15 karajinan anu éndah sareng gampang dirasakeun

Karajinan dirasa

Felt mangrupikeun bahan anu serbaguna pikeun ngadamel sagala jinis karajinan anu saé, sabab éta ngagaduhan tékstur anu kaku anu ngamungkinkeun éta tiasa diurus saé nalika motong sareng ngajahit upami dibandingkeun sareng lawon. Sajaba ti éta, éta rada murah tur gampang pikeun meunangkeun.

Karajinan dirasakeun pisan éndah sareng aya seueur ideu panasaran pikeun dilaksanakeun sareng anjeun tiasa latihan. Upami anjeun teu acan nyobian ngarasa nyieun karajinan, ieu 15 karajinan karasa nu bakal Anjeun tempo di handap bisa mere ilham Anjeun pikeun nyokot léngkah. Ulah sono!

Ngaraos malaikat pikeun Natal

Dirasakeun malaikat

Natal geus approaching sarta éta waktu nu sae pikeun nyiapkeun sagala hiasan imah. Ogé pikeun mawa kaluar sisi leuwih kreatif urang jeung nyieun sababaraha karajinan jeung ngarasa nu ngawula ka salaku hiji ornamén ku leungeun.

Contona, ieu geulis desain malaikat-ngawangun ngagantung tina Tangkal Natal, dina panto hareup imah atawa dina rak buku di kamar.

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu nyaéta warna anu béda, jarum sareng benang, gunting, bedil silikon, pin, tali buntut beurit, kertas sareng pensil. Éta moal nyandak anjeun lami kanggo ngadamelna sabab saderhana pisan. Dina pos Ngaraos malaikat pikeun Natal anjeun bakal ningali sadaya léngkah.

Dirasa keychain

Gantungan konci dirasakeun

Salah sahiji karajinan anu paling kreatif sareng praktis anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ieu keychain ngawangun haté. Ieu oge hiji kasempetan alus teuing pikeun nyieun kado nice pikeun jalma husus ku leungeun. Atawa ngan pikeun ngalakukeunana pikeun diri.

Salaku bahan anjeun bakal kudu meunang: rarasaan dua-warna, benang jeung jarum, ari kulit, paeh, gunting, clasps, manik warna, washers jeung mesin nyieun liang.

Prosésna rada laborious tapi mun anjeun rengse eta anjeun bakal boga keychain bener tiis. Salaku tambahan, sabab ngajaga akun, éta bakal ngabantosan anjeun gancang mendakan konci dina kantong anjeun. Kadang-kadang rada sesah milarian aranjeunna tapi kalayan gantungan konci ieu moal kajadian ka anjeun! Anjeun bakal mendakan sadaya léngkah dina postingan Dirasa keychain.

Karangan kembang karembangan

Dirasakeun garland

ieu karangan kembang Éta mangrupikeun karajinan anu paling indah anu anjeun tiasa nyiapkeun pikeun ngahias kamar bumi anjeun, khususna upami caket tanggal anu tangtu, sapertos Natal.

Kaseueuran bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel garland ieu sigana anjeun parantos aya di bumi. Éta dirasakeun warna, gunting, lem, pensil sarta Garland tina lampu Natal. Upami anjeun teu acan ngarasa, éta ogé mungkin nyieun karajinan ieu kalawan karét Eva.

Dina tulisan Karangan kembang karembangan Anjeun bakal tiasa mendakan petunjuk pikeun ngadamel karajinan anu éndah ieu pikeun ngahias bumi.

Panutup awan Kawaii pikeun telepon sélulér anjeun tina rarasaan

Kasus mobile awan

Upami anjeun resep asesoris sélulér sareng ngagemna anu pang anyarna, anjeun bakal resep ngadamel hal ieu pikeun telepon anjeun nganggo a desain awan kawaii. Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan anu paling indah sareng anjeun bakal gaduh waktos anu saé pikeun ngawangun éta!

Pikeun nyieun hal mobile ieu anjeun bakal kudu ngumpulkeun bahan handap: dirasakeun warna, karét Eva, béntang, gunting, lem, perforators karét Eva, spidol permanén, Blush na katun swab, pangawasa jeung pensil.

Anjeun bakal mendakan sadaya léngkah pikeun ngadamel karajinan anu pikaresepeun ieu dina tulisan Panutup awan Kawaii pikeun telepon sélulér anjeun tina rarasaan. Ieu bentukna sapertos awan tapi upami anjeun resep desain anu sanés sapertos béntang, panonpoé atanapi bulan, anjeun tiasa ngaleupaskeun kréativitas anjeun.

