Karajinan pikeun ngahias tangkal Natal 1

Hai sadayana! Dina artikel dinten ieu kami mawa anjeun bagian mimiti runtuyan karajinan anu tiasa urang laksanakeun pikeun ngahias tangkal Natal urang ku cara anu asli. Urang tiasa nyéépkeun soré pikeun ngadedikasikeun pikeun nyieun ornamén, masang tangkal sareng naha henteu ... gaduh cangkir coklat. Naha anjeun siap?

Upami anjeun hoyong terang naon karajinan tina cicilan munggaran ieu, tong kantun artikel anu sanés.

Hiasan Natal pikeun tangkal urang nomer 1: Reindeer kalawan cork

Anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah hiasan Natal ieu upami anjeun nuturkeun tautan di handap ieu: Cork reindeer pikeun ngahias tangkal Natal

Hiasan Natal pikeun tangkal urang nomer 2: béntang Natal

Ragam hias ieu gancang gampang sareng bakal ngadatangkeun hérang kana tangkal urang. Éta ogé tiasa dilakukeun ku jinis bahan sanés anu henteu caang. Nu karesep urang.

Anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah hiasan Natal ieu upami anjeun nuturkeun tautan di handap ieu: Hiasan bintang pikeun Natal

Hiasan Natal pikeun tangkal urang nomer 3: bal basajan

Klasik dina hiasan tangkal Natal, tapi dina versi anu gampang sareng datar.

Anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah hiasan Natal ieu upami anjeun nuturkeun tautan di handap ieu: Bola pikeun ngahias tangkal Natal anjeun gampang pisan

Hiasan Natal pikeun tangkal urang nomer 4: Snowman kalawan clothespin

Klip ieu tiasa dianggo pikeun hiasan Natal anu béda-béda, salah sahijina nyaéta ngagantungkeunana salaku hiasan dina tangkal Natal urang.

Anjeun tiasa ningali léngkah-léngkah hiasan Natal ieu upami anjeun nuturkeun tautan di handap ieu: Salju nganggo pin baju

Sareng siap! Urang tiasa mimitian ku hiasan Natal.

Kuring miharep anjeun surak up sarta nyieun sababaraha ornamén ieu. Senén hareup kami bakal mawa anjeun bagian kadua.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.