15 karajinan anu gampang sareng éndah kalayan wol

Karajinan nganggo wol

Gambar | Pixel

Wol mangrupikeun bahan anu henteu ngan ukur kapaké pikeun ngarajut pakéan anu éndah sapertos topi, baju haneut, syal atanapi sarung tangan, tapi ogé masihan seueur maén nalika nyiptakeun karajinan. Dupi anjeun kantos panginten ngalakukeun karajinan wol? Éta mangrupikeun bahan anu murah sareng gampang dipendakan anu anjeun tiasa mendakan dimana waé.

Pompom, cingcin napkin, cocooan, gantungan konci, ikat sirah… aya seueur kamungkinan! Upami anjeun hoyong nyobian bahan anyar sapertos wol sareng ngamekarkeun sadaya kréatipitas anjeun, kuring nyarankeun yén anjeun ningali 15 karajinan ieu kalayan wol anu anjeun bakal mendakan di handap. Aya sagala jinis sareng tingkat kasulitan sareng éta pasti bakal janten hobi karesep anjeun. Nu di antarana anjeun bakal mimitian ku?

Panyekel pompom napkin

Panyekel pompom napkin

ieu cingcin napkin pompom Aranjeunna salah sahiji karajinan wol panggampangna pikeun ngahias linens méja, boh keur imah sorangan atawa masihan sakumaha kado lamun hoyong gaduh jéntré kalawan sémah Anjeun.

Éta disiapkeun sakedap sareng aya sababaraha bahan anu anjeun peryogikeun: wol warna, garpu, kai, tali atanapi cingcin plastik sareng gunting. Anjeun tiasa ningali kumaha wadah napkin pompom ieu dilakukeun dina tulisan Napkin pompom, saé sareng gampang.

Kelenci nganggo bulu domba

Kelenci wol

Pikeun nyéépkeun waktos ngahibur di bumi anjeun tiasa ngalakukeun anu saé ieu kelenci jeung wol. Upami anjeun resep ideu, anjeun tiasa ngadamel sababaraha warna anu béda sareng masihan aranjeunna atanapi tetep pikeun ngahias kamar. Salaku tambahan, éta mangrupikeun salah sahiji karajinan wol anu paling pas pikeun dilakukeun nalika liburan Paskah.

Salaku bahan anjeun bakal kudu meunang wol dua warna (pikeun awak, buntut jeung muzzle), panon karajinan atawa bal, kardus atawa dirasakeun warna, gunting jeung gun lem panas. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingali dina artikel Kelenci nganggo bulu domba.

Garland hiasan

Garland wol

Upami anjeun hoyong masihan sentuhan anu béda pikeun sababaraha obyék anu anjeun gaduh di bumi sapertos rak, karanjang atanapi bagian tengah, ide anu sae pikeun ngajantenkeun ieu éndah. karangan bunga pompom. Upami anjeun gaduh waktos luang sakedik, cabut benang anu aya di gudang, garpu, sababaraha gunting, sareng sababaraha lampu senar LED.

Ieu salah sahiji karajinan wol pangbasajanna, éta moal nyandak anjeun lila nepi ka rengse eta. Anjeun gaduh sadayana léngkah dina pos Karangan bunga Pompom.

Sirep ku ceuli pompom pikeun dilakukeun ku barudak

Headband kalawan wol

karajinan wol ogé bisa dipaké pikeun nyieun asesoris bulu. Conto ieu kieu ikat ceuli pompom. Hasilna lucu sareng pikaresepeun. Pikeun nyieun eta anjeun bakal kudu wol dua warna, gunting, karton atawa karét Eva, headband lemes jeung sisir a. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dijieun step by step dina artikel Headband jeung Ceuli pompom jeung wol.

