12 Karajinan sareng daun garing gampang pisan

Usum panas parantos réngsé sareng usum énggal bakal sumping anu bakal ngawarnaan bentang dina sababaraha warna. Daun gugur robah dina loba tatangkalan sabudeureun urang, nu mangrupa kasempetan alus teuing pikeun ngumpulkeun kembang jeung tutuwuhan dina urutan nyieun karajinan jeung daun garing.

Kalayan parobahan musim kami ogé hoyong masihan hawa anyar pikeun hiasan bumi urang. Geus kaliwat usum panas jeung kelir vibrant na pinuh énergi. Autumn nawiskeun urang nuansa anu béda pikeun ngahontal suasana anu langkung saé.

Upami anjeun parantos mikirkeun ngarobih hiasan bumi anjeun pikeun adaptasi kana usum gugur sareng anjeun hoyong kembang sareng daun garing janten téma utama, ulah sono ideu X ieu karajinan kalayan daun garing anu gampang sareng éndah. Anjeun bakal cinta aranjeunna!

Kéngingkeun kembang garing pikeun pangaturan kembang

Kéngingkeun kembang garing pikeun pangaturan kembang

Nalika anjeun hoyong ngadamel karajinan kalayan daun garing, upami anjeun henteu hoyong mésér di toko, anjeun tiasa ngadamel ku panangan anjeun nyalira. Kéngingkeun éta pikeun ngadamel hiasan kembang moal deui janten misteri pikeun anjeun saatos anjeun maca tulisan Kéngingkeun kembang garing pikeun nyusun kembang.

Naon anu anjeun peryogikeun meunang kembang garing? Hal utama nyaéta kembang seger sareng dina kaayaan anu pangsaéna pikeun teras-terasan kana prosés pengeringan. Pikeun ningali kumaha anjeun tiasa ngagaringkeun kembang sareng daun garing, kuring nyarankeun yén anjeun ningali postingan éta Kéngingkeun kembang garing pikeun pangaturan kembang dimana anjeun tiasa diajar ngeunaan téknik anu béda.

Kumaha garing kembang kalayan gliserin

Karajinan jeung daun garing

Salah sahiji cara pikeun ningkatkeun penampilan kembang garing pikeun karajinan sareng daun garing upami anjeun henteu hoyong garing kembang tibalik salami sababaraha minggu nyaéta ngagunakeun gliserin. Jeung gliserin drying, daun sareng kembang bakal katingali saé pisan.

Bahan anu dipikabutuh pikeun garing kembang kalayan gliserin nyaéta cai, wadah, gliserin sareng, tangtosna, kembang. Prosedur pikeun nyieun kembang garing ieu saderhana pisan sareng anjeun tiasa maca dina tulisan Kumaha garing kembang kalayan gliserin.

 

DIY: Ngahias ku dahan sareng kembang garing

Karajinan jeung daun garing

Kalayan karajinan munggaran anu kuring nunjukkeun ka anjeun, anjeun bakal diajar ngahias dahan sareng kembang garing pikeun masihan lingkungan sentuhan warna anu luar biasa dina cara artisanal.

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel DIY ieu nyaéta kieu: lem, dahan garing sareng kembang garing. Nalika ngadistribusikaeun kana dahan anjeun kedah taliti lem unggal kembang. Ngan nalika lem parantos garing lengkep anjeun tiasa nempatkeun dahan anjeun kalayan kembang garing dina vas warna-warni pikeun ngahias sudut bumi anu paling anjeun pikahoyong. Pikeun terang langkung seueur ngeunaan karajinan ieu, klik dina tulisan DIY: Ngahias ku dahan sareng kembang garing.

Barang tengah kalayan kastanye, daun sareng kembang garing

Daun garing tengahna

Modél karajinan sanés kalayan daun garing anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta éndah ieu Barang tengah kalayan kastanye, daun sareng kembang garing anu bakal masihan sentuhan anu warni ka bumi anjeun.

Pikeun nyieun karajinan ieu anjeun kudu ngumpulkeun sakabeh hal ieu: satengah batok kalapa, kembang garing aromatik, spike teken, daun garing, liat modeling, chestnuts, teken wicker Curly sarta bedil silikon sarta silikon bar.

Prosedur pikeun nyieun karajinan ieu saderhana sareng anjeun moal lami ngarengsekeunana. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Barang tengah kalayan kastanye, daun sareng kembang garing dimana anjeun bakal manggihan sakabeh informasi ngeunaan karajinan ieu.

Ngahias kado nganggo kembang garing

Karajinan kalayan kembang garing pikeun masihan

Anjeun resep ngaropéa kado Anjeun mun masihan eta touch pribadi? Anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta kalayan kembang garing sareng hasilna saé sareng hipu pisan!

Kumaha eta dilakukeun? Kahiji sakabeh anjeun bakal kudu meunang sagala bahan ieu, nyandak catetan!: Scented kembang garing, kantong lawon, pita tying, gunting jeung kado dibungkus dina kertas.

Anjeun bakal mendakan sadaya petunjuk pikeun ngadamel karajinan ieu dina tulisan Ngahias kado nganggo kembang garing. Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan anu paling indah kalayan daun garing anu anjeun tiasa laksanakeun.

Bouquet kembang garing

Karajinan jeung daun garing dina Bouquet a

Kembang mangrupikeun unsur hiasan anu saé anu katingali saé iraha waé taun. Lamun ngarasa kawas unleashing kreativitas anjeun ku nyieun a Bouquet kembang handmade, dina pos karangan kembang garing anjeun bakal mendakan ide anu saé pikeun ngahias bumi anjeun.

