Karajinan Natal. Santa Claus reindeer didamel tina eva karét

Upami urang dipikirkeun Natal sareng Santa Claus, éta salawasna asup akal reindeer hidung beureum. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha cara ngalakukeunana ku ngadaur ulang gulung karton, sampurna pikeun ngalakukeunana di sakola atanapi di bumi nalika liburan.

Bahan pikeun nyieun Santa reindeer

  • Gulung kertas wc
  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • aturan
  • Soca mobile
  • Spidol permanén
  • Pompons
  • Pipa beberesih
  • Kepingan salju

Prosedur ngadamel Santa reindeer

  • Pikeun ngamimitian anjeun kedah ngukur gulung luhur.
  • Motong sapotong karét eva pikeun leres-leres ngajajar gulung.

  • Potong potongan ieu anu bakal ceuli sareng lemkeun bagian anu warna kulit dina luhureun warna coklat.
  • Salajengna, lem ceuli dina sisi réncang kami.
  • Nyiapkeun pembersih pipa coklat pikeun ngabentuk tandukna.

  • Melu pipa cleaner kana satengah sareng motong éta.
  • Teras potong deui sareng anjeun bakal ngagaduhan opat potongan alit.
  • Gulung potongan-potongan leutik kana dua ukuran anu gedé sareng tandukna bakal kabentuk.
  • Lem tanduk di jero gulungan kertas wc.
  • tempat dua panon obah dina nyanghareupan reindeer.

  • Ayeuna lemkeun pom pom beureum ageung anu bakal aya irung.
  • Kalayan spidol permanén hideung ngadamel detil tina bulu mata sareng sungut.

  • Pikeun ngahias reindeer, kuring badé nempatkeun ieu kepingan salju.
  • Anjeun tiasa ngadamel kepingan salju nganggo perforator snowflake atanapi mésér confetti anu parantos didamel nganggo bentuk ieu.

Sareng ku kami parantos réngsé réncang Santa Claus urang, anjeun tiasa nempatkeun kana méja anjeun atanapi ngadamel seueur sareng ngawangun giring sareng Santa Claus sareng éta bakal saé.

Sareng upami anjeun resep Natal rusa, kuring ngajukeun ieu perkara anjeun pasti resep éta.

Entong hilap ngirimkeun kuring poto liwat jaringan sosial kuring lamun ngalakukeun karajinan ieu. Aduh !!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.