15 Karajinan Gampang sareng Asli pikeun Karnaval

Gambar | Pixel

Karnaval mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngembangkeun imajinasi sareng kreativitas urang ku ngarancang kostum, masker, topi sareng sagala jinis asesoris anu pikaresepeun pikeun angkat ka pésta. Upami anjeun badé ngatur hiji di bumi atanapi anjeun hoyong ngahibur diri atanapi kanggo murangkalih ngahibur diri hiji soré ngarancang karajinan sorangan, tingali ieu 15 Karajinan Gampang sareng Asli pikeun Karnaval.

Topeng karnaval barudak

Topeng karnaval

Topeng karnaval mangrupikeun aksésori anu penting pikeun kostum naon waé pikeun nikmati pésta ieu. Topeng seueur dianggo di Venice kuno salami bal Karnaval anu hébat dimana hadirin ngahias diri kalayan masker anu saé.

ieu topeng karnaval barudak Anu kuring nampilkeun ka anjeun dina tulisan ieu gampang pisan dilakukeun, ku kituna budak leutik tiasa aktip ilubiung dina persiapanna sareng gaduh waktos anu ngahibur ngarancang kostum sorangan. Bahanna basajan pisan: kardus bodas, spidol warna, pita karét, pom-poms, gunting sareng lem. Naha anjeun hoyong diajar kumaha éta dilakukeun? ulah kantun postingan Topeng karnaval barudak.

Anting karnaval

Anting karnaval

Saatos ngadamel topeng Karnaval anjeun tiasa neraskeun nambihan asesoris kana kostum anjeun ku ngadamel anting anu paling warni anu bakal narik perhatian. Éta ngeunaan anting gaya lamunan nu dijieun ku lawon warna jeung sababaraha béntang.

Pikeun ngadamel karajinan ieu, kéngingkeun kardus glitter emas, gunting, lem panas sareng bedil anjeun, sapasang anting-anting ngawangun sareng dua béntang anu dicitak pikeun dianggo ngalacak. dina pos Anting karnaval Anjeun tiasa mendakan témplat béntang pikeun nyitak aranjeunna ogé tutorial pidéo kalayan sagala léngkah pikeun ngadamel anting anu luar biasa ieu. Anjeun bakal cinta aranjeunna!

DIY: topi Karnaval, khusus kanggo anu alit di bumi

Topi Karnaval

Dina sagala costume karnaval patut uyah na, anjeun moal bisa sono a topi lucu nu mere touch aslina mun outfit Anjeun. Ogé, upami anjeun teu acan gaduh waktos ngadamel kostum anu rumit pisan nganggo topi ieu anjeun tiasa ngagungkeun karnaval dina gaya. Pangsaéna? Éta geulis sareng gampang pisan dilakukeun.

Candak sababaraha kardus beureum, kertas tisu bodas sareng beureum, senar, gunting, lem, pamupus, sareng pensil. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan DIY: Topi karnaval, utamana keur budak leutik di imah.

Kacamata karnaval lucu

Topeng karnaval

kumaha damang gelas keur ngahias costume a? Anjeun tiasa nyiapkeun aranjeunna dina jiffy kalayan bahan anu anjeun parantos disimpen di bumi tina karajinan anu sanés sapertos kardus hideung, stiker béntang, pita, gunting, lem sareng wadah yogurt leutik.

karajinan Ieu sampurna pikeun barudak méakkeun soré entertaining sanggeus snack nyieun costume karnaval sorangan. Naha anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun? dina pos Kacamata karnaval lucu anjeun gaduh sadaya léngkah.

Makuta karton tina gulungan dapur sareng tisu toilét

makuta karton

Salian hat saméméhna, karajinan Karnaval sejen pisan tiis pikeun leuwih saeutik ieu makuta karton kalawan nu maranéhna bisa boga waktu hébat dina karnaval atawa ultah pihak, entertaining sarta ngarancang costume sorangan.

Kéngingkeun sababaraha karton gulungan kertas toilet, gunting, karét gelang, spidol, punch liang, sikat sareng cét. Ieu sadayana bahan anu anjeun peryogikeun. Pikeun ningali kumaha éta dilakukeun, kuring nyarankeun maca tulisan éta Makuta karton tina gulungan dapur sareng tisu toilét.

Kostum Robot

Kostum robot

Salah sahiji kostum anu paling keren sareng paling gampang dilakukeun pikeun Karnaval nyaéta robot. Bahanna gampang pisan pikeun kéngingkeun: kotak kardus, aluminium foil, topi plastik, spidol, kardus, cutter, bedil lem sareng pita dua sisi. Sajaba ti éta, léngkah teu pajeulit pisan, sangkan bisa nyiapkeun a kostum robot rada suksés pikeun barudak anu bakal meunang anjeun kaluar tina kasulitan lamun pihak karnaval menit panungtungan timbul di sakola. Tingali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Kostum Robot.

Topeng karnaval pikeun barudak

Topeng karnaval

Upami ngagungkeun pésta ieu, anu paling anjeun resep nyaéta masker, mangka anjeun kudu nyiapkeun topeng geulis ieu. Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan Karnaval panggampangna anu anjeun tiasa laksanakeun. Lamun cinta festivities ieu, euweuh ragu yén anjeun bakal boga waktu hébat ngalakonan karajinan ieu.

Candak cet konéng, kardus bodas, spidol hideung, pita, gunting, kertas, karét jeung patlot. Hal kahiji anjeun kedah ngadamel topéng ieu nyaéta ngadamel sketsa sareng saatos nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun dina postingan. Topeng karnaval pikeun barudak.