Pikeun ngadamel karajinan ieu anjeun peryogi bahan-bahan ieu: daun garing, dahan garing sareng benang. Prosésna rada laborious sabab kudu ngagulung daun garing pikeun meunangkeun bentuk kembang, tapi ku saeutik kasabaran jeung skill, sagalana geus kahontal. Hasilna bakal ngagumbirakeun anjeun!

Daun garing tengahna

Karajinan jeung daun garing centerpiece

Pikeun ngahias ruang tamu atanapi méja dapur, salah sahiji karajinan anu paling keren kalayan daun garing anu anjeun tiasa nyiapkeun nyaéta hebat pisan ieu. Bagian tengah kalayan daun garing. Éta bakal masihan sentuhan anu unik sareng khusus sabab idéal pikeun ngagambarkeun datangna usum gugur di bumi urang ngan ukur sababaraha daun garing.

Naon bahan séjén anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel bagian tengah ieu kalayan daun garing? Gampang pisan! Sakeupeul daun garing sarta dahan nu bisa meunang di sawah atawa di taman, sababaraha batu leutik, lilin jeung mangkok.

Lamun hayang nyaho kumaha centerpiece geulis ieu dijieun, abdi nyarankeun Anjeun nyandak katingal di pos Kami ngadamel pusat usum gugur dimana anjeun bakal mendakan sadayana detil na.

Puseur pikeun ngahias dina usum gugur

Terarium sareng succulents

Di handap ieu mangrupikeun karajinan anu sanés kalayan daun garing anu anjeun tiasa nyiptakeun usum gugur ieu pikeun masihan gaya anu énggal pikeun hiasan ruang tamu anjeun: lucu centerpiece kalawan daun garing sarta nanas.

Kami bade ningali bahan anu anjeun peryogikeun upami anjeun hoyong ngadamel karajinan ieu: mangkok atanapi wadah transparan, bumi, batu alit, daun garing sareng nanas pikeun ngahias, pepelakan jieunan anu succulents atanapi anu sami.

Pikeun ningali kumaha éta dilakukeun, klik dina pos Terarium succulents buatan anu katingalina nyata dimana anjeun tiasa mendakan tutorial anu lengkep sareng gambar pikeun ngajantenkeun pusat ieu kalayan gampang sareng sakedap.

Nyiptakeun karinjang kembang garing

Nyiptakeun karinjang kembang garing

Karajinan sanésna kalayan daun garing anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngahias bumi atanapi kebon anjeun hebat pisan karanjang kembang garing. Éta idéal pikeun ngahias sagala sudut imah jeung masihan hiji touch cozy.

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun karajinan ieu nyaéta: karanjang, kembang garing, kasturi sintétik, benang, pin bobby sareng gunting. Prosedur pikeun nyieun karinjang kembang garing ieu gampang pisan: anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun kembang garing sareng daun kana karanjang.

Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Nyiptakeun karinjang kembang garing anjeun tiasa maca inpormasi langkung seueur supados anjeun tiasa suksés.

Vas Romantis

Karajinan jeung daun garing

Karajinan di handap ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan anu paling hipu kalayan daun garing anu anjeun tiasa ngadamel: a vas kalayan kembang garing. Hasilna super romantis.

Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal ngagunakeun bahan handap: jar kaca, cet kapur tulis, brushes, masking tape, kardus, gunting, pita dua sisi jeung renda. Sakali anjeun ngagaduhan sadayana bahan ieu, prosedur pikeun ngadamel karajinan ieu saderhana pisan. Jeung pangalusna: pisan entertaining!

Upami anjeun hoyong terang sadayana léngkah-léngkah pikeun ngadamel vas anu éndah ieu, anjeun pasti kedah ningali tutorial anu dibawa ku postingan éta Vas Romantis. Anjeun bakal ningali kumaha gampang pikeun ngahontal finish ieu!

Ngahias témbok ku curug daun

Gambar | pinterest

Karajinan anu sanés ieu ogé pilihan anu saé pikeun ngahias bumi anjeun kalayan daun garing. Éta geulis cascade daun anu bakal masihan sentuhan anu béda ka kamar anjeun atanapi ruang tamu anjeun.

Pikeun ngadamel karajinan ieu anjeun kedah kéngingkeun daun garing (coba milarian daun anu sami dina nuansa anu béda), cabang pikeun ngagantung daun, tali pancing, jarum sareng lacquer. Upami anjeun henteu mendakan daun dina warna anu béda, anjeun tiasa mésér semprot anu béda. Saatos ngalukis aranjeunna, anjeun ngan ukur kedah ngalereskeun garis pancing kana buntut unggal daun sareng dasi kana dahan. Éta gampang!

Gambar tangkal jeung daun

Gambar | Pinterest

Salah sahiji karajinan anu paling indah kalayan daun anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta pikaresepeun ieu lukisan tangkal kalayan daun gugur. 

Upami anjeun hoyong ngadamel karajinan ieu, bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: papan kayu atanapi slats kai tipe palet, dahan, lem bodas sareng daun garing leutik.

Lukisan ieu sanés karajinan anu pajeulit sabab sasederhana nempelkeun sadaya daun sakedik-sakedik dina papan pikeun ngabentuk luhureun tangkal anu daunna sareng dahanna meniru kalapa.

Sareng upami anjeun kréatif, anjeun salawasna tiasa naburkeun daun ku glitter pikeun hasil anu ngagurilap sareng pikaresepeun. Pasti karajinan ieu bakal narik loba perhatian ti sémah anjeun boga di imah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.