15 senang jeung gampang karajinan jarami

Gambar| Hans Braxmeier dina Pixabay

Jarami mangrupikeun bahan anu serbaguna nalika ngadamel karajinan sareng anjeun tiasa mendakanana gampang pisan di supermarket mana waé. Toys, hiasan imah, suplai kantor ... kamungkinan euweuh sajajalan!

Upami nyiptakeun karajinan mangrupikeun gairah hébat anjeun, perhatikeun ieu 15 senang jeung gampang karajinan jarami. Anjeun bakal gaduh waktos hébat sareng sadayana ideu ieu.

Pena sareng jarami plastik sareng gulungan kertas toilet

Karajinan sareng bahan didaur

Jarami palastik tiasa masihan seueur maén nalika ngalakukeun karajinan. Contona, a wadah pensil dimana anjeun tiasa ngatur sadayana pulpén sareng spidol anjeun.

Salaku tambahan, kalayan karajinan ieu anjeun tiasa ngadaur ulang bahan anu anjeun gaduh di bumi sapertos kardus gulungan kertas toilet anu bakal janten dasar wadah pensil. Bahan séjén anu anjeun peryogikeun nyaéta jarami plastik, gunting, sareng lem bodas.

Dina tulisan Pena sareng jarami plastik sareng gulungan kertas toilet Anjeun tiasa mendakan sadaya petunjuk pikeun ngadamel karajinan. Éta saderhana pisan sareng moal nyandak anjeun seueur waktos. Moal lami deui anjeun bakal tiasa pamer wadah pulpén warni anu dilakukeun ku nyalira dina méja anjeun.

Pompom kalayan jarami hiasan

kumaha ngadamel pom pom atanapi bal kalayan jarami

Upami anjeun ngagaduhan sedotan palastik sésa tina karajinan sateuacana, tong dipiceun! Anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun ngadamel karajinan sanés nganggo sedotan plastik: a pom pom hiasan dina kirang ti 10 menit.

Sakumaha ceuk kuring, bahan utama anu anjeun peryogikeun nyaéta jarami tapi ogé gunting, dasi seleting, sareng benang jahit. Dina jiffy anjeun bakal boga hiasan pisan pikaresepeun nu bisa nempatkeun dina sagala rupa celebrations pikeun masihan eta touch warna.

Dina tulisan Pompom kalayan jarami hiasan Anjeun bakal mendakan léngkah-léngkah pikeun ngadamel karajinan ieu. Éta gampang pisan bahkan murangkalih tiasa ngabantosan anjeun ngadamel sakumpulan pom pom.

Kumaha cara ngadamel tangkal korma tina gulungan kertas sareng sedotan

Upami anjeun hoyong masihan sentuhan anu asli sareng pikaresepeun kana méja anjeun atanapi rak di bumi, ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan kalayan jarami anu dipikaresep anjeun: Tangkal korma kalayan gulungan kertas sareng jarami. Utamana sareng parobihan usum upami anjeun hoyong masihan suasana usum panas pikeun hiasan kamar.

Pikeun nyiptakeunana anjeun ngan ukur peryogi bahan-bahan di handap ieu: kardus gulungan kertas toilét, lawon warna héjo, pita napel, jarami coklat atanapi oranyeu, silikon panas, panon obah sareng spidol.

Léngkah-léngkah anu diturutan gampang pisan. Anjeun bakal manggihan aranjeunna dina pos Kumaha cara ngadamel tangkal korma tina gulungan kertas sareng sedotan.

ngapung swatter maén

laleur swatter straws

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan anu paling lucu kalayan jarami anu anjeun tiasa ciptakeun pikeun gaduh waktos anu saé dina dinten-dinten hujan atanapi tiis nalika anjeun henteu resep ninggalkeun bumi.

Bahan anu anjeun kedah kéngingkeun nyaéta: sedotan, dua lembar kardus, gunting, spidol warna sareng lem atanapi pita bodas. Kaulinan diwangun ku handap: hiji jalma kudu mawa ngapung jarami pikeun ngaliwat méja sareng gaduh jalma anu sanés nyobian nyekel éta ku pemukul laleur.

Dina tulisan ngapung swatter maén Anjeun bakal tiasa maca duanana parentah pikeun nyieun karajinan jeung parentah maén.

