Karajinan pikeun maénkeun di imah sareng barudak leutik di imah

Hai sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang badé nyarioskeun opat karajinan kanggo ulin di bumi sareng anu alit di bumi. Éta ideu anu saé pikeun ngahibur urang dina sababaraha soré nalika hujan atanapi mimiti tiis.

Naha anjeun hoyong terang naon ideu ieu?

Ideu Puter # 1: Bugs on the Run

Dupi urang ngalakukeun balapan bug? Hayu unggal anggota kulawarga ngadamelkeun bug nyalira sareng gaduh waktos anu saé pikeun ningali mana anu meunang.

Anjeun tiasa ningali kumaha langkah demi langkah karajinan ieu pikeun ngalakukeun éta dina tautan anu anjeun bakal mendakan di handap ieu: Bugs dina ngajalankeun. Kami ngadamel karajinan gim pikeun barudak

Midangkeun Ideu Nomer 2: Kaulinan Hoops

Kaulinan ieu mangrupikeun kaulinan klasik anu urang tiasa gampil ngadamel di bumi pikeun ngahibur diri.

Anjeun tiasa ningali kumaha langkah demi langkah karajinan ieu pikeun ngalakukeun éta dina tautan anu anjeun bakal mendakan di handap ieu: Set hoops pikeun barudak

Gagasan pikeun maén nomer 3: Kapal ngambang

Parahu ieu cocog pikeun maén di kamar mandi. Kumaha upami perang atanapi petualangan di laut?

Anjeun tiasa ningali kumaha langkah demi langkah karajinan ieu pikeun ngalakukeun éta dina tautan anu anjeun bakal mendakan di handap ieu: Parahu anu ngambang ku corks sareng karét eva

Gagasan pikeun maénkeun nomer 4: Bonéka anjing atanapi sato séjén

Dalang ieu bakal masihan seueur kaulinan duanana nalika nyieun sareng teras maén. Sakali kami terang kumaha ngadamelna, urang tiasa ngaropea éta pikeun ngadamel sato naon waé anu dipikahoyong.

Anjeun tiasa ningali kumaha langkah demi langkah karajinan ieu pikeun ngalakukeun éta dina tautan anu anjeun bakal mendakan di handap ieu: Dalang anjing atanapi sato sanés kanggo didamel sareng murangkalih

Sareng éta waé! Kami gaduh opat karajinan anu sampurna pikeun maénkeun.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.