Ngasuh karajinan pikeun ngalakukeun dina kasempetan naon waé

Hai sadayana! Dina artikel dinten ieu urang bakal ningali kumaha nyieun biruang béda dina karajinan béda. Unggal biruang dianggo pikeun kaayaan anu béda-béda, sapertos ngadamel kado, damel sareng murangkalih, jsb.

Naha anjeun hoyong terang naon karajinan biruang ieu?

Bear Karajinan # 1: bolu Bear

Teddy biruang ieu sampurna pikeun masihan salaku hiasan nalika ngadamel karanjang sareng produk mandi, karanjang pikeun orok atanapi ngahias kamar mandi urang.

Anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah kumaha ngadamel karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Biruang alit sareng bolu

Bear Karajinan Nomer 2: Bear Bros

Panda bear bros

A bros pikeun masihan salaku kado. Urang tiasa ngabantosan budak leutik di bumi ngadamel bros éta salaku kado pikeun anu dipikacinta.

Anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah kumaha ngadamel karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: DIY: panda bear bros

Karajinan biruang nomer 3: Teddy biruang sareng Fimo atanapi liat polimér

Teu diragukeun yén karajinan anu paling suksés anu kami ajar anjeun dina tulisan ieu. Ieu rada leuwih pajeulit pikeun ngalakukeun, tapi hasilna pasti patut usaha.

Anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah kumaha ngadamel karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kumaha cara ngadamel boneka teddy nganggo Fimo atanapi polimér liat

Bear Karajinan Jumlah 4: Karton Polar Bear

biruang kutub basajan tur lucu Ieu sampurna pikeun ngalakukeun jeung leuwih saeutik di imah iraha wae. Urang ogé bakal butuh pisan saeutik bahan.

Anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah kumaha ngadamel karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Biruang kutub nganggo gulung kertas wc

Sareng siap! Urang ayeuna bisa ngamimitian nyieun karajinan nu patali jeung biruang.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.