15 Karajinan jeung Easter Endog

Karajinan Easter Endog

Gambar| IlonaF via Pixabay

Salian processions agama, musik suci jeung roti bakar Perancis, Palasik Easter sejen nyaeta endog Easter. Éta mangrupikeun karajinan anu kreatif, warni sareng pikaresepeun anu anjeun tiasa ngahirupkeun soré kulawarga anjeun salami perayaan ieu.

Naha anjeun hoyong ngahias bumi anjeun kalayan endog Paskah taun ieu? ulah sono ieu 15 Karajinan jeung Easter Endog kalayan mana anjeun tiasa ngembangkeun sadaya bakat anjeun nganggo sikat sareng gaduh waktos anu pikaresepeun. Hayu urang mimitian!

Hiasan endog Easter

Hiasan Easter

Pikeun ngalakukeun ieu karajinan endog Easter, Hal kahiji anu anjeun peryogikeun nyaéta sakeupeul endog anu tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tokoh sato anu béda. Anjeun kedah kulub aranjeunna, garing ku kertas, teras siap-siap dicét nganggo sikat sareng cet kelas pangan.

Pikeun Paskah cocog pisan pikeun ngalukis hayam, hayam, bunnies sareng endog, sanaos anjeun ogé tiasa nyiptakeun sato sanés anu anjeun resep sapertos domba, biruang panda, bueuk, jsb. Teu aya watesna pikeun imajinasi! dina pos Hiasan endog Easter anjeun gaduh sadayana detil.

DIY: Kumaha cara ngosongkeun endog Paskah?

Endog Paskah

Nalika ngadamel karajinan sareng endog Paskah kedah sateuacan ngahias aranjeunna siap-siap pikeun kasempetan éta, nyaéta, aranjeunna dikosongkeun jeung dibersihkeun sangkan bisa digawé on aranjeunna ngarobah sagala kreativitas urang.

Tapi kumaha anjeun ngosongkeun cangkang pikeun nyieun karajinan endog Easter? dina pos DIY: Kumaha cara ngosongkeun endog Paskah? Anjeun bakal mendakan sadayana prosés sareng sababaraha trik anu bakal ngabantosan anjeun ngahontal hasil anu optimal pikeun nyiapkeun endog Paskah.

Kami ngarobih cangkir endog kana detil kado pikeun Easter

cup endog Easter

Salila libur Easter anjeun tiasa nyandak kasempetan pikeun nerapkeun bakat anjeun dina karajinan jeung, saliwatan, nyieun kado husus pikeun batur deukeut anjeun. Pilari ide aslina anu aya hubunganana sareng endog Paskah? Kumaha mun ngarobah cangkir endog biasa kana a wadahna éndah pikeun ngeusian coklat?

Dina ngan sababaraha léngkah anjeun bakal meunang salah sahiji karajinan endog Easter coolest. Anjeun peryogi kardus kosong tina cangkir endog, kardus warna, cét akrilik, sikat, gunting, lem sareng pom pom dirasakeun. Diajar kumaha eta dilakukeun dina pos Kami ngarobih cangkir endog kana detil kado pikeun Easter.

Endog ku pesen héran

Endog reuwas ku pesen di jero

Upami nalika Paskah anjeun badé ngahadiran ulang taun atanapi nyandak murangkalih anjeun ka pésta murangkalih sareng anjeun hoyong kaget sémah kalayan detil anu saé, salah sahiji karajinan anu paling keren sareng endog Paskah anu anjeun tiasa nyiapkeun nyaéta ieu. endog kalayan pesen héran. Barudak bakal resep ilubiung!

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? Endog, jarum, gunting, sikat, cét, lambar kertas, patlot jeung pangawasa. Prosésna pikeun ngalakukeunana cukup saderhana, sanaos léngkah anu anjeun kedah ati-ati nyaéta nalika anjeun ngosongkeun jero endog. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Endog ku pesen héran.

Puseur pikeun Easter

Puseur pikeun Easter

Naha anjeun badé masihan tuang siang atanapi tuangeun Paskah sareng anu dipikacinta? Méja linen jeung hiasan pohara penting. Cara anu asli pikeun ngahias méja anjeun salami liburan ieu nyaéta ieu centerpiece pikeun Easter. Geulis pisan sareng anjeun moal lami pikeun ngalakukeunana. Salaku tambahan, bahan anu anjeun peryogikeun lumayan murah: karinjang, sapu tangan, kertas crepe sareng endog. Anjeun gaduh léngkah-léngkah pikeun ngadamel karajinan ieu sareng endog Paskah dina tulisan Puseur pikeun Easter.

Kumaha cara ngadamel endog easter nganggo hayam eva karét

endog Easter kalawan busa

Karajinan sanésna sareng endog Paskah anu anjeun tiasa nyiapkeun sareng murangkalih nalika liburan dina waktos taun ieu mangrupikeun lucu. endog jeung eva karét hayam. Hasilna pisan warni sareng bakal masihan sentuhan anu pikaresepeun pikeun budak leutik tetep di bumi kalayan téma anu cocog sareng kaping ieu.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? Utamana, busa berwarna, spidol permanén, kompas a, punches busa, gunting, lem jeung gunting. Anjeun bakal resep! Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, ulah luput postingan Kumaha cara ngadamel endog easter nganggo hayam eva karét.