Topi lauk pikeun Karnaval

Topi Karnaval

Naha anjeun hoyong ngagem topi anu mencolok pinuh ku warna di Karnaval? Candak sababaraha lembar karton badag, sababaraha crayons warna, karét pita, gunting jeung lem. Aranjeunna bakal bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel ieu topi lauk. Dina tulisan Topi lauk pikeun Karnaval Anjeun bakal tiasa ningali prosés manufaktur karajinan panasaran ieu pikeun Karnaval.

Topeng tari pikeun karnaval

Topeng karnaval

Salah sahiji karajinan panggampangna pikeun Karnaval nyaéta kieu tari topeng. Éta gampang pisan pikeun ngalakukeunana, janten anjeun moal lami ngararancangna. Éta pisan sababna naha éta sampurna pikeun barudak boga waktu senang salila libur bari maranéhna nyieun eta.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? Nyukcruk kertas atawa ngaleupaskeun kertas, string, bedil lem panas, sarta sagala hiasan tambahan kawas tassels, manik, atawa bulu nu bisa kasampak alus. dina pos Topeng tari pikeun karnaval Anjeun bakal ningali sadaya léngkah pikeun nyiptakeunana.

Topéng asli pikeun Karnaval

Topéng asli pikeun Karnaval

Pikeun Karnaval aya seueur jinis masker anu tiasa dipilih. Dina daptar ieu kuring parantos nunjukkeun ka anjeun sababaraha tapi masih aya deui. Contona model ieu kalawan bulu jeung tanduk nu simulate beungeut sato. Kauntungannana? Éta gampang pisan dilakukeun sareng moal lami, janten upami anjeun teu acan gaduh kasempetan pikeun mendakan atanapi nyiptakeun topeng keur karnaval, Desain ieu tiasa ngaluarkeun anjeun tina masalah sareng pasti murangkalih bakal resep ngabantosan anjeun ngadamelana. Éta senang!

Catet bahan anu anjeun peryogikeun: kardus tina cangkir endog, karét Eva warna, silikon panas sareng bedil na, cet akrilik sareng sababaraha hal anu sanés. Anjeun tiasa ningali sadaya bahan sareng prosés ngadamel masker ieu dina tulisan Topéng asli pikeun Karnaval.

Gelas Karnaval EVA kanggo didamel sareng murangkalih

gelas karnaval kalawan karét Eva

Lamun masihan pihak karnaval, anjeun gelas jeung karét Eva Éta hébat pikeun kaget tamu jeung senang nyandak poto. Éta idéal pikeun kostum Karnaval naon waé sareng éta ogé peryogi sakedik waktos sareng bahan pikeun ngadamelana. Kanyataanna, aranjeunna jadi gampang pikeun nyiapkeun malah nu leutik bisa ilubiung.

Desain ieu dina bentuk jantung, tapi kanyataanana, anjeun tiasa masihan karajinan Karnaval ieu bentuk anu anjeun resep paling. Anjeun peryogi busa, lem bodas, teken polo warna, gunting sareng pita washi. Diajar kumaha ngalakukeunana dina postingan Gelas Karnaval EVA kanggo didamel sareng murangkalih.

Topeng Unicorn pikeun Karnaval

Topeng Unicorn pikeun Karnaval

Saha anu bakal nyangka yén ngagunakeun leungeun anjeun salaku citakan anjeun tiasa nyiapkeun ieu topeng unicaornium asli kitu? Candak sababaraha kardus bodas, sababaraha spidol warna, pita karét, sareng sababaraha glitter pikeun nyiptakeun desain anu warni ieu.

Dina tulisan Topeng Unicorn pikeun Karnaval Anjeun ogé tiasa mendakan témplat pikeun tanduk unicorn sareng kembang anu anjeun peryogikeun pikeun ngalengkepan topéng, ogé tutorial pidéo sareng sadaya léngkah. Anjeun bakal resep! Ieu salah sahiji karajinan coolest pikeun Karnaval.

2 topéng lucu pikeun Karnaval

2 topéng lucu pikeun Karnaval

Upami anjeun nyiapkeun pésta barudak pikeun ngagungkeun Karnaval, anjeun tiasa ngatur murangkalih pikeun ngarancang sorangan topeng ngawangun sasatoan. Aranjeunna bakal gaduh blast a! dina pos 2 topéng lucu pikeun Karnaval Anjeun tiasa ningali kumaha model ucing jeung kalong dijieun.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? Karton warna, karét elastis, lem silikon tiis, gunting, pangawasa, pulpén sareng karét.

Kumaha carana ngadamel kazoo pikeun maénkeun musik di Karnaval

Karnaval Kazoo

Tapi dina kompilasi karajinan ieu pikeun Karnaval anjeun henteu ngan ukur mendakan masker, topi, anting sareng kostum tapi ogé ieu. kazoo, alat musik anu marengan ieu pihak.

Bahan anu anjeun peryogikeun gampang dipendakan sareng anjeun pasti bakal ngagaduhan seueur di antarana anu aya di bumi tina karajinan anu sanés. Kéngingkeun kardus gulungan tisu toilet, sepré warna, kertas tisu, karét eva sareng seueur deui anu anjeun tiasa baca dina tulisan. Kumaha carana ngadamel kazoo pikeun maénkeun musik di Karnaval.

Garland tina segitiga didamel nganggo baju buluan

Garland pikeun karnaval

Sareng anu terakhir, pikeun ngahias pésta Karnaval, anjeun moal tiasa sono spektakuler ieu wreath dijieun ku baju boneka. Pikeun nyieun garland ieu anjeun bakal kudu boga gagasan pikeun ngagunakeun mesin jahit salaku alat nu bakal diperlukeun salila prosés.

Bahan-bahan sanés anu anjeun peryogikeun nyaéta: baju warna bulu, jarum sareng benang, ngeusian bantal sareng gunting. Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, ulah luput postingan Garland tina segitiga didamel nganggo baju buluan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.