dilakukeun dina poé Easter atanapi ngan ukur maénkeun soré. Ngadamel kelenci lucu ieu éta moal lami sareng tiasa dilakukeun ku bahan anu dasar pisan sapertos kardus sareng gulungan kardus kertas toilet. Mangrupikeun salah sahiji karajinan gulung kertas saderhana. Naha anjeun hoyong ningali kumaha carana dilakukeun? Pencét dina tulisan Kardus sareng kelinci kardus.

Bajak laut nganggo gulungan kertas wc

Bajak laut nganggo gulungan kertas wc

Salaku karajinan nganggo gulungan kertas urang parantos ningali pahlawan super, putri sareng sato. Bajak laut leungit! Janten anjeun kedah turun damel damel bonéka ieu anu ngiringan petualangan murangkalih.

Pikeun ngadamel bajak laut karton anjeun bakal kedah sababaraha bahan sareng kaseueuran prosés na tiasa dilakukeun ku barudak nyalira. Sapertos karajinan anu sateuacanna, bajak laut ieu mangrupikeun cara anu hadé pikeun murangkalih ngembangkeun imajinasi nalika ngarancang karakterna. Anjeun tiasa ningali sadayana prosedur dina pos Bajak laut nganggo gulungan kertas wc.

Ucing penjaga patlot

Ucing penjaga patlot

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan nganggo gulungan kertas anu janten wadah potlot sareng bentukna sapertos ucing. Éta karajinan anu katingalina saé pisan dina méja barudak sareng didamel nganggo kardus didaur. Salaku tambahan, éta saderhana pisan pikeun ngadamel sareng anjeun henteu kedah seueur hal.

Ngan ukur sababaraha léngkah anjeun bakal ngagaduhan ucing anu gaduh pensil anu tiis pisan sareng spidol, pensil sareng krayon moal aya deui diacak-acak di bumi mana waé tapi dipesen sareng ku cara nganggo éta iraha waé. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan karajinan ieu, tong sono kana tulisanana Ucing penjaga patlot.

Ucing didamel tina tabung kardus

Ucing didamel tina tabung kardus

Versi sanés anu langkung warni sareng rumit tibatan anu sateuacana nyaéta anu ti salah sahiji ucing wadah potlot hérang ku pompon warna. Anjeun bakal mendakan dina postingan ieu sadaya léngkah: Ucing didamel tina tabung kardus.

Tangkal cinyusu, gampang sareng saderhana dilakukeun sareng murangkalih

Tangkal cinyusu, gampang sareng saderhana dilakukeun sareng murangkalih

Nalika usum semi datang, ide anu saé pikeun nyiptakeun tangkal leutik ieu tina kertas crepe. Mangrupikeun salah sahiji karajinan gulung kertas anu paling flirty pikeun ngahias kamar budak anu anjeun kedah mésér sababaraha bahan upami anjeun henteu gaduh di bumi. Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun karajinan ieu sareng léngkah-léngkah pikeun ngalakukeunana anjeun bakal mendakan di posting Tangkal cinyusu, gampang sareng saderhana dilakukeun sareng murangkalih.

Naga sareng karton gulung kertas wc

Naga sareng karton gulung kertas wc

Anjeun tiasa ogé ngadamel karajinan nganggo gulungan kertas anu katingalina sapertos mahluk anu hebat sapertos naga. Kalayan karajinan ieu barudak leutik tiasa gaduh waktos anu saé pikeun nyusunna teras maén sareng éta. Upami anjeun hoyong mendakan kumaha ngadamelna, kuring nyarankeun yén anjeun pencét kana posna Naga sareng karton gulung kertas toilet dimana sadayana dipedar sacara rinci.

Biruang kutub nganggo gulung kertas wc

Biruang kutub nganggo gulung kertas wc

Tina sadaya kerajinan gulung kertas di luar sana, Ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling saderhana tapi flirty anjeun tiasa laksanakeun: biruang kutub. Barudak bakal senang-senang ngahibur nyiptakeunana sareng anjeun ogé bakal ngadaur mulangkeun bahan na. Naha anjeun hoyong terang naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngawangun éta? Tingali kana tulisanana Biruang kutub nganggo gulung kertas wc.