Monster jeung pompom a

monster wol

Lebaran nyaéta waktu nu sae pikeun ngalakukeun karajinan jeung wol dina bentuk monster. Barudak bakal entertained sarta bakal senang ngawangun eta bari. Nalika réngsé, aranjeunna tiasa nempatkeun dina rak atanapi masihan éta pikeun ngagantung tina ransel atanapi kaca spion mobil. Aya seueur kagunaanana!

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? The primordial, wol warna. Ogé karét busa, pink atawa poék ngarasa keur sungut monster urang, panon karajinan, garpu, sapasang gunting jeung lem a. Anjeun tiasa ningali parentah pikeun manual ieu ku ngaklik on Pompom Monster.

Botol dihias ku tali sareng wol

Botol wol

Kalayan karajinan di handap ieu anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta botol kaca nu gaduh di imah buang jauh sampah jeung cobaan pikeun masihan aranjeunna kahirupan kadua ku decorating aranjeunna kalayan wol jeung tali pikeun ngahurungkeun kana vases atanapi vases. Kalayan karajinan wol anjeun bakal tiasa masihan bumi anjeun sentuhan anu unik!

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: botol kaca, tali, wol warna, gunting sareng silikon panas. Sakali anjeun kéngingkeun éta, hiji-hijina hal anu anjeun peryogikeun nyaéta terang cara manufaktur. Panggihan dina pos Botol dihias ku tali sareng wol!

Pigura dihias ku tali sareng wol

Pigura jeung wol jeung tali

Upami anjeun hoyong masihan sentuhan anu béda pikeun hiasan bumi anjeun, anjeun tiasa ngadamel sakedik wol sareng tali pigura gambar asli pisan ngamangpaatkeun sababaraha anu lami anu anjeun parantos bosen. Ieu salah sahiji karajinan wol panggampangna pikeun nyieun, hasilna pisan tiis.

Kéngingkeun pigura, sababaraha senar, wol warna, silikon panas, sareng sapasang gunting. Dina sababaraha menit anjeun bakal ngahontal pigura anu saé dimana anjeun tiasa nempatkeun poto anu paling anjeun pikahoyong. Upami anjeun hoyong terang kumaha éta dilakukeun, tong hilap kiriman éta Pigura dihias ku tali sareng wol.

Keychain dijieun kalayan pompoms

Keychain kalawan pompoms

Naha anjeun gampang leungit konci anjeun atanapi anjeun terang saha waé anu kajantenan? Kalayan ieu pom pom gantungan konci moal kajadian deui. Upami anjeun parantos gaduh pangalaman sareng karajinan wol, éta bakal gampang pisan ngalaksanakeunana. Anjeun teu kedah seueur bahan, ngan ukur benang warna pikeun ngadamel pompom, cingcin konci, garpu sareng sapasang gunting.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun karajinan anu gampang pisan sareng éndah. Detil anu anjeun bakal katingali saé upami anjeun hoyong masihan kado. Pikeun ningali kumaha éta dilakukeun, kuring nyarankeun anjeun maca tulisan Gantungan kunci Pompom kanggo dinten indung.

Chick dijieun kalawan pompoms

Wol pompom hayam

Naha salaku gantungan konci, salaku hiasan pikeun ransel atanapi kanggo kaca spion pungkur mobil, hayam bikang sareng pompom ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan wol leuwih entertaining ngalakonan jeung barudak. Aranjeunna bakal gaduh blast diajar kumaha carana ngadamel Chick saeutik lucu ieu!

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta sababaraha anu dianggo dina karajinan sanés sapertos wol warna, gunting, busa, panon karajinan, manik tina ukuran anu béda sareng silikon panas. Panggihan kumaha éta dilakukeun dina Chick sareng pompom wol.

Gampang kuda nganggo corks sareng wol

Kuda jeung wol

Di handap ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan benang anu cocog pikeun murangkalih, sabab bakal resep nyiptakeun cocooan pikeun diri sareng gaduh waktos anu saé. Pikeun ngalakukeunana anjeun kedah nyandak sababaraha gabus tina botol anggur, wol warna-warni, tali anu saé pikeun rénda. caballo, lawon buludru pikeun sela, gunting jeung gun lem.

