Kartu pikeun ngarayakeun dinten bapak

Dina tulisan dinten ieu kuring nunjukkeun salangkah demi léngkah tina kartu pikeun ngagungkeun Ari Bapa. Aya sakedik sésana dugi ka 19 Pébruari, nyaéta Hari Bapa. Kalayan kartu ieu anjeun tiasa ngabagjakeun bapak anu aya di bumi sareng anu pantes sagalana.

Bahan:

  • Kardus Dina4.
  • Kertas anu dihias.
  • Lem.
  • Ballpoint.
  • Potlot.
  • Sudut maot.

Prosés pikeun nyieun kartu:

  • Potong dua dina bentuk bujur kartu DinA4. Melu dina satengah, sakumaha katingal dina gambar.
  • Marca kalayan pitulung penguasa sareng patlot di sisi gandana tilu séntiméter dina saban gigir, hiji sajajar sareng dua satengah séntiméter di sisi ieu sareng tanda sanés ka dua séntiméter jauh ka gigir.
  • Ngadamel potongan munggaran dina sajajar dugi ka dua séntiméter ditandaan. Nyandak dua bagian tina kardus.

  • Ayeuna buka kardus sareng motong dina hiji sisi ti dua séntiméter dugi ka tilu di zona dobel. Kituna, anjeun kedah gaduh bentuk sapertos anu ditingalikeun dina gambar.
  • jeung maot buleud juru.
  • Melu lapel pikeun nyieun kerah baju.

  • Motong bentuk dasi dina kertas dihias, pastikeun yén éta cocog sareng kaos, supados katingalina pikaresepeun.

* Anjeun tiasa ngaunduh poto dasi di tungtungna, sareng kéngingkeun pola na ti ditu.

  • Lem dasi dina situs anjeun.

  • Teraskeun témpélkeun lapel tina kaos.
  • Akhirna, a palsu dijahit sakitar kontur kartu. Éta ngalibatkeun ngadamel garis putus-putus nganggo pulpén.

Anjeun tiasa ngadamel kombinasi anu anjeun pikahoyong. Aranjeunna idéal pikeun nyerat pesen. Aranjeunna hususna tiasa dianggo salaku tag kado pikeun Poe Bapa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.