15 karajinan ragrag aslina tur warni

Karajinan gugur

Kalayan parobihan cuaca sareng turunna suhu anu diturunkeun ku usum gugur, anjeun badé nyéépkeun waktos di bumi. Cara anu pikaresepeun pisan pikeun ngahibur diri nyaéta ku ngalakukeun karajinan ragrag, nu teu ngan ngidinan Anjeun pikeun boga waktu nu sae tapi ogé méré hawa anyar nurutkeun musim ka hiasan imah atawa asesoris pakean jeung asesoris.

Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun éta momen bébas di bumi ku cara ngaleupaskeun kréatipitas anjeun, ulah sono ieu 15 karajinan ragrag aslina tur warni.

Ngeringkeun irisan jeruk pikeun hiasan

Buah garing usum gugur

Salah sahiji karajinan gugur anu paling warni anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngahias bumi anjeun salami usum ieu nyaéta sababaraha kendi jeung keureut buah garing.

Prosésna gampang pisan sareng anjeun henteu peryogi seueur bahan. Kanyataanna, lolobana anjeun pasti boga aranjeunna di imah: kendi kaca, buah jeruk (jeruk, lemons, grapefruits, tangerines ...), péso, kertas jeung loyang jeung oven.

Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, tong hilap postingan éta Ngeringkeun irisan jeruk pikeun hiasan dimana anjeun bakal manggihan sakabeh proses di jéntré.

Awan kalayan tetes warna

Awan ku cai titis

Jeung usum gugur cuaca robah. Poé beuki tiis jeung hujan datang. Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan usum gugur dimana anjeun tiasa ngarobih hiasan bumi anjeun dumasar kana usum ieu, khususna barudak.

Salaku tambahan, éta gampang pisan dilakukeun ku kituna anjeun tiasa nyiapkeunna di perusahaan anu alit. Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ieu Ragam hias awan kalayan tetes warna Aranjeunna rada gampang pikeun meunangkeun: kardus, string bodas ipis, pita, gunting, kertas warna, karét jeung pensil. Pikeun ningali kumaha ngalakukeunana klik Awan kalayan tetes warna.

Kami ngadamel pusat usum gugur

Tengah usum gugur

Lamun ngatur dinner di imah, kalawan ieu puseur gugur Anjeun bakal tiasa ngahias ruang tamu sareng méja anjeun kalayan gaya anu béda anu satia dina waktos taun ieu. Anjeun pasti bakal kaget sadaya tamu anjeun! Tur upami aranjeunna resep, malah masihan ka aranjeunna.

Hal ieu dilakukeun dina jiffy sarta anjeun moal kudu meunang bahan pisan pajeulit. Pikeun karajinan gugur sapertos kieu anjeun tiasa ngamangpaatkeun bahan tina alam. Anjeun peryogi mangkok atanapi karanjang, lilin, sababaraha batu leutik ogé dahan sareng daun garing pikeun ngahias.

Bisi dina pasamoan salajengna anjeun babaturan rék nyobaan ngalakukeun hal béda pikeun ngahias méja, dina pos Kami ngadamel pusat usum gugur.

Anting renda sareng manik

anting gugur

Kalayan usum gugur datang ganti papakéan. Henteu ngan ukur pakean sareng sapatu tapi ogé asesoris. Ku sabab kitu, jeung usum anyar, perlu renew nu jewelery costume. Dina kasempetan ieu, kuring nunjukkeun ka anjeun DIY anu saé pisan anu anjeun tiasa masihan hawa anu asli sareng kreatif pikeun baju anjeun: sababaraha anting renda.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu? Tujuan! Sababaraha manik kaca, renda, renda atanapi brocade, dasar anting sareng jinis "lem super". Ayeuna anjeun ngan ukur kedah terang prosés manufaktur anting. Anjeun bakal manggihan eta dina pos Anting renda sareng manik.

Candak waktos Anjeun pikeun nyieun salah sahiji karajinan gugur coolest kalawan flair vintage. Anjeun bakal ngabalukarkeun sensasi!

Klem Langsir Langsing Sederhana Sareng Geulis Pikeun Murag

Kélem langsir

Dina usum gugur, cahaya dimmer sareng jam cahaya panonpoe ngirangan. Pikeun ngamangpaatkeun cahaya panonpoe di bumi, ide anu sae nyaéta nempatkeun sababaraha clamps kana curtains.