Kotak labirin aya hubunganana sareng murangkalih

Si buscas karajinan jeung straws anu gampang bisa gancang ngahibur barudak sakedapan, ulah sono kotak Maze ieu. Barudak bakal gaduh blast nyieun sarta maénkeun kalayan eta!

Anjeun sorangan tiasa ngarancang labirin sareng masihan sentuhan pribadi anjeun. Anjeun bakal gaduh waktos hébat! Tapi ke heula, bahan naon anu anjeun peryogikeun? tujuan! Hiji kotak kardus, gunting, sabungkus jarami warna, botol lem bodas, sababaraha kelereng jeung sababaraha béntang warna timer napel.

Upami anjeun hoyong ningali sesa karajinan, dina pos Kotak labirin aya hubunganana sareng murangkalih anjeun gaduh sadayana detil.

Bugs dina ngajalankeun

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan jarami anu paling sederhana sareng lucu anu anjeun tiasa ngadamel. Anu ngaranna bug dina ngajalankeun sarta eta diwangun ku nyieun sababaraha serangga kardus leutik kalawan nu engké bisa balap jeung leuwih saeutik ngagunakeun straws pikeun niup on aranjeunna kalayan kakuatan sarta meunang aranjeunna pikeun mindahkeun.

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel kaulinan ieu nyaéta: jarami, kardus tina sababaraha warna, spidol sareng gunting. dina pos Bugs dina ngajalankeun Anjeun tiasa manggihan hiji tutorial video ngeunaan cara ngalakukeun eta sarta demo leutik game. Ulah sono!

Kumaha cara ngadamel lauk karét eva pikeun akuarium murangkalih

Lauk warna-warni

Kalawan sababaraha straws basajan anjeun ogé tiasa ngadamel sababaraha Lauk warna-warni tiis pisan pikeun ngahias kamar imah anjeun, boh nyieun mural dina tembok atawa mobile a. Ogé, anjeun tiasa ngaropea kumaha anjeun hoyong!

Dina tulisan Kumaha cara ngadamel lauk karét eva pikeun akuarium murangkalih Anjeun tiasa diajar kumaha carana sangkan aranjeunna step by step kalawan jéntré hébat. Salaku bahan anjeun ngan bakal butuh: straws, karét busa berwarna, panon wiggly, iteuk kai, gunting, lem, kompas, punchers bentuk jeung spidol permanén. Éta gampang!

kembang kertas

Karajinan sanésna nganggo jarami anu anjeun tiasa nyiptakeun pikeun masihan sentuhan warna-warni ka bumi anjeun nyaéta kembang kertas. Éta salawasna alus mun boga sababaraha on leungeun pikeun ngahias pihak ultah, anniversaries, celebrations kulawarga atawa tipe séjén kasempetan.

Kalayan sababaraha jarami, sababaraha kertas warna, gunting, karét busa sareng sababaraha glitter anjeun tiasa ngadamel kembang kertas anu saé pisan. dina pos kembang kertas anjeun tiasa diajar ngadamel sababaraha anu gampang pisan dina sakedap anu bakal katingali lucu pisan pikeun anjeun.

Kumaha ngahias gelas pikeun pésta

Upami anjeun badé masihan pésta, pasti ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan anu anjeun pikahoyong. Ieu karajinan jeung straws pikeun ngahias nikmat pihak sarta pribados eta pikeun sémah. Éta bakal rinci anu aranjeunna bakal resep!

karajinan ieu basajan pisan. Pikeun nyieun eta anjeun bakal kudu nyieun saloba gelas nu dipikahoyong tur turutan sagala léngkah dina runtuyan. Jumlah bahan anu dianggo bakal rupa-rupa gumantung kana gelas anu anjeun hoyong jieun, tapi anjeun kedah nganggo warna balon anu cocog sareng pésta anjeun. Bahan séjénna nyaéta sedotan, gelas, kardus, perangko aksara jeung gunting, antara séjén.

Upami anjeun hoyong terang kumaha éta dilakukeun, tingali postingan éta Kumaha ngahias gelas pikeun pésta. Di dinya anjeun bakal mendakan sadaya petunjuk anu dijelaskeun pisan.

Kaulinan Daur Ulang: Suling Sulap!

Kadang-kadang hal anu paling sederhana sareng paling gampang dilakukeun nyaéta anu paling dipikaresep ku barudak. Sapertos anu sakedik ieu suling dijieun tina jarami plastik. Éta dijual di sadaya supermarkét janten gampang pisan pikeun anjeun mendakanana.

