Millo nanas, karajinan pikeun poé Kapuloan Kanaria

Karajinan poé Kapuloan Kanaria

Gambar | Pixel

Tanggal 30 Méi mangrupikeun tanggal anu khusus pikeun sadaya urang Canarian nalika ngagungkeun ulang taun sési munggaran anu diayakeun ku Parlemén Kapuloan Canary di 1983. Éta mangrupikeun liburan di sadaya pulo dimana urang Canarian nyandak kasempetan pikeun istirahat. méakkeun waktu jeung kulawarga, ngarasakeun kagiatan outdoor atawa gastronomy alus pulo.

Ngomong ngeunaan masak, salah sahiji bahan anu paling sering dianggo dina dahareun Canarian nyaéta nanas jagong. Hal ieu dipaké dina rupa-rupa resep régional kayaning kentang jeung iga jeung nanas, graciosero Millet Stew, Canarian gofio atanapi millet kaldu, diantara loba batur.

Salah sahiji masakan ieu téh alus pikeun ngagungkeun poé Kapuloan Kanaria. Pilihan anu sanés upami anjeun henteu resep teuing masak nyaéta ngadamel Karajinan poé Kapuloan Kanaria. Dina rasa ieu, kami ngajukeun anjeun ngagungkeun 30 Méi ku ngadamel gabungan antara dua téma ieu sareng nyaéta ku nyiptakeun nanas millo Canarian anu iconic dina karajinan anu pikaresepeun. Naha anjeun hoyong diajar kumaha éta dilakukeun? Saatos luncat kami bakal ngabejaan Anjeun!

Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel nanas jagung

karajinan nanas millo

Gambar | Pixel

Upami anjeun hoyong ngalakukeun karajinan ieu kanggo dinten Kapuloan Canary dina versi pangbasajanna, perhatikeun sadaya bahan anu anjeun peryogikeun:

  • A template tina nanas jagong nu bisa manggihan di Internet.
  • Karét héjo héjo
  • Cat konéng sareng héjo
  • swabs ceuli
  • Serbét

Kumaha carana ngadamel nanas millo dasar pikeun dinten Kapuloan Kanaria

Tingkat kasulitan karajinan nanas ngawangun ieu low sabab versi paling dasar. Ieu diwangun ku ngawarnaan jeung téhnik pointilism nu ngagambar nanas. Upami Anjeun keur néangan hiji karajinan express keur Canary Islands Day, ieu téh pilihan pangalusna.

Hambalan munggaran nyaéta ngagambar atanapi nyitak template pabrik nanas. Teras anjeun kedah nganggo iteuk pikeun ngalelepkeun kana cét sareng ngawarnaan gambar nganggo téknik pointillism. Teras ngantepkeun garing sababaraha menit sareng… et voilà! Anjeun geus boga!

Moal lami deui sareng anjeun bakal ngahibur murangkalih bari ngagambar sareng ngalukis. Nanging, upami anjeun hoyong ningali pidéo pidéo ngeunaan maén pencét karajinan ieu dina saluran YouTube EducaT en Casa.

Vérsi séjén tina karajinan nanas millo pikeun poé Kapuloan Canary

Salaku karajinan saméméhna basajan pisan jeung bisa dipigawé dina jiffy a, Anjeun meureun bakal hoyong néangan deui gagasan pikeun ngajaga barudak anjeun entertained pikeun lila bari ngabogaan fun salila poé Kapuloan Canary. Dina kasus eta, ulah sono ka versi sejen aya tina karajinan nanas millo. Catet!

Karajinan nanas jagong kalayan bungkus gelembung

Karajinan poé Kapuloan Kanaria

Gambar | Pixel

Pikeun nyieun karajinan ieu anjeun bakal kudu salaku bahan template tina nanas jagong, karét Eva héjo jeung napel, gunting jeung bungkus gelembung. Sareng pikeun masihan sentuhan realisme, urang bakal ngagunakeun cet konéng sarta sikat pikeun cet bagian tina jagong.

Kumaha karajinan ieu dijieun? Mimiti anjeun kedah ngagambar atanapi nyitak citakan tina ceuli jagong. Kalayan citakan ieu, daun nanas jagong bakal digambar dina busa EVA sareng dipotong. Dina bagian gandum anjeun kedah nempelkeun bungkus gelembung sareng engké anjeun tiasa cet nganggo sikat konéng. Tungtungna anjeun kedah ngumpul sadaya potongan dina kardus bodas sareng éta. Dina saluran YouTube EducaT en Casa anjeun tiasa ningali tutorial pidéo ngeunaan karajinan ieu kanggo Poé Kapuloan Kanaria.

karajinan nanas Millo kalawan jagong nyata

Karajinan poé Kapuloan Kanaria

Gambar | Pixel

Ieu salah sahiji versi paling realistis tina karajinan nanas jagong sabab bakal make jagong nyata nyieun eta. Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu sami sareng anu sateuacana, sanaos urang nambihan anu sanés: citakan tina ceuli jagong, busa Eva héjo kalayan napel, gunting sareng lem bodas.

Prosedur pikeun nyieun karajinan ieu sarua jeung saméméhna kalayan bungkus gelembung. Anjeun kedah ngagambar atanapi motong témplat daun nanas tina gedang sareng dina bagian sisikian urang bakal nganggo lem bodas. nempelkeun jagong alam. Ku cara ieu anjeun bakal masihan touch anu rada realistis. Tangtosna, dina lengkah gluing jagong anjeun kedah ati-ati supados séréalna tetep dina kardus. Upami teu kitu, aranjeunna bakal murag sareng karajinan bakal ancur!

Upami anjeun hoyong ningali kumaha karajinan ieu dilakukeun, dina saluran YouTube EducaT en Casa anjeun tiasa ningali tutorial pidéo dimana dijelaskeun léngkah-léngkah kumaha cara ngadamel nanas gedang ieu kanggo dinten Kapuloan Kanaria.

Karajinan tina nanas jagong jeung popcorn

Karajinan poé Kapuloan Kanaria

Gambar | Pixel

Vérsi séjén ieu karajinan poé canaries boga popcorn. Kuring yakin anjeun bakal resep gagasan ieu sabab bari anjeun boga blast nyieun model kieu anjeun ogé bisa dahar loba popcorn!

Pikeun ngadamel nanas jagong ieu anjeun kedah nganggo seueur bahan tina karajinan sateuacana: citakan tina ceuli jagong, busa Eva héjo kalayan napel, gunting sareng lem bodas. Tapi pikeun ngadamel desain ieu anjeun peryogi unsur dasar sareng nyaéta popcorn.

Upami anjeun hoyong ngadamel karajinan ieu anjeun kedah nuturkeun petunjuk anu sami sareng karajinan sateuacana. Tarik atawa nyitak témplat cob jagong, motong kaluar busa Eva héjo, bagian gandum jeung taliti nempatkeun popcorn dina lem bodas. Éta gampang!

Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun karajinan ieu tapi hoyong ningali pituduh pikeun ngalakukeunana, kuring mamatahan anjeun ningali tutorial pidéo anu anjeun bakal mendakan dina saluran EducaT en Casa dina YouTube.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.