Dina tulisan Klem Langsir Langsing Sederhana Sareng Geulis Pikeun Murag Anjeun bakal tiasa mendakan sababaraha conto pikeun ngahias bumi sareng masihan hawa anu béda ka kamar. Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta cincin, senar, sumpit, sareng silikon panas.

Puseur pikeun ngahias dina usum gugur

Pusat pepelakan usum gugur

Kalayan datangna tiis, sigana anjeun hoyong ngarobih hiasan bumi sareng adaptasi sakedik kana usum énggal kalayan warna (coklat, ocher, beureum ...) sareng bahan usum gugur (daun, pinecones atanapi dahan garing). Contona, ieu bagian tengah Éta geulis pisan sareng anjeun tiasa ngagemna di ruang tamu atanapi dapur.

Dina tulisan Puseur pikeun ngahias dina usum gugur Anjeun tiasa mendakan sababaraha model pikeun anjeun milih anu paling anjeun pikahoyong. Anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan batu, lampu, dahan, pepelakan atanapi lilin. Mana tina karajinan gugur ieu anjeun paling resep?

Daun gugur

Daun gugur

Karajinan usum gugur anu sanés anu anjeun tiasa laksanakeun dina waktos taun ieu nyaéta geulis daun gugur. Ieu mangrupikeun karajinan anu saderhana tapi upami murangkalih hoyong ilubiung anjeun kedah ngabantosan aranjeunna dina sababaraha bagian tina prosés sapertos ngalacak atanapi motong sketsa.

Saatos réngsé anjeun tiasa ngagantung aranjeunna di daérah bumi anu anjeun pikahoyong, contona dina jandéla kamar. Aranjeunna bakal masihan touch pisan fun!

Bahan anu anjeun peryogikeun aya sababaraha, janten perhatikeun: kardus hideung, kertas tisu dina warna usum gugur (beureum, oranyeu, koneng ...), pensil. pamupus, gunting, cutter leutik, lambar kosong kertas jeung sababaraha hal séjén. Anjeun tiasa ningali sésana sareng kumaha éta dilakukeun dina tulisan Daun gugur.

Dirasakeun selop

Rarasaan selop

Kalayan turunna hawa anu diturunkeun ku usum gugur, éta langkung tiis di apartemen. Pikeun ngajaga suku anjeun haneut nalika kami di bumi anjeun kedah nyobian ieu dirasakeun selop. Salah sahiji karajinan usum gugur anu paling sering anjeun anggo salami usum sareng anu anjeun paling resep damel.

Jauh tina naon sigana, anjeun moal peryogi seueur bahan pikeun nyiptakeun selop ieu. Ngan hiji citakan, felt, gunting, jarum, jeung benang. Parentahna basajan pisan. Anjeun tiasa mendakanana dina pos Selop dirasa saderhana.

DIY: Ngahias ku dahan sareng kembang garing

Vas kembang garing

Kalayan sababaraha kembang garing sareng dahan anjeun tiasa ngadamel salah sahiji karajinan gugur anu paling indah: a Bouquet kembang garing pikeun nempatkeun dina vases sareng ngahias bumi anjeun.

Anjeun tiasa ngagaleuh sabungkus kembang garing kalayan seungit di pasar mana waé teras pilih anu paling anjeun pikahoyong pikeun nempelkeun kana dahan garing kalayan lem. Sawaktos Anjeun tos rengse tugas anjeun bakal boga sababaraha cabang pikeun nyimpen di jero vases jeung nu ngahias imah. Anjeun tiasa ningali sababaraha poto prosés dina postingan DIY: Ngahias ku dahan sareng kembang garing.

Mawar saderhana nganggo kertas, saé pikeun hiasan

Mawar saderhana nganggo kertas

Kembang jeung daun mangrupa unsur alam raket patalina jeung gugur nu mindeng dipaké salaku ornamén dina karajinan. Dina hal ieu, urang bakal nempo kumaha jeung sababaraha basajan ros kertas anjeun tiasa ngahias bungkus kado dina cara anu riang sareng senang.

Kertas mangrupikeun bahan anu kapaké nalika ngadamel karajinan usum gugur, sabab tiasa diaksés, murah sareng tiasa didaur ulang pikeun ngadamel karajinan sanés.

Anjeun teu peryogi seueur bahan pikeun ngadamel mawar ieu. Ngan kertas, gunting, lem jeung patlot. Anjeun tiasa ningali prosés manufaktur dina tulisan Mawar saderhana nganggo kertas, saé pikeun hiasan.