Pikeun ngadamel suling ieu anjeun kedah nyandak sakeupeul gumantung kana ukuran anu anjeun pikahoyong. Biasana, anjeun tiasa ngadamelna nganggo opat dugi ka dua belas jarami. Bahan séjén anu anjeun peryogikeun salian ti jarami ogé mangrupikeun pita sakedik pikeun ngahijikeun sadayana.

Dina tulisan Kaulinan Daur Ulang: Suling Sulap! Anjeun tiasa maca sakabeh proses nyieun kaulinan ieu.

Sabun Gelembung, campuran sampurna

Sabun gelembung anak

Kaulinan anu pikaresepeun pisan anu anjeun tiasa nyiapkeun kanggo dinten anu cerah nyaéta gelembung sabun ngamangpaatkeun sababaraha jarami anu anjeun gaduh di bumi.

Bahanna gampang pisan pikeun kéngingkeun (jarami, cai, sabun, gliserin sareng wadah pikeun nyimpen campuran). Sakali cairan pikeun gelembung sabun geus disiapkeun, éta bisa disimpen tanpa dirobah pikeun sababaraha bulan ku kituna anjeun bisa maénkeun kalayan eta dina nyieun gelembung iraha wae. Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, kuring nyarankeun maca tulisan éta Sabun Gelembung, campuran sampurna.

Jerami sélulér pikeun ngahias bumi sareng murangkalih

Kalawan straws berwarna Anjeun ogé bisa nyiapkeun a mobile nice pikeun ngahias imah. Dina sababaraha menit anjeun bakal boga salah sahiji karajinan coolest kalawan straws.

Salaku bahan anjeun ngan bakal butuh sababaraha straws, benang, gunting jeung tilu twigs. Euweuh deui! Pikeun neuleuman sagala léngkah manufaktur, ulah sono pos Jerami sélulér pikeun ngahias bumi sareng murangkalih dimana anjeun bakal manggihan sakabeh parentah lengkep.

Kartu Natal sareng jarami

Kartu Natal

Unggal taun méré loba kabagjaan pikeun nampa kartu ucapan Natal jeung nu ngahias ruang tamu di imah. Tapi, naha anjeun hoyong kaget waktos ieu ku kartu anu didamel tina bahan daur ulang? Lajeng karajinan ieu keur anjeun!

Ieu mangrupakeun Kartu Natal dijieun kalawan straws, jenis urang biasana kudu nyiapkeun juices na sorbets di dapur. Anjeun tiasa ngarancang sareng ngaropea kartu sakumaha anu anjeun pikahoyong, sanaos waktos ieu kuring nampilkeun desain tangkal Natal anu lucu.

Pikeun ngadamel kartu Natal ieu nganggo jarami anjeun peryogi sedotan, kardus karajinan, lem, gunting, spidol bodas, béntang kai, cutter sareng kardus bodas. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Kartu Natal sareng jarami.

Lancah Lebaran sareng jarami

lancah jeung jarami

Upami nalika liburan anjeun resep kana téma bumi atanapi méja kantor anjeun, anjeun bakal resep pisan kana karajinan di handap ieu. Kalayan sababaraha jarami sareng bal polystyrene anjeun tiasa nyiapkeun ieu lancah lucu pikeun nalika Lebaran datang.

Ieu super gampang nyieun, sarta anjeun teu kudu ngumpulkeun loba bahan. Ngan bal polystyrene, jarami, tusuk kai, karét, cet hideung, scraps busa Eva jeung lem bodas. Anjeun bakal mendakan pitunjuk pikeun ngadamel éta dina tulisan Lancah Lebaran sareng jarami.

Dalang anjing atanapi sato sanés kanggo didamel sareng murangkalih

sedotan anjing wayang

Pikeun nyéépkeun soré anu ngahibur sareng murangkalih di bumi, ide anu saé nyaéta nyandak sababaraha sedotan pikeun nyiapkeun anu saé ieu. wayang anjing kalawan nu barudak bisa maénkeun sanggeus bari.

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngalakukeunana? Anjeun ngan ukur peryogi sababaraha gulungan tisu toilét, jarami, senar atanapi wol, panon karajinan, lem, temperas sareng sababaraha deui anu anjeun tiasa baca dina tulisan. wayang anjing gigireun parentah. Ulah sono!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.