11 karajinan snowman super gampang

karajinan snowman

Gambar | Pixel

Upami taun ieu anjeun parantos mutuskeun pikeun ngahias bumi anjeun langkung saé pikeun liburan Natal, teraskeun maca tulisan ieu sabab anjeun pasti bakal mendakan ideu anu saé pikeun ngahias bumi anjeun. Utamana lamun Anjeun keur pilari nyieun snowmen jeung ngarasa kawas ngalakukeun karajinan.

Kalawan saeutik imajinasi jeung kasabaran anjeun bakal bisa ngalakukeun karajinan snowman paling variatif sarta ngagunakeun loba bahan béda. Disiapkeun? Hayu urang laksanakeun!

Snowman kalayan kaos kaki

Snowman karajinan jeung kaos kaki

Kadang-kadang ku sababaraha bahan kuno anu aya di bumi anjeun tiasa ngadamel karajinan anu saé. Janten tong miceun kaos kaki karesep anjeun sabab anjeun tiasa ngadaur ulang pikeun ngadamel ieu snowmen lucu. Kalayan aranjeunna anjeun tiasa masihan sentuhan usum tiris ka rak di bumi, boh di pangkeng anjeun atanapi di ruang tamu.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan snowman ieu? Hal utama nyaéta kaos kaki bodas. Hal-hal séjén anu anjeun kedah tambahkeun kana daptar nyaéta: gunting, pita elastis, kancing warna, manik warna leutik, benang, jarum, silikon, potongan lawon sareng wadding.

Prosedur pikeun nyieun karajinan ieu pisan gampang: motong kaos kaki, eusian eta kalawan wadding, nempatkeun syal jeung topi jeung nempelkeun manik dina awak. Hasilna bakal katingali saé pisan pikeun anjeun! Anjeun tiasa ningali éta dina pos Snowman kalayan kaos kaki.

Snowman pikeun ngahias, urang ngamimitian ilusi Natal

Snowman Scarf Karajinan

Model sanésna ogé karajinan snowman anu anjeun tiasa nyiapkeun nyaéta ieu. Pikeun nyieun eta anjeun ogé bakal butuh sababaraha kaos kaki nu euweuh pamakéan sarta yén anjeun boga sabudeureun imah. Teu kawas saméméhna, boga topi luhur hideung lucu.

Bahan-bahan anu anjeun kedah kumpulkeun pikeun ngadamel snowman ieu sadayana: kaos kaki bodas, kancing, wadding, jarum, benang, silikon sareng raos warna.

Prosés nyieun desain ieu ogé pohara gampang sarta sabenerna kasampak pisan kawas karajinan saméméhna. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Snowman pikeun ngahias, urang ngawitan ilusi Natal. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun karajinan anu munggaran anu kuring nyarioskeun dina daptar ieu, ieu bakal janten sapotong jajan pikeun anjeun. Ku cara kieu anjeun tiasa ngahias bumi anjeun kalayan sababaraha jinis snowmen, sanaos sadayana anu paling indah.

kaulinan Natal

Natal kaulinan snowmen karajinan

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan snowman anu paling indah anu anjeun tiasa nyiapkeun. Dina nyanghareupan Natal éta kado unggulan lamun rencana ngagungkeun sobat halimunan. Éta bakal janten detail anu saé sareng rada murah.

karajinan ieu ngagambarkeun beungeut snowman a jeung lamun ngocok eta anjeun bisa nempo snowflakes leutik ragrag dina eta. Bahan anu anjeun kedah dianggo pikeun ngadamel cocooan ieu lumayan seueur, janten kuring nyarankeun yén anjeun perhatikeun: kardus pikeun karajinan, spidol hideung sareng bodas, glitter bulao sareng béntang atanapi kepingan salju, cét warna, plastik transparan, pom- poms jeung sababaraha hal deui nu bisa maca dina pos kaulinan Natal.

Nyiptakeun karajinan ieu bakal butuh sababaraha waktos tapi anjeun bakal gaduh waktos anu saé. Pikeun henteu leungit detil sadaya léngkah, kuring mamatahan anjeun nonton pidéo pidéo anu anjeun bakal mendakan dina postingan kaulinan Natal.

Salju nganggo pin baju

Snowman Clothespin Karajinan

Ieu salah sahiji karajinan snowman anu paling keren pikeun nambihan sentuhan anu pikaresepeun sareng riang kana cucian anjeun: jepitan baju salju. Ieu karajinan tremendously gampang pikeun ngalakukeunana lamun barudak anjeun bosen di imah, aranjeunna tiasa nginjeumkeun anjeun leungeun nyieun sakeupeul alus di antarana.

Naha anjeun hoyong diajar kumaha carana ngadamel ieu panasaran klip snowman? Munggaran sadaya anjeun bakal kudu meunang sababaraha clothespins kai. Teras ngagosok kuku bodas, spidol hideung pikeun detil, gunting, lem sareng benang dua warna pikeun ngahias irung boneka sareng ngadamel syal.

Wani ngalakukeun karajinan ieu! Anjeun tiasa terang sadayana léngkah dina postingan Salju nganggo pin baju.

Snowman sareng cangkir plastik nganggo

Snowman karajinan jeung cangkir

Salian tangkal Natal atanapi Nativity atanapi Nativity, ornamén sanés anu anjeun tiasa nempatkeun di bumi pikeun ngahias motif usum tiris nyaéta salju. Modél ieu dijieun kalawan cangkir plastik disposable, Ku kituna anjeun bisa ngamangpaatkeun sakabeh jalma nu teu bade dipaké salila banquets Natal nyieun snowman nu.

Bahan séjén anu anjeun peryogikeun pikeun ngalaksanakeun karajinan ieu nyaéta: kardus jeruk, lawon karasa hideung, topi hideung sareng jepitan.