Barang tengah kalayan kastanye, daun sareng kembang garing

Puseur

Naha anjeun bogoh bagian tengah sareng anjeun badé masihan parobihan kana hiasan bumi anjeun nalika usum gugur? Ieu mangrupikeun karajinan usum gugur anu paling keren anu, salian pikeun ngahias bumi anjeun ku cara kreatif, anjeun tiasa gaduh waktos anu ngahibur sareng pikaresepeun pisan.

Pikeun nyieun karajinan ieu anjeun bakal kudu kembang garing aromatik, satengah batok kalapa, daun garing, chestnuts, tusuk sate, keriting wicker iteuk jeung silikon panas. Na kumaha centerpiece ieu dijieun? Gampang pisan! Tingali kana tulisan Barang tengah kalayan kastanye, daun sareng kembang garing dimana anjeun bakal mendakan prosés manufaktur sareng sababaraha gambar prosésna.

Dirasa keychain

Warna gantungan konci usum gugur

Upami anjeun condong gampang leungit konci anjeun dina kantong anjeun, salah sahiji karajinan gugur anu paling praktis sareng éndah anu anjeun tiasa laksanakeun sareng warna usum ieu nyaéta gantungan konci haté dina nada héjo sareng beureum.

Pikeun nyieun karajinan ieu anjeun bakal kudu meunang salaku bahan: benang jeung jarum, dua-warna dirasakeun, manik warna, ari kulit, washers, mesin nyieun liang, paeh, clasps jeung gunting.

Ngalakonan karajinan ieu bakal butuh waktu saeutik tapi mun anjeun rengse eta anjeun bakal meunang hiji keychain hebat. Anjeun tiasa nyimpen eta keur diri atawa masihan ka jalma husus. Dina pos Dirasa keychain Anjeun bakal tiasa maca step by step nyieun karajinan ieu.

Hampang kotak pensil dirasana

Kotak pensil usum gugur

Dina usum panas, budak leutik ngamimitian kelas di sakola. Pikeun ngamimitian kursus kalayan sumanget anjeun tiasa ngadorong aranjeunna ngadamel nyalira kasus dimana nyimpen pensil Anjeun. Ieu bakal salah sahiji karajinan ragrag paling praktis anjeun bisa ilubiung dina!

Pikeun nyieun karajinan ieu, sajaba ti pitulung saeutik ti anjeun, maranéhna bakal butuh bahan handap: lawon dirasakeun, tombol badag, ari elastis, pangawasa, pensil, sarta péso utiliti. Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, kuring nyarankeun anjeun maca tulisan éta Hampang kotak pensil dirasana.

Coasters ku dowels kai

Coasters ku dowels kai

Lamun datang tiis, mun anjeun boga hawu di imah, geus ilahar keur jalan-jalan di sawah pikeun néangan iteuk jeung dahan garing anu dijadikeun kayu bakar pikeun haneut nepi nalika hawa turun. Upami éta masalahna, anjeun tiasa nyéépkeun sababaraha kayu bakar pikeun ngadamel karajinan gugur sapertos kieu. coaster dowel kai.

Kalayan gaya rustic, coaster ieu bakal masihan sentuhan asli sareng unik kana hiasan méja anjeun. Salaku bahan anjeun peryogi log diaméterna sedeng, ragaji, sander, sikat, cét sareng varnish. Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan anu bakal nyandak anjeun sakedik deui pikeun ngalakukeun tapi anjeun bakal gaduh waktos anu saé dina prosés, anu anjeun tiasa baca dina postingan. Coasters ku dowels kai.

Jahitan buku didamel nganggo karét EVA

Autumn titik buku ucing

Ku datangna usum gugur, anjeun hoyong langkung seueur ngalakukeun kagiatan di jero ruangan supados henteu tiis. Contona, ngalakukeun karajinan atawa maca buku pending nu ditinggalkeun leuwih ti usum panas. Kumaha upami gabung duanana hobi pikeun nyieun ieu Jahitan buku dijieun tina karét EVA?

Pikeun nyieun tetengger ucing lucu ieu, anjeun bakal kudu meunang bahan handap: sapotong karét EVA, sapotong bodas felt, pensil, gunting, file kuku, stopper sarta lem saeutik. Dina pos Jahitan buku didamel nganggo karét EVA anjeun bakal nempo kumaha eta dipigawé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.