Upami anjeun nuturkeun sadaya léngkah anjeun bakal mendakan dina postingan Gampang kuda nganggo corks sareng wol Anjeun bakal geuwat boga kaulinan héran jeung senang.

Salju nganggo pin baju

Salju

Kalayan sésa-sésa anu anjeun tinggalkeun tina ngadamel karajinan anu sanés nganggo wol anjeun tiasa ngahibur ieu Salju pikeun ngahias laundry Anjeun. Ieu ngan bakal butuh sababaraha menit! Sajaba ti éta, téma téh pas pisan keur usum.

Salaku bahan anjeun bakal kudu ngumpulkeun sababaraha clothespins kai, cet bodas saeutik, spidol hideung, gunting, lem jeung, tangtu, wol berwarna. Panggihan kumaha éta dilakukeun dina Salju nganggo pin baju!

Woolen kiwi

Woolen kiwi

Kalayan karajinan di handap ieu anjeun tiasa ngembangkeun sagala kréativitas anjeun nalika ngadamel buah nganggo wol. Waktos ieu a kiwi tapi anjeun tiasa nyiptakeun ampir sagala buah anu anjeun bayangkeun: strawberries, jeruk, samangka ...

Dina pidéo panjelasan Woolen kiwi anjeun bakal nempo kumaha eta dipigawé step by step. Gaduh wol coklat, héjo, bodas sareng hideung dina panangan, gunting sareng kardus sareng… aksi!

Wéb cupcake

Wéb cupcake

Upami anjeun resep ngadamel karajinan nganggo wol, kuring nampilkeun ideu anu saé pisan pikeun masihan sareng barang dapur atanapi ngahias sababaraha daérah bumi: cupcakes wol. Sajaba ti éta, anjeun tiasa lem panon karajinan aranjeunna pikeun masihan hawa leuwih senang.

Unsur utama anu anjeun peryogikeun nyaéta wol tapi sanés hiji-hijina. Ogé kertas cupcake, garpu, gunting, lem, sarta panon karajinan (opsional). Ieu karajinan basajan pisan anu ngan merlukeun sababaraha léngkah. Anjeun tiasa ningali aranjeunna ku ngaklik Wéb cupcake.

Kumaha cara ngadamel bonéka gurita tina wol

gurita buatan tangan didamel ku wol

Kadang-kadang sababaraha karajinan wol anu kirang tanaga gawé ti aranjeunna sigana jadi eta salawasna patut nyobian hal anyar. Sapertos hal ieu gurita jeung wol. Éta masihan gambaran yén éta mangrupikeun karajinan anu rumit tapi henteu.

Salaku bahan anjeun peryogi wol, bal tina aluminium foil, gunting, kancing, jarum sareng sababaraha hal anu sanés. Anjeun tiasa ningali sesa alat sareng kumaha éta dilakukeun dina postingan Kumaha cara ngadamel bonéka gurita tina wol.

Kumaha carana ngadamel gantungan konci pom pom wol

Gantungan kunci pom pom wol

Keychains anu sejen tina karajinan wol nu bisa Anjeun pigawé pikeun ngarasakeun hiji waktos entertaining. Modél pompom ieu geulis pisan sareng dilakukeun dina lampu kilat. Salaku tambahan, anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngahias kantong sareng dompet.

ka gantungan kunci pom pom wol Anjeun kudu ngumpulkeun suplai ieu: wol dina kelir cocog, garpu, gunting, sababaraha kardus, sarta cingcin konci.

Proses manufaktur saderhana tapi upami anjeun henteu kantos ngadamel gantungan konci sateuacan anjeun tiasa ningali kumaha maca Kumaha carana ngadamel gantungan konci pom pom wol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.