Endog Easter sato jeung busa Eva jeung ngarasa

Endog Paskah

Pilihan anu sanés pisan pikeun ngadamel karajinan sareng endog Paskah nyaéta lucu ieu sasatoan jeung karét Eva jeung ngarasa. Aranjeunna bakal ngidinan Anjeun pikeun unleash kreativitas anjeun sarta mendesain sato karesep anjeun, sanajan dina waktu taun ieu anak hayam atawa kelenci anu paling digambarkeun.

Dina ramatloka Apli aranjeunna ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun eta. Anjeun peryogi endog Styrofoam, busa EVA sareng rasa warna, pembersih pipa, panon lilir, pom pom, pulpén hiasan sareng sababaraha hal anu sanés.

Endog bunny basajan

endog Easter Bunny

Kumaha upami nganggo sababaraha endog Paskah pikeun ngawangun sababaraha bunnies anu paling panasaran pikeun liburan ieu? Karajinan endog Paskah ieu sampurna pikeun murangkalih pikeun ngalaksanakeun kaahlianna sareng ogé gaduh waktos anu saé bari ngahibur sareng ngembangkeun kréativitasna.

Catet bahan anu anjeun peryogikeun: endog Styrofoam, pulpen hiasan, busa Eva warna sareng sababaraha jinis napel. Dina ramatloka Apli anjeun tiasa manggihan léngkah pikeun ngalakukeun ieu endog kelinci gampang.

endog glitter

Glitter Easter Endog

Dupi anjeun gaduh sababaraha glitter di imah? Teras Anjeun tiasa nyiapkeun ieu geulis glitter endog Easter kalawan bulu! Aranjeunna kasampak hébat salaku centerpiece sarta disiapkeun dina jiffy a. Pikeun karajinan ieu anjeun ogé bakal butuh endog Styrofoam, pens warna, glitter, brushes jeung lem bodas. Aranjeunna bakal masihan sentuhan anu asli sareng pikaresepeun pikeun hiasan bumi anjeun. Dina situs wéb Aldi anjeun tiasa diajar kumaha éta dilakukeun.

Endog Easter marmer

Endog Easter marmer

nu endog Easter marmer Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan endog Easter anu paling elegan anu anjeun tiasa ngadamel. Salaku bahan anjeun peryogi hiji séndok minyak sareng cuka, cai pikeun nutupan endog sareng hiji sendok ngawarnaan kadaharan.

Prosés pikeun nyieun éfék marmer Easter endog ieu geulis lugas. Anjeun tiasa ningali éta dina situs web El Plural.

endog Easter hideung bodas

Hideung jeung Bodas Easter Endog

Upami Anjeun gaduh gaya minimalis, Anjeun pasti bakal resep karajinan handap kalawan Endog Paskah sabab warna anu anjeun pake pikeun ngahias nyaéta bodas sareng hideung. Anjeun ngan peryogi cet hideung sareng sikat. Éta gampang!

Pikeun desain anjeun tiasa milih pola anu paling anjeun pikahoyong: garis, titik, géométri... Éta katingalina hebat! Upami anjeun hoyong ningali hasil ahir, anjeun bakal mendakanana dina halaman wéb El Plural.

endog Easter kalawan emoticons

endog Easter kalawan emojis

Kumaha ngeunaan nyieun sababaraha senang jeung béda endog Easter kalawan desain nu emoticon média sosial? Ieu gagasan super aslina! Pikeun nyieun eta anjeun bakal kudu sababaraha endog keras pindang, cet warna, brushes jeung spidol hideung. Lapisan cet munggaran anu anjeun kedah pasihan nyaéta warna konéng teras anjeun tiasa nerapkeun sesa warna pikeun ngadamel ekspresi wajah anu kasohor tina emojis. Ulah sono kumaha eta dipigawé dina ramatloka El Plural.

Bunnies Easter kalawan endog

bunnies Easter

A klasik tina festivities Easter nyaeta na kelinci kawentar. Janten upami anjeun resep karajinan, ieu mangrupikeun salah sahiji anu teu tiasa leungit tina repertoire anjeun. Pikeun nyieun eta anjeun bakal kudu sababaraha endog, ngawarnaan kadaharan, sababaraha kertas pikeun Ceuli, panon wiggly, spidol jeung lem. Dina situs web El Plural anjeun tiasa ningali hasil ahir sareng kumaha éta dilakukeun.

endog minions

Gambar Fun kulawarga Karajinan

Upami anjeun resep ide pikeun ngadamel endog Paskah dina bentuk emojis, maka anjeun moal tiasa sono desain minions. Hasilna hebat pisan! Upami murangkalih anjeun resep kana mahluk alit ieu, aranjeunna pasti hoyong ngabantosan anjeun ngalukis endog Minions.

Kumpulkeun sababaraha endog, karajinan ngageol panon, ngawarnaan kadaharan, spidol hideung, sababaraha cuka, jeung lem. Pikeun ngabantosan anjeun ngabédakeun karakter ieu, dina halaman wéb Guia Aiju anjeun bakal mendakan tutorial pidéo anu bakal mangpaat pisan. Ulah sono!

Super sparkly glitter dihias endog

Glitter Easter Endog

Ieu model sejen tina endog Easter dihias ku glitter sabab gaduh touch super caang anu bakal ngajadikeun aranjeunna caang malah leuwih. Anjeun tiasa make endog polyexpan atawa endog pindang teuas. Anjeun ogé kedah nganggo sikat, sababaraha jinis lem, sareng glitter.

Prosés pikeun ngahias endog Easter ieu basajan pisan. Anjeun kudu nerapkeun glitter taliti pisan nepi ka nutupan sakabéh beungeut cangkang endog. Nanging, dina halaman wéb Guia Aiju anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.