15 Karajinan hiasan anu gampang sareng éndah

Naha anjeun badé nganyarankeun hiasan bumi anjeun tapi anjeun kakurangan sababaraha ide? Tong hariwang! Dina pos ieu anjeun bakal manggihan 15 karajinan hiasan anu gampang sareng éndah kalawan nu masihan hawa anyar ka kamar imah anjeun bari anjeun ngarasakeun waktu pisan entertaining.

Bantal boho, kumaha cara ngadamel hiasan

Bantal boho

Salah sahiji karajinan hiasan anu paling pikaresepeun anu anjeun tiasa nyiapkeun di bumi nyaéta ieu cushion boho pikeun ngahias sofa anjeun atanapi ranjang anjeun. Upami Anjeun gaduh hiji panutup polos heubeul nu Anjeun hoyong masihan katingal renewed, dina pos Boho cushion, kumaha ngahias Anjeun bakal manggihan sagala parentah kalawan gambar pikeun nyieun leuwih gampang pikeun anjeun nyandak unggal hambalan dina elaboration tina karajinan ieu. Ieu mangrupikeun modél anu sampurna pikeun musim semi sareng usum panas!

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? Preferably panutup cushion lemes, benang, string, benang warna, tassels, pom-poms, gunting jeung jarum.

Gambar tangkal hiasan dina dahan

kumaha cara ngadamel tangkal karajinan

Upami anjeun pencinta alam, ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan hiasan anu paling anjeun resep laksanakeun, sabab éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngaraosan sakedik alam di bumi anjeun bari ngadaur ulang bahan sareng masihan kahirupan kadua. Karajinan anu kuring usulkeun nyaéta a gambar tangkal hiasan dina dahan.

Karajinan ieu gampang pisan dilakukeun. Bahan anu anjeun kedah dianggo nyaéta strip kai, dahan, cet hideung sareng bodas, sikat, gunting, karét busa beureum sareng lem bodas. ulah kantun postingan Gambar tangkal hiasan dina dahan ningali kumaha eta dijieun. Anjeun bakal gaduh waktos hébat ngawangun éta! Salaku tambahan, éta mangrupikeun karajinan anu murah pisan sareng saé salaku hiasan bumi.

Hiasan pot kembang DIY, urang ngadaur mulang pot kembang ku ngarobah tampilan na.

pot hiasan

Cara séjén pikeun muja bumi anjeun kalayan unggeuk ka alam nyaéta ngahias éta kalayan éndah pot kembang. Kalayan cuaca anu saé anjeun badé nganyarankeun hiasan téras, kamar atanapi kebon sareng karajinan di handap ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarobih penampilan pariuk lami anu anjeun gaduh di bumi pikeun janten pot kalayan desain anu énggal sareng pribadi.

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu nyaéta: pot pikeun didaur ulang, némpelkeun modél, cet kapur tulis, lem bodas, pita masking sareng varnish. Diajar ngeunaan sakabéh prosés nyieun salah sahiji karajinan hiasan ieu di posting hiasan pot DIY, urang ngadaur mulangkeunana pot ngarobah penampilan na.

Hiasan kalayan daun garing anu dicét

daun garing

Musim gugur mangrupikeun usum anu saé anu ngawarnaan bentang dina nuansa anu béda. Sajaba ti éta, kalawan ngarobah daun tangkal anjeun bisa nyieun sababaraha karajinan hiasan pisan tiis kayaning cet daun garing pikeun nempatkeun dina vases.

Upami anjeun badé jalan-jalan di taman sareng badé ngumpulkeun sababaraha daun, ieu mangrupikeun bahan-bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu. Catet: daun garing, cet akrilik, sikat, mangkok atanapi vas, sareng lawon.

Pikeun nempo kumaha karajinan ieu dipigawé klik dina pos Hiasan kalayan daun garing anu dicét. Di dinya anjeun bakal mendakan sadaya léngkah pikeun ngabéréskeunana dina sakedap.