Karajinan Roll Cardboard: Bagja sareng Sedih

Karajinan Roll Cardboard: Bagja sareng Sedih

Karajinan ieu dirarancang supados murangkalih alit tiasa langkung ngartos émosina sareng nyatakeunana dina karton. Éta gampang pisan dilakukeun. Anjeun ngan ukur peryogi gulung kardus, spidol sareng gunting. Salian émosi sedih sareng bahagia, anjeun ogé tiasa ngalakukeun langkung seueur émosi sapertos kejutan, sieun, hoream ... Dina tautan ieu anjeun tiasa ningali prosés ngalaksanakeunana: Karajinan Roll Cardboard: Bagja sareng Sedih.

Makuta karton alit anu lucu

Makuta karton alit anu lucu

Ayeuna anjeun tiasa ningali yén aya seueur karajinan gulung kertas anu tiasa anjeun jieun. Anu ieu dina bentuk makuta leutik cocog pikeun ngarayakeun ulang taun, ngadamel kostum di bumi atanapi nganggo dina kaulinan. Kemungkinan henteu aya watesna!

Kusabab karton kedah diteukteuk, upami aranjeunna badé ngalakukeun nyalira, disarankeun murangkalih ngagaduhan kapinteran sareng gunting sareng upami henteu, déwasa diperyogikeun pikeun ngawas yén aranjeunna nuturkeun instruksi anu leres sareng ngabantosan aranjeunna nalika aranjeunna peryogi éta. Pikeun makuta kardus anu pikaresepeun ieu anjeun bakal mendakan sadaya léngkah dina pos ieu: Makuta karton alit anu lucu.

Rokét angkasa kalayan tabung karton

Rokét angkasa kalayan tabung karton

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan ngagugulung kertas anu anjeun paling resep lakukeun ku barudak. Kalayan ngan ukur sababaraha tabung karton sareng dosis kreativitas anu ageung, anjeun tiasa nyiptakeun sababaraha rokét luar angkasa anu keren.

Anjeun moal peryogi langkung ti sababaraha tabung karton didaur, sababaraha kardus, kertas hiasan sareng warna anu pikaresepeun. Karajinan ieu gampang dilakukeun sareng dijalankeun salaku cocooan sareng objék hiasan pikeun daérah barudak. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ulah sono kana tulisanana Rokét angkasa kalayan tabung karton.

Karajinan sareng gulung kertas toilet pikeun dianggo nomerna

Karajinan sareng gulung kertas toilet pikeun dianggo nomerna

Salah sahiji karajinan gulung kertas anu anjeun tiasa jiptakeun nyaéta kaulinan anu pikaresepeun ieu sareng tabung karton sareng koin, anu bakal ngamungkinkeun barudak senang-senang tanpa nyéépkeun artos. Éta sampurna pikeun waktos hujan nalika anjeun teu tiasa ka luar. Pikeun ningali aturan kaulinan sareng cara ngalakukeunana, kuring nyarankeun yén anjeun tingali dina pos Karajinan sareng gulung kertas toilet pikeun dianggo nomerna.

Diajar maca ku karton gulung

Diajar maca ku karton gulung

Kaulinan ieu cocog pikeun barudak anu diajar maca sareng éta ogé mangrupikeun karajinan gulung kertas saderhana sareng gancang anjeun tiasa nyiptakeun. Anjeun boro peryogi bahan sareng anjeun panginten parantos aya di bumi. Dina tautan ieu anjeun bakal ningali kumaha éta dilakukeun sareng paréntah gim: Diajar maca ku karton gulung.

Tabung karton ngawangun sapertos India

Tabung karton ngawangun sapertos India

Pikeun ngarengsekeun kompilasi karajinan ieu sareng gulungan kertas urang ngagaduhan India anu saé sareng warni ieu sareng bulu. Éta didamel nganggo tabung karton didaur, pita warna, cet ... Upami sababaraha bahan ieu henteu aya dina jangkauan anjeun, anjeun tiasa teras ngagentoskeun ku sakedik kapinteran sapertos potongan karton atanapi ngagambar bulu dina kertas salaku hiasan sirah.

Upami anjeun hoyong terang kumaha nyiptakeun karajinan anu kerén ieu step by step, tong sono pidéo na di posting Tabung karton ngawangun sapertos India.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.