Daur ulang karajinan pikeun Natal. Salju

Lamun urang bahas Navidad urang moal tiasa mopohokeun salju sareng tangtosna jelema salju. Dina tulisan ieu kuring bade nunjukkeun kumaha ngadamel anu ieu, ngadaur mulangkeunana kardus tina kertas toilet.

Bahan pikeun ngadamel salju

  • Kertas kardus gulung
  • Karét eva warnaan
  • Pipa beberesih
  • Pompons
  • gunting
  • Lem
  • Ngarasa
  • Punch karét Eva
  • Spidol permanén

Prosedur ngadamel salju

  • Pikeun ngamimitian anjeun kedah ngukur gulung kertas wc mun tiasa neukteuk sapotong karét eva.
  • Barisan gulung kalayan potongan karét eva nempelkeun sareng silikon panas atanapi tiis.
  • Nyiapkeun tukang pipa sareng dua pompon tina warna anu anjeun paling resep.

  • Potong sapotong beberesih pipa sareng pasihkeun bentuk busur ieu.
  • Lem kana sisi gulungan dina sirah bonéka.
  • Teras tambahkeun pompon anu bakal janten boneka ceuli.
  • Diteukteuk beureum dirasakeun strip anu bakal syal. Bentukkeun kana cucuk dina tungtung.

  • Lem selendang dina tonggong sareng dasi cangreud di payun.
  • Kalayan spidol permanén hideung cet panon.
  • Tambihkeun irung anu bakal sapotong karét eva niron wortel.
  • Ngadamel titik-titik hideung anu bakal sungut sareng nyaangan panon ku spidol bodas.
  • Anggo spidol jeruk pikeun ngagambar bayangan dina irung.

  • Anjeun tiasa nempatkeun sapertos kuring pink Blush kalayan spidol.
  • Pikeun ngarengsekeun hiasan salju anu kuring atos disimpen béntang hérang emas dina handapeun.

Sareng ayeuna anjeun parantos nyiapkeun salju anjeun ku didaur ulang gulung karton. Aranjeunna saé pikeun ngahias sakola atanapi juru bumi anjeun.

Upami anjeun resep salju, Kuring ngantepkeun anu sanés ieu anu janten tuangeunana sareng gampang pisan ogé. Aduh !!!


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.