Karajinan pikeun pakéan pikeun Lebaran

Halo sadayana! Dina tulisan dinten ieu anjeun Kami bakal masihan sababaraha ide ngeunaan karajinan anu bakal ngabantosan anjeun ngadamel kostum anu saé sateuacan Lebaran. Anjeun bakal mendakan kumaha ngadamel kostum lengkep sareng tilu asesoris anu gampang anu tiasa ngabantosan dina kostum naon waé.

Naha anjeun hoyong terang naon ideu éta?

Karajinan # 1: Kostum Lebaran Robot

Kostum ieu tiasa ngaleungitkeun urang tina rurusuhan menit terakhir, naha urang peryogi kostum buatan bumi anu gancang? Naha urang diondang kana pésta? Naha urang badé mesen permen tapi urang henteu hoyong atanapi tiasa mésér kostum?

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu ku nuturkeun tautan léngkah-léngkah anu anjeun gaduh di handap ieu: Kostum Robot

Karajinan # 2: Gelang Superhero

Taun ieu waktosna pikeun pakéan salaku pahlawan super? Urang tiasa nganggo gelang ieu pikeun ngalengkepan kostum urang. Urang ogé tiasa ngajantenkeun aranjeunna nyéépkeun soré anu ngahibur saatos milih superhero mana anu urang badé sadinten.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu ku nuturkeun tautan léngkah-léngkah anu anjeun gaduh di handap ieu: Gelang superhero pikeun didamel sareng murangkalih

Karajinan Nomer 3: Kacamata Silikon Panas Warna-warni

Kacamata ieu saderhana pisan pikeun ngadamel, urang peryogi sababaraha bahan sareng anjeun tiasa nganggo ampir warna naon waé pikeun cocog sareng kostum urang.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu ku nuturkeun tautan léngkah-léngkah anu anjeun gaduh di handap ieu: Kacamata silikon panas

Karajinan Nomer 4: Ceuli Headband kalawan Pom Poms

karajinan basajan Ieu sampurna pikeun ngalakukeun jeung leuwih saeutik di imah, sajaba, eta bisa digabungkeun jeung loba kostum sato.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu ku nuturkeun tautan léngkah-léngkah anu anjeun gaduh di handap ieu: Sirep ku ceuli pompom pikeun dilakukeun ku barudak

Sareng siap! Pikeun ngamimitian nyieun kostum urang.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.