Kartu kado anu super gampang pikeun Poe Bapa dina 5 menit

Isukan tanggal 19 Maret, Ari bapa. Upami anjeun teu acan kagungan waktos kanggo milarian kado, tong hariwang. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha carana kartu anu peryogi 5 menit. Éta saé pisan sareng anjeun tiasa nyerat pesen di jero khusus kanggo bapak anjeun.

Bahan pikeun nyiptakeun kartu dinten bapak

  • Kardus
  • gunting
  • Lem
  • aturan
  • Punch ujung
  • Maot mesin motong sareng maot
  • Pukulan haté

Prosedur nyiapkeun kartu Poé Bapa

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi karton anu ngukur 32 22 cm x.
  • Melu deui kana dua.
  • Anjeun ogé bakal peryogi strip sanés anu saukuran 4,5 x 22 cm sareng 7 x 22 cm.
  • Kalayan punch ujungna kuring badé ngahias dua strip kardus.

  • Ayeuna diteukteuk 7 strip karton Hayu aranjeunna janten warna pelangi.
  • Aranjeunna kedah ngukur 3 x 16 cm, dikurangan beureum sareng lilac anu bakal aranjeunna ngukur 3,5 x 16 cm Pikeun tiasa nyocogkeun cutter paéh abdi, éta gumantung ka anjeun.
  • Kalayan pita dua sisi atanapi lem kuring bakal nempelkeun strip dina mesen pelangi.

  • Salajengna kuring bakal lem strip kardus bodas anu dihias.
  • Luhur, anu alit sareng handap, anu ageung.
  • Kalayan punch kuring bakal dilakukeun 3 hate leutik anu ku kuring bade diempelkeun dina luhur kartu.

  • Ku mesin paéh kuring parantos ngadamel serat-serat ieu sareng karton logam pikeun ngawangun kecap "Pa."
  • Tong hilap nempatkeun tanda cek na.
  • Engké kuring bakal ngadamel komposisi ieu sareng a jantung, topi sareng kumis. 
  • Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku panangan upami anjeun henteu ngagaduhan maot khusus ieu.

  • Lem jantung dina handapeun rada condong sareng voila, anjeun gaduh kartu anjeun siap ngagétkeun bapak anjeun.

Émut yén anjeun tiasa ngajantenkeun warna anu anjeun paling resep sareng ngagabungkeun makalah, desain, sareng sajabana, pikeun nyiptakeun anu asli.

Kuring miharep anjeun resep, tingali deui dina ideu salajengna. Aduh !!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.