Gelang bintang didamel ku rasana

Gelang nganggo karét eva

Di handap ieu salah sahiji karajinan ngarasa sampurna pikeun nyieun kalawan barudak. Éta warni, pikaresepeun sareng anjeun ogé tiasa ngagem kana pigeulang anjeun nalika anjeun réngsé: pinggel nice. Aranjeunna bakal resep ide!

Bahan anu anjeun peryogikeun gampang dikumpulkeun, ku kituna anjeun tiasa mendakanana dina alat tulis atanapi pasar. Catetan: dirasakeun warna, béntang dirasakeun timer napel, pangawasa, pensil, string atawa velcro, sarta cutter paeh.

Pikeun terang kumaha éta dilakukeun, kuring nyarankeun yén anjeun ningali postingan éta Gelang bintang didamel ku rasana sabab aya dikumpulkeun sagala léngkah anu anjeun kedah laksanakeun.

Panyekel serbét gampang pisan dilakukeun ku dirasa

Panyekel napkin dirasakeun

Naha anjeun ngatur tuangeun di bumi sareng hoyong kagum sémah anjeun kalayan taplak méja khusus? Reuwas aranjeunna kalayan ieu dirasakeun cingcin napkin dijieun ku sorangan. Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan karasa anu paling indah pikeun ngahias méja sareng ogé salah sahiji anu pangbasajanna. Sahingga malah nu leutik di imah bisa mantuan Anjeun nyieun eta.

Dina ngan sababaraha menit anjeun bakal boga sagala cingcin napkin rengse! Pikeun nyieun eta anjeun ngan bakal butuh hal ieu: gunting, pensil jeung lambar dirasakeun ukuran DIN A4. Oh, sareng maca tulisan Panyekel serbét gampang pisan dilakukeun ku dirasa dimana anjeun bakal manggihan parentah. Anjeun bakal gaduh waktos hébat nyieun karajinan mangpaat ieu!

Ngarasa tatarucingan pikeun barudak

dirasakeun tatarucingan

 

Teka-teki mangrupikeun kaulinan anu saé pikeun murangkalih pikeun ngembangkeun kamampuan kognitifna. Anu dirarasakeun, khususna, idéal pikeun ngerjakeun indra sareng kaahlian motor. Upami anjeun hoyong kaget murangkalih anjeun kalayan kaulinan anu énggal sareng pikaresepeun, kuring nyarankeun anjeun ngadamel warni ieu bola-ngawangun dirasakeun puzzles.

Ieu salah sahiji karajinan ngarasa panggampangna pikeun ngalakukeun. Anjeun peryogi salaku bahan: lawon dirasakeun tina rupa-rupa warna, pensil, gunting, benang sulaman, jarum kandel sareng velcro napel, antara anu sanésna. Upami anjeun hoyong mendakan sesa bahan sareng kumaha karajinan ieu dilakukeun, tong luput postingan Ngarasa tatarucingan pikeun barudak.

Hampang kotak pensil dirasana

Kasus dirasakeun

Ieu salah sahiji karajinan ngarasa paling praktis anjeun bisa ngalakukeun, saprak éta mangrupa bisi dimana nyimpen pensil. Sampurna pikeun murangkalih pikeun dibawa ka sakola kusabab éta gampang pisan dibawa. Hasilna kompak pisan sahingga boro nyéépkeun rohangan dina ransel.

Prosés manufaktur kasus ieu basajan pisan. Sahingga malah leuwih leutik bisa mantuan Anjeun nyiapkeun eta dina pangawasan Anjeun. Bahan anu anjeun kedah kumpulkeun nyaéta: lawon dirasakeun, tali elastis, pensil, cutter, pangawasa sareng kancing ageung. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun ku ngaklik pos Hampang kotak pensil dirasana.

Keychain dirasa: monster anu awon tapi lucu

Gantungan konci dirasakeun

Gantungan konci mangrupikeun salah sahiji karajinan anu paling produktif. Éta datang dina sagala bentuk, ukuran, sareng warna. Kalawan parentah anjeun bakal manggihan di pos Keychain dirasa: monster anu awon tapi lucu Anjeun tiasa ngalakukeun eta dina jiffy. Éta bakal janten kado anu saé pikeun masihan ka murangkalih nganggo konci atanapi ngan saukur ngagantung tina ransel.

Salaku bahan anjeun bakal kudu ngarasa warna, spidol, threads jeung jarum jahit, isina pikeun monster, ring keur keychain jeung tombol (opsional pikeun panon). Dina flash anjeun bakal boga di leungeun anjeun ieu imut monster ngawangun keychain.

Puseur Natal anu didamel ku rasana

puseur dirasakeun

Kalayan Natal caket pisan, anjeun badé ningali karajinan karasa anyar pikeun ngahias bumi taun ieu. Salah sahijina nyaéta ieu hebat pisan dirasakeun centerpiece pikeun ngareureuwas sémah dina Christmas Hawa dinner.

