Kartu dinten indung

ibu dinten kartu donlumusical

Minggu kahiji Méi dirayakeun Hari Ibu sareng sering kali kami henteu terang naon anu kedah dipasihkeun. Dina tulisan ieu kuring mawa anjeun kartu ieu pikeun ngareuwaskeun indung anjeun sareng anjeunna pasti bakal bungah pisan sabab éta bakal janten kado buatan tangan khusus.

Kalayan saeutik pisan bahan urang tiasa nyiptakeun padamelan saderhana ieu, tapi dina waktos anu sasarengan saé. Urang bahkan tiasa ngadaur mulangkeunana sareng ngamangpaatkeun potongan kardus anu parantos ditinggali tina padamelan anu sanés.

Bahan pikeun ngadamel kartu

  • Kartu warna
  • Lem iteuk atanapi gun silikon
  • Karét eva warnaan
  • Karét Eva ditinju
  • Spidol warna
  • aturan
  • gunting

Prosés Elaborasi

Motong dua lembar kertas konstruksi kalayan léngkah ieu:

Big: 32 x 24 cm (tilep kana satengah janten 16 x 24)

Leutik: sapotong 12 20 cm x. 

Sakali diteureuy, lemkeun anu alit di luhur anu ageung.

kartu dinten indung kartu dinten indung

Kalayan bantosan liang kembang atanapi modél anjeun di bumi ngadamel sababaraha potongan karét eva.

kartu dinten indung

Angkat opat sareng atur sapertos kebon kembang. Kalayan spidol héjo dina warna anu béda gambar gagang sareng daun pepelakan ieu.

kartu dinten indung

Kalayan spidol hideung nempatkeun kecap "Ibu" dina kembang. Anggo kembang pikeun unggal huruf.

kartu dinten indung

Teras tulis kecap "Kuring bogoh ka anjeun" kalayan warna anu anjeun paling resep. Coba ngadamel sababaraha serat anu saé. Upami éta henteu langsung kaluar, anjeun tiasa ngagambar heula ku patlot.

kartu dinten indung

Pikeun ngarengsekeun kartu, kuring parantos nambihan sababaraha detil sapertos panonpoé jeung kukupu ngalayang ngalangkungan kebon Émut yén anjeun tiasa ngarancang deui ka warna anjeun ku warna, bentuk, jsb.

Urang ngan ukur kedah nempatkeun a Pesen pribadi kanggo indung urang atanapi kalebet poto upami urang hoyong. Janten bakal langkung saéna.

kartu dinten indung

Kuring miharep anjeun resep karya ieu sareng upami anjeun resep, tong hilap ngirimkeun kuring poto liwat jaringan sosial kuring.

Upami anjeun resep kartu, kuring nyarankeun anu sanés anu tiasa anjeun laksanakeun. Éta ogé sampurna pikeun indung anjeun atanapi jalma anu khusus.

Pencét kana gambar pikeun ngakses tutorial.

Bahan pikeun Abdi bogoh ka anjeun kartu Valentine

Pendak deui di karajinan salajengna.

Aduh!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.