Kumaha cara ngarobih bak lauk janten objék hiasan

kumaha ngadamel karajinan hiasan nganggo bak lauk

Lamun anjeun euweuh boga lauk di éta tank lauk heubeul nu tetep di imah, ulah buang eta jauh sabab bisa masihan eta hirup kadua pikeun nyieun hiji objek hiasan geulis. Éta karajinan anu saderhana pisan anu idéal pikeun ngahias méja atanapi rak. Tingali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Kumaha cara ngarobih bak lauk janten objék hiasan!

Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun karajinan ieu? Hal utama - tank lauk. Anjeun oge bakal kudu meunang sababaraha pebbles warna beureum, scraps kardus beureum, colok huntu, a twig héjo, a string bodas, silicone jeung gunting. Éta bakal janten salah sahiji karajinan hiasan daur ulang anu anjeun paling resep.

Dekorasi kendi kaca sareng inohong

Karajinan nganggo kendi kaca

Upami karajinan sateuacana parantos ngahudangkeun minat anjeun pikeun ngadaur ulang, ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan pikeun hiasan anu anjeun bakal paling senang: sababaraha kendi kaca custom kalawan karakter favorit anjeun. Wadah ieu dirancang pikeun ngawétkeun kadaharan sanajan anjeun tiasa nyimpen naon waé anu anjeun pikahoyong di jerona.

Pikeun nyieun kendi kaca ieu anjeun bakal kudu ngumpulkeun sakabeh bahan ieu: kendi kaca, plastik atawa boneka karét, cet, pita lawon, lem, jeung gunting. Pikeun neuleuman kumaha carana nyieun karajinan ieu, pariksa kaluar pos Dekorasi kendi kaca sareng inohong dimana anjeun bakal boga sagala rinci.

Kotak anu didamel nganggo és krim és pikeun hiasan

 

Kotak jeung és krim iteuk

Salah sahiji karajinan hiasan anu panggampangna sareng tersukses anu anjeun tiasa nyiapkeun ku sababaraha batang popsicle basajan nyaéta ieu. kotak leutik anu saé anu anjeun tiasa dianggo salaku pot kembang atawa pikeun nyimpen hal nu Anjeun hoyongkeun.

Aya sakedik bahan anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeunana. Ngan lem bodas, gunting, spidol jeung sababaraha batang popsicle. Sakumaha anjeun tiasa tingali, bahan anu minimal sareng anjeun tiasa ngahias kana anu anjeun pikahoyong.

Upami anjeun heran kumaha éta dilakukeun, dina postingan Kotak anu didamel nganggo és krim és pikeun hiasan Anjeun tiasa ningali sadayana prosés kalayan gambar supados anjeun henteu kaleungitan detil. Gampang peasy!

Hiasan Natal pikeun rak

Karajinan pikeun hiasan Natal

Aya sababaraha bulan deui pikeun ngagungkeun Natal tapi upami taun ieu anjeun resep ngadamel hiasan pikeun liburan ieu nyalira, anjeun kedah nyiapkeun sateuacanna sabisa. Karajinan ieu bakal mangpaat! Éta a Hiasan gaya Natal pikeun rak ti imah anjeun. Sigana pisan nice jeung sampurna pikeun tempat tanpa teuing spasi kawas kamar mandi atawa kamar leutik.

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: botol kaca hiasan anu lega, pita warna Natal, garlands, lilin sareng dahan pinus.

Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Hiasan Natal pikeun rak. Sareng pikeun sentuhan Natal tambahan, senar senar lampu sapanjang garland atanapi di jero botol.

Ngeringkeun irisan jeruk pikeun hiasan

Karajinan pikeun hiasan kalayan jeruk

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan hiasan anu paling indah di dapur di bumi. Kalayan ngan sababaraha jeruk sareng sababaraha bahan deui anjeun tiasa ngadamel sababaraha centerpieces geulis atawa sababaraha lilin.

Hayu urang tingali bahan naon anjeun kudu meunang! Kahiji, jeruk, nu bakal kudu garing dina oven. Perlengkapan séjén anu anjeun peryogikeun nyaéta péso sareng kertas sareng loyang.

Prosedur pikeun nyieun karajinan ieu basajan pisan. dina pos Ngeringkeun irisan jeruk pikeun hiasan anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun step by step.

