15 Karajinan Cardstock Gampang sareng Warna-warni

Karajinan Cardstock

Gambar | Pixel

Stok kartu mangrupikeun bahan anu saé pikeun karajinan sabab ngamungkinkeun anjeun ngadamel desain anu kreatif sareng warni dina waktos anu lami. Anjeun sareng murangkalih bakal bungah ku ngantepkeun imajinasi anjeun liar pikeun ngadamel karya seni leutik nganggo kardus.

Upami anjeun hoyong nganggo bahan ieu dina karajinan anjeun salajengna, maka kuring nampilkeun anjeun 15 karajinan karton pisan gampang jeung geulis jeung nu bakal boga loba senang. Ulah sono!

Kardus ladybug

Kardus ladybug

Di handap ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan kardus anu paling lucu sareng flirty anu tiasa dilakukeun ku murangkalih pikeun masihan sentuhan anu pikaresepeun sareng cinyusu ka kamarna atanapi bahkan kelas sakolana.

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel ieu karton ladybug Éta basajan tur gampang pikeun manggihan: cardstock berwarna (hideung beureum), lem iteuk, panon karajinan, spidol hideung, pensil, pangawasa jeung gunting. Pasti anjeun parantos ngagaduhan seueur di bumi!

tanda kardus ieu dijieun dina jiffy a. Tingali léngkah-léngkah dina tulisan Kardus ladybug jeung geura anjeun bakal boga hasil dina leungeun Anjeun.

Kardus antek, sampurna didamel sareng anu alit

Minion kardus

Naon anak teu resep antek-antek? Aranjeunna hilarious! Janten aranjeunna pasti bakal resep nyéépkeun waktos nyiptakeun deui salah sahiji karakter animasi karesepna nganggo kardus sakedik. Éta mangrupikeun kasempetan pikeun aranjeunna ngembangkeun kréativitas sareng seneng-seneng maén nganggo cét, spidol sareng kardus.

Bahan anu anjeun peryogikeun sakedik sareng gampang dipendakan: kardus warna (konéng sareng biru), panon karajinan, spidol hideung, kardus gulungan kertas, lem sareng gunting. Pikeun terang kumaha ngumpul sadayana sareng nyiptakeun minions ieu, anjeun bakal mendakan pitunjuk dina postingan Kardus antek, sampurna didamel sareng anu alit.

Cacing lucu kalayan karton warna

cacing karton

Sejen super gampang pikeun ngalakukeun karajinan kardus pikeun murangkalih pikeun ngahibur sakedap nyaéta lucu sareng warni ieu cacing lucu jeung kardus. Ogé pikeun nempatkeun kaahlian motor halus maranéhanana kana prakték.

Pikeun nyieun eta anjeun bakal kudu dua kartu tina kelir béda, kapang pikeun nyieun bunderan tina ukuran anjeun resep, spidol hideung, gunting, pensil, pamupus sarta iteuk lem. Hasilna pikaresepeun sareng tiasa dianggo ku murangkalih pikeun ngahias kamar atanapi maén. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Cacing lucu kalayan karton warna.

Tangkal Natal Gampang sareng Glitter Cardstock

Karton Natal Tangkal

Kalayan liburan di juru, waktosna nyiapkeun sadaya hiasan di bumi. Upami anjeun hoyong masihan anjeun touch asli sareng ngalakukeun hal anu béda taun ieu pikeun ngahias, kumaha ieu tangkal Natal? Ieu salah sahiji karajinan karton panggampangna anjeun tiasa nyiapkeun.

Naon anu anjeun peryogikeun? Sabenerna, saeutik pisan bahan: stock kartu glitter héjo (ukuran DINA4), dua béntang dirasakeun timer napel, iteuk lem atawa lem, sarta gunting. Pikeun ningali parentah, ngan klik dina pos Tangkal Natal Gampang sareng Glitter Cardstock.

