Kartu elegan pikeun ngarayakeun dinten bapak

Poé bapa dugi ka 19 Maret sareng urang sok resep gaduh jéntré anu saé sareng urang. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha ngadamel a kartu pisan elegan Diideuan ku pakéan gal, khas tina aktor pilem anu paling terkenal.

Bahan-bahan pikeun ngadamel kartu Poé Bapa

  • Kartu warna
  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • aturan
  • Spidol permanén pérak
  • klip
  • Karét Eva ditinju

Prosedur nyiapkeun kartu Poé Bapa

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi a Kartu hideung 24 x 16 cm atanapi ukuran anu anjeun paling resep.
  • Kalayan pitulung penguasa, ngadamel tanda dina 12 cm, anu bakal janten satengah tina karton.
  • Melu hiji sisi nuju tanda éta.
  • Ngalakukeun hal anu sami sareng sisi anu sanés.

  • Ayeuna, tilepan unggal juru pikeun ngabentuk lapel jaket sakumaha anjeun ningali dina poto.
  • Kalayan patlot ngadamel tandana dimana anjeun bakal diteukteuk engké lapel jaket.

  • Ngalangkungan garis ageung ku spidol pérak pikeun nyorot garis.
  • Anjeun tiasa ogé ngalakukeun saku.
  • Motong bunderan karét eva sakitar 5 cm diaméterna sareng potong spiral.

  • Gulung spiral dugi ka kéngingkeun hiji kembang sapertos anu dina poto.
  • Pasang lem sakedik dina tungtung supados henteu dibuka.
  • Ngadamel sababaraha daun héjo atanapi kembang nganggo liang ditinju sareng lemkeun kana sisi jaket.

  • Anjeun tiasa ogé ngagambar anjeunna sababaraha tombol.
  • Ayeuna diteukteuk a 16 x 11.5 cm kartu bodas sareng pasang dina jero jaket.
  • Pikeun ngabentuk dasi bow motong dua potongan ieu tina karét busa hideung anu hérang.

  • Pulas sapotong di tengah sareng lem strip pikeun ngabentuk bow.
  • Leketkeun kana bagian bodas.

  • Lebetkeun ka jero pesen anu anjeun paling resep, Kuring parantos nempatkeun serat P nganggo kartu pérak sareng sésana "Pa" kalayan spidol.
  • Teras kuring ngempelkeun haté anu hérang kana éta.
  • Pikeun nutupkeun sareng nyegah tina muka anjeun tiasa nganggo klip kertas.

Siap, urang parantos ngagaduhan kartu kanggo Poé Bapa, mugia anjeun resep pisan.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sofi cenahna

    Abdi resep karajinan anjeun aranjeunna geulis pisan
    teraskeun éta!!