Sakali anjeun parantos ngumpul sadayana anjeun kedah angkat damel. Anjeun tiasa mendakan kumaha karajinan ieu dilakukeun dina tulisan Snowman sareng cangkir plastik nganggo.

Catetan wadah sareng snowman pikeun Natal

Snowman Karajinan Snowman Clothespin

Cara séjén pikeun ngahias kantor atanapi bumi urang kalayan motif usum tiris sareng khususna sareng snowmen nyaéta ieu wadah catetan klip. Anjeun tiasa masihan seueur kagunaan, contona pikeun napelkeun unggal tempat pikeun sémah dina tuangeun Natal atanapi dianggo pikeun nempatkeun poto dina garland hiasan atanapi ngagantung pesen.

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: jepitan kai, semir kuku bodas, pembersih pipa, spidol hideung, bunderan sareng punch bintang, pom-poms, lem, gunting, busa glitter pérak sareng kardus.

Dina tulisan Prosés pembuatan anu ngagaduhan catetan salju Anjeun bakal manggihan sakabeh parentah pikeun nyieun Panyekel klip ieu, nu sarupa pisan jeung clothespins dina bentuk snowman a.

Tetengger Snowman

Snowman Bookmark Karajinan

Kalayan datangna usum tiris atanapi liburan Natal, urang resep cicing di bumi langkung seueur sareng maca sadaya buku anu kami parantos ngantosan. Upami anjeun resep maca sababaraha buku dina waktos anu sami, pikeun gampang émut halaman anu terakhir anu anjeun baca, karajinan di handap ieu bakal mangpaat. Éta ngeunaan tetengger snowman.

Pikeun nyieun karajinan snowman ieu anjeun bakal kudu: iteuk kai, spidol berwarna, cet akrilik bodas, karton jeruk, lem, bal felt, tape washi jeung tombol.

Prosedur pikeun nyieun tetengger ieu gampang jeung loba senang. Malah murangkalih anjeun tiasa ngabantosan anjeun ngadamel aranjeunna sareng aranjeunna bakal ledakan! Anjeun tiasa ningali léngkah dina postingan Tetengger Snowman.

Daur ulang karajinan pikeun Natal. Salju

Snowman karajinan jeung kardus

Salah sahiji karajinan snowman anu difokuskeun barudak anu anjeun tiasa nyiapkeun soré nalika bosen nyaéta anu nganggo bahan daur ulang. Husus ngagunakeun kardus gulungan kertas toilet.

Ieu bakal jadi bahan utama pikeun nyieun awak Salju tapi pikeun ngabentukna anjeun peryogi sadaya hal ieu: busa berwarna, pembersih pipa, pom pom, gunting, rampa, lem, punch busa sareng spidol permanén.

Prosedur pikeun nyieun snowman teu teuing pajeulit. Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, ulah sono postingan éta Daur ulang karajinan pikeun Natal. Salju dimana anjeun bakal manggihan tutorial leutik kalawan gambar. Sanggeus réngsé, barudak bisa maénkeun kalayan snowman nu. Aranjeunna bakal cinta eta!

Piring hiasan Natal sareng salju

Snowman Karajinan Snowman Lempeng Natal

Karajinan snowman séjén anu dikhususkeun pikeun murangkalih anu anjeun tiasa laksanakeun sareng aranjeunna salami liburan Natal nyaéta éndah ieu piring hiasan kalawan nu bisa ngahias dapur imah anjeun atawa malah kamar barudak.

Éta karajinan anu gampang pisan dilakukeun, sanaos dina sababaraha léngkah, murangkalih peryogi bantosan anjeun. Naon bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel karajinan ieu? Catet! Hal utama nyaéta piring plastik atanapi kardus. Ogé warna busa, gunting, lem, benang, panon wiggly, tombol, spidol permanén, cleaners pipe, Blush na swabs katun.

Dina tulisan Piring hiasan Natal sareng salju Anjeun bakal tiasa maca parentah pikeun nyieun ornamén ieu.

Kartu Natal pikeun murangkalih salju

Kartu ucapan karajinan Snowman

Pikeun congratulate libur Natal ka leuwih maranéhanana dipikacinta, loba jalma masih milih poe natal tinimbang pesen téks sabab leuwih tradisional jeung endearing. Upami anjeun salah sahiji jalma sareng anjeun ogé resep kana karajinan, pasti taun ieu anjeun badé ngadamel desain kartu ucapan ieu.

Ieu mangrupakeun snowman nice nu bakal perlu pikeun ngumpulkeun bahan handap: karton berwarna, gunting, lem, panon pindah, CD, spidol permanén sarta snowflake sarta punch bunderan.

Dina tulisan Kartu Natal pikeun murangkalih salju Anjeun tiasa ningali sagala léngkah pikeun nyieun kartu ieu congratulate libur.

Salju nganggo tutup botol

Karajinan Snowman kalawan caps botol

Upami anjeun hoyong ngadamel ornamén asli sareng béda pikeun ngahias tangkal Natal anjeun, perhatikeun anu saé ieu snowman dijieun kalawan caps botol. Ieu mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun ngadaur ulang topi sareng murangkalih ogé gaduh waktos ngahibur.

Pikeun nyieun karajinan ieu anjeun bakal kudu: dua caps botol, spidol warna (jeruk, beureum jeung hideung), sapotong wol pikeun nyieun budanda, sapotong string nyieun gantungan, a gun lem panas jeung gunting.

Sareng sadaya ieu sareng petunjuk tina karajinan ieu anu anjeun bakal mendakan dina tulisan Salju nganggo tutup botol Anjeun tiasa ngadamel ornamén anu kreatif pisan ieu pikeun masihan sentuhan unik kana tangkal Natal anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.