Mumi karton hideung pikeun Lebaran

Mamah kardus

Aya ogé karajinan kardus anu saé pisan pikeun dilakukeun dina Lebaran, sapertos mami anu saé ieu. Éta gampang pisan dilakukeun, bahkan pikeun anu alit, janten saatos réngsé anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngahias kamar anu béda-béda bumi, nempatkeun éta dina rak atanapi dina perlengkapan sakola sareng anjeun bakal nampi suasana anu saé pikeun ieu. libur.

Bahan anu anjeun kedah kéngingkeun pikeun ngadamel mummy ieu nyaéta kardus hideung, pensil, pamupus, senar bodas, panon anu tiasa digerakkeun, lem, gunting sareng pita. Pikeun ningali léngkah-léngkah kumaha éta dilakukeun, tingali postingan éta Mumi karton hideung pikeun Lebaran.

Lauk karton artikulasi, cocog pikeun didamel sareng murangkalih

lauk articulated karton

Ieu mangrupikeun karajinan kardus anu paling lucu sareng panggampangna anu anjeun tiasa nyiapkeun pikeun maén barudak. Sampurna pikeun ngalakukeun di bumi dina soré nalika aranjeunna bosen! A lauk kardus jointed.

Bahan anu anjeun peryogikeun henteu rumit sareng seueur diantarana pasti anjeun gaduh di bumi. Éta kartu warna, panon, lem, gunting jeung pulpén atawa spidol. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina postingan Lauk karton artikulasi, cocog pikeun didamel sareng murangkalih.

Ucing hideung kalayan kardus: karajinan Lebaran pikeun ngadamel sareng murangkalih

karton ucing hideung

Salah sahiji karajinan kardus sato anu paling keren anu anjeun tiasa laksanakeun sakedapan nyaéta anu saé ieu ucing hideung. Éta valid pikeun kasempetan naon waé, tapi khususna pikeun Lebaran upami anjeun hoyong ngadamel hiasan bertema bumi.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? Stok kartu hideung sareng warna, panon karajinan, lem, sareng gunting. Sakumaha anjeun tiasa tingali, aranjeunna mangrupikeun hal anu gampang pisan dipendakan di bumi janten anjeun henteu kedah ngagaleuh upami anjeun ngalakukeun karajinan rutin. Kuring nyarankeun Anjeun maca pos Ucing hideung nganggo karton: karajinan Lebaran pikeun didamel sareng murangkalih pikeun diajar kumaha ngalakukeunana.

DIY: Kardus kado kotak

Tilu cara ngadamel kotak kado

Lamun kudu nyieun kado pas, karajinan handap bakal mangpaat pisan pikeun nyimpen kado di jero lamun leutik. Éta a kotak kardus nu Anjeun ngan bakal butuh kardus saeutik, pangawasa jeung pensil, lem.

Kiwari éta Natal geus approaching, jenis ieu karajinan karton datangna dina gunana pikeun nampilkeun kado. Janten tong ragu, upami anjeun hoyong nyobian ngadamel kotak anu éndah ieu anjeun tiasa mendakan petunjuk dina postingan DIY: Kardus kado kotak.

Hiasan hiasan karton

Kardus kotak

Karajinan kardus ieu sigana pajeulit tapi dina kanyataanana henteu sabab kalayan bantuan citakan léngkah-léngkahna saderhana pisan. Ornamén ieu idéal pikeun ngahias bumi anjeun dina cara anu warni, asli sareng buatan tangan.

Sapertos karajinan anu sanés, dina ieu anjeun ogé henteu kedah nganggo seueur bahan. Ngan gunting, patlot, pamupus jeung kardus warna. Anjeun tiasa mendakan template dina postingan Hiasan hiasan karton.

vampir Lebaran

vampir Lebaran

nu vampir lebaran Éta mangrupikeun karajinan kardus anu sanés anu anjeun tiasa nyiapkeun pikeun masihan sentuhan anu asli sareng béda ka bumi salami liburan ieu. Barudak bakal resep ngadamel vampir kardus ieu! Aranjeunna henteu ngagaduhan tingkat kasulitan anu rumit sahingga aranjeunna bakal langsung ngabéréskeunana sareng gaduh waktos anu saé.

