KRAFIS KRISMAS kalayan didaur ulang. 3 hiasan Natal

Dina tulisan dinten ieu kuring badé ngajarkeun anjeun kumaha kinerja 3 KRAFIS Pikeun KRISMAS kalayan didaur ulang tina hal-hal anu urang gaduh di bumi. Éta super gampang sareng anjeun tiasa ngadamel seueur modél anu béda pikeun adaptasi kana hiasan bumi anjeun.

Bahan pikeun nyieun hiasan Natal

  • Pakét baju
  • Botol corks
  • Tutup jar kaca
  • gunting
  • Lem
  • Karét eva warnaan
  • Bentuk mesin punch
  • Ari tali atanapi tali
  • Pompon berwarna
  • Kartu hideung
  • Spidol permanén
  • Kertas hiasan

Prosedur ngadamel hiasan Natal

Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali Sagala léngkah nuturkeun pikeun nyieun hiasan Natal ieu ku bahan daur ulang. Émut yén dina saluran kami gaduh seueur ide deui.

Gagasan 1

  • Leupaskeun baju baju.
  • Lem unggal pasangan ti tukang.
  • Ngawangun struktur béntang sareng lem potongan babarengan.
  • Ngahias béntang anu anjeun resep.
  • Tambahkeun senar pikeun ngagantung dina tangkal.

Gagasan 2

  • Motong hiji bunderan tina kertas konstruksi hideung teras lemkeun kana tutupna.
  • Ngahias ujung luhurna nganggo pompon.
  • Motong sababaraha daun sareng lemkeun di gigireun hiji bintang di tengahna.
  • Tulis kecap "Noel" sareng jantenkeun sababaraha bintang.
  • Lem senar mutiara ti tukang.

Gagasan 3

  • Potong corks kana satengah.
  • Bentuk tiwu kalayan 7 lembar.
  • Leket aranjeunna taliti.
  • Ngahias aranjeunna ku bunderan kertas dihias.
  • Bentuk busur nganggo karét eva héjo sareng lem hiji di luhur anu sanés.
  • Pasang ari tiasa dicekel dimana-mana.

Sajauh ideu dinten ieu, kuring miharep anjeun resep pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.