Vas keur Poé Valentine kalawan haté

Karajinan pikeun hiasan kalayan ati

Karajinan anu sanés pikeun hiasan anu anjeun paling resep nyiapkeun nyaéta ieu anu éndah hate jeung nu ngahias imah anjeun atanapi méja anjeun di kantor dina dinten anu romantis sapertos Poé Valentine. Ieu karajinan pisan gampang nu Sigana geulis.

Salaku bahan anjeun bakal kudu meunang di handap: jar kaca, sumpit, zeal, tali, batu hiasan jeung sésa-sésa kardus.

Dina tulisan Valentine Vas Anjeun tiasa ningali tutorial pidéo sareng sadaya petunjuk supados anjeun tiasa ngadamel karajinan ieu gancang sareng tanpa kasalahan.

vas daisy

Karajinan pikeun hiasan kalayan daisies

Vérsi séjén béda tina karajinan saméméhna ieu vas daisy. Éta tiasa dianggo salaku karajinan hiasan atanapi salaku kado. Hasilna ogé katingali saé pisan. Pikeun ngahontal éta anjeun kedah ngumpulkeun sadaya bahan ieu: shot gedé, karét eva, papan busa 3mm, batang kai, toples kaca, rafia, silikon, lem, cutter sareng seueur deui anu anjeun tiasa baca dina tulisan. Kumaha cara ngadamel vas kembang aster dina dinten Valentine.

haté jeung dahan

Haté pikeun Valentine

Upami anjeun resep gaya rustic dina ngahias bumi anjeun, maka anjeun moal sono kana karajinan ieu: jantung anu geulis sareng dahan ngagantung dina témbok. Bakal mawa loba kahaneutan kana hiasan imah anjeun.

Naon bahan anu anjeun kedah dianggo? Sababaraha dahan, gunting pruning, lem kai bodas jeung sikat. Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngalakukeun karajinan ieu pikeun hiasan, kuring mamatahan anjeun maca tulisan Kami ngadamel cabang cabang pikeun Poé Valentine (gampang pisan).

EVA busa gantung hiasan

Karajinan pikeun hiasan jeung karét Eva

Karét Eva mangrupikeun bahan anu serbaguna pikeun ngadamel karajinan pikeun hiasan. waktos Ieu Anjeun bisa make eta pikeun nyieun hiji hiasan gantung pikeun nempatkeun dina témbok atawa di mana wae tempat katempo nu anjeun resep kaget batur husus ku pesen nice.

Pikeun nyieun hiasan gantung busa Eva ieu, tuliskeun sadaya bahan anu anjeun peryogikeun: busa Eva berwarna, CD, pensil, gunting, lem, punches busa Eva, spidol permanén, senar sareng lembar berwarna. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan EVA karét ngagantung hiasan pikeun hadiah Valentine's Day.

Lukisan boho rustic basajan

Karajinan pikeun hiasan kalayan wol

Upami anjeun milarian ngadamel karajinan anu rada béda, ieu lukisan boho rustic basajan Anjeun bakal resep eta. Éta sapotong anu bakal katingali saé dina rak atanapi ngagantung dina témbok sareng bakal narik seueur perhatian nalika anjeun gaduh tamu di bumi. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyaluyukeunana kalayan bentuk geometri anu anjeun pikahoyong.

Pikeun ngadamel karajinan ieu anjeun peryogi: papan kayu, staples sareng stapler, wol tina warna anu paling anjeun pikahoyong. Tingali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Lukisan boho hiasan gampang.

Panyekel lilin ku cangkang pistachio

Karajinan pikeun hiasan ku lilin

Pistachios anu nikmat. Naha anjeun terang yén anjeun tiasa nganggo cangkangna pikeun ngadamel karajinan hiasan? Éta kumaha éta! cangkang Pistachio bakal hébat nyieun dasar a candleholder. Bahan séjén anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngadamel karajinan ieu nyaéta cet semprot, lilin, kardus sareng lem anu kuat.

Upami anjeun hoyong nyobian ngalakukeun karajinan ieu, ulah luput postingan Panyekel lilin ku cangkang pistachio uninga kumaha ngalakukeun eta. Anjeun bakal ningali kumaha basajan éta!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.