Anjeun bakal peryogi tisu toilét kardus, cet hideung, panon karajinan, lem, gunting, bar coklat leutik sarta sababaraha hal séjén. Upami anjeun hoyong terang sésana, klik dina vampir Lebaran.

Superhero gampang ku iteuk karajinan sareng kardus

Superhero gampang ku iteuk karajinan sareng kardus

Di handap ieu mangrupikeun karajinan anu saé supados budak leutik ogé tiasa senang-senang, sabab éta henteu rumit. Ieu ngeunaan a Superhero dijieun ku iteuk anu anjeun tiasa nyaluyukeun sakumaha anu anjeun pikahoyong. Boh ngararancang seragamna atawa ngalukis beungeutna.

Salaku bahan nu peryogi: karajinan iteuk, kardus pikeun nyieun cape, spidol jeung lem. Sasederhana kitu! Upami anjeun hoyong nyandak inspirasi sakedik sareng ningali kumaha éta dilakukeun, tong hilap postingan éta Superhero gampang ku iteuk karajinan sareng kardus.

Liontin karton pelangi

Kartu Bursa Pelangi

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan kardus anu paling indah sareng warni anu anjeun tiasa ngadamel pikeun ngahias ranjang orok atanapi kamar barudak. Ieu ngeunaan a pendant katumbiri dihias ku awan jeung tetes hujan nu bisa Anjeun pigawé dina jiffy a. Malah anu leutik di bumi tiasa ngabantosan anjeun dina sababaraha léngkah.

Dina tulisan Liontin karton pelangi anjeun bakal manggihan hiji video tutorial nyieun karajinan ieu. Tuliskeun bahan anu anjeun peryogikeun! Kartu kardus warna, stapler, pompom katun, benang warna, manik, sareng sababaraha deui.

Gampang Kartu Simpenan Ladybug

Kardus ladybug

Di handap ieu mangrupakeun versi béda tina ladybugs anu anjeun tiasa ngadamel nganggo kardus. Jeung kamungkinan pangbasajanna! Janten éta sampurna pikeun murangkalih pikeun ngalatih kaahlian karajinan kardus.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel ladybug ieu? Sababaraha kertas konstruksi warna, panon karajinan, spidol hideung, gunting, jeung lem. Anjeun tiasa ningali léngkah dina postingan Gampang Kartu Simpenan Ladybug.

Kardus sareng kukupu kertas crepe

Kardus Kukupu

Upami budak leutik resep ngadamel karajinan kalayan kardus kalayan bentuk sato, ieu hebat pisan karton sareng kukupu kertas crepe Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngalakukeun soré nu aranjeunna rada bosen di imah.

Léngkah-léngkah pikeun ngadamel karajinan tiasa dipendakan dina postingan Kardus sareng kukupu kertas crepe. Bahan anu anjeun peryogikeun gampang pisan mendakan: kardus warna sareng kertas crepe, panon karajinan, lem, spidol, sareng gunting. Moal lami deui, anjeun bakal gaduh seueur kukupu warni pikeun ngahias bumi!

Bouquet kembang karton, sampurna pikeun ngagaduhan jéntré

Karton Notebook

Upami anjeun hoyong masihan sentuhan anu asli sareng béda pikeun perlengkapan sakola murangkalih, ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan kardus anu anjeun paling resep. Ieu ngeunaan a buket kembang Anjeun tiasa nambahkeun pesen husus atawa motivating.

Hal ieu dilakukeun sakedap sareng anjeun peryogi sababaraha bahan! Ngan kartu tina rupa-rupa kelir, lem pikeun kertas jeung gunting. Éta gampang! Dina pos Bouquet kembang kardus Anjeun bakal mendakan tutorial pidéo pondok sareng léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun pikeun ngadamel karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.