Anjeun bakal mendakan pitunjuk pikeun ngadamelna ku ngaklik pos Puseur Natal anu didamel ku rasana jeung salaku bahan anjeun bakal kudu ngarasa beureum, lem atawa silikon panas, gunting, spidol lawon, pangawasa, kardus, lilin jeung tinsel.

Kumaha cara ngadamel kaktus dirasakeun hiasan

Dirasakeun kaktus

Kaktus mangrupikeun pepelakan anu modis pisan pikeun ngahias bumi. Kadang-kadang teu mungkin pikeun ngajaga aranjeunna di bumi kusabab aranjeunna gaduh cucuk sareng murangkalih atanapi piaraan tiasa ditusuk ku aranjeunna. Solusina? Upami anjeun gairah ngeunaan kaktus, anjeun tiasa teras-terasan ngadamel hiji tina kaktus. Aranjeunna kasampak hébat!

Bahan-bahan anu anjeun kedah kéngingkeun nyaéta raos héjo, benang bodas, cai, gunting, wadding, pita kertas, pot kembang sareng seueur deui. Anjeun tiasa mendakan sésana dina postingan Kumaha cara ngadamel kaktus dirasakeun hiasan, Dimana anjeun ogé bakal mendakan tutorial pidéo sareng sadaya léngkah supados anjeun tiasa ngalakukeun karajinan ieu dina laju anjeun nyalira.

Kumaha cara ngadamel kalung ku kembang dirasa. Perhiasan gampang

Ngarasa kalung

Naha anjeun resep pamer asesoris buatan tangan? Salah sahiji karajinan anu paling asli sareng pikaresepeun anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun masihan sentuhan anu béda sareng pribadi pikeun baju anjeun nyaéta ieu. dirasakeun kalung kembang. Hasilna saé pisan kanggo dianggo dina musim semi sareng usum panas sareng gumantung kana warna anu anjeun pilih, anjeun ogé tiasa ngagemna dina usum gugur sareng usum tiis.

Perhatikeun bahan ieu pikeun ngadamel kalung anu éndah ieu. Anjeun bakal peryogi dirasakeun warna, gunting, lem, CD, mutiara, marmer, ranté, jepitan perhiasan, mutiara, kembang maot sarta shot badag. Anjeun tiasa diajar kumaha ngalakukeun éta kalayan léngkah-léngkah saderhana anu anjeun bakal mendakan Kumaha cara ngadamel kalung ku kembang dirasa. Perhiasan gampang.

Ngarasa kembang pikeun ngahias karajinan DIY anjeun

karasa kembang

Kembang mangrupikeun salah sahiji karajinan felt anu idéal pikeun ngahias karajinan sanés anu aya di bumi sapertos kotak, kartu, ikat kepala, jsb. Teu pernah nyeri mun sababaraha geus disiapkeun bisi urang kudu gancang ngagunakeun éta pikeun ngahias kado nu urang kudu masihan ka jalma sejen.

Kauntungannana ngalakukeun jinis karajinan ieu kalayan dirasakeun nyaéta henteu peryogi seueur bahan atanapi waktos pikeun ngadamelana. Ngan sababaraha warna felt, gunting, lem, jeung batu glitter pikeun ngahias. Dina pos Ngarasakeun kembang pikeun ngahias karajinan DIY anjeun.

Bros kembang dirasakeun

dirasa kembang bros

Felt mangrupikeun bahan anu kapaké nalika ngadamel asesoris anu tiasa dianggo pikeun ngahias papakéan urang atanapi asesoris anu sanés. waktos Ieu Anjeun bisa make dirasakeun nyieun flirty a bros jeung kembang Naon mun teu ngagem dina lapel jaket Anjeun.

Sababaraha bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu nyaéta: raos warna, gunting, lem, atanapi bros. Sesa bahan sareng petunjuk pikeun ngalakukeunana anjeun tiasa terang dina postingan Ngarasa bros kembang. Anjeun bakal resep!

Kumaha cara ngadamel kukupu dirasa

dirasakeun kukupu

nu kukupu Éta ogé pohara alus nyieun eta kalawan dirasakeun, boh pikeun ngahias objék rumah tangga kayaning curtains, bantal atawa cushions atawa masihan aranjeunna salaku kado pikeun ngahias kado ultah.

Karajinan karasa ieu gampang pisan dilakukeun sareng anjeun henteu peryogi seueur bahan. Ngan kumpulkeun dirasakeun warna sareng benang, iteuk kai, kancing, pita sareng cai. Pikeun ningali kumaha éta dilakukeun anjeun tiasa klik Kumaha cara ngadamel kukupu dirasa. Kalayan kasabaran sakedik aranjeunna bakal katingali saé pikeun anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.