Slingshot pikeun digawe sareng barudak

Ketapel ieu gampang pisan dilakukeun sareng barudak bakal senang-senang sanés ngan ukur ngalakukeun kagiatan ieu tapi ogé maén sareng karajinan ieu saatosna. Bahan anu aranjeunna anggo sakedik sareng salian ti éta barudak bakal ilubiung aktip dina réalisasina. Upami anak anjeun langkung ti genep taun, anjeun tiasa ngabimbing anjeunna ngalaksanakeun kagiatan éta sareng anjeunna ku otonomi anu langkung ageung.

Upami yuswa di handapeun genep taun anjeun bakal kedah ngabantosan éta salami prosésna supados katingalina saé sareng teu aya bahaya dipotong ku gunting tapi anjeun tiasa sacara aktif ilubiung dina sésa prosés.

Naon anu anjeun kedah lakukeun karajinan

  • 2 karton gulungan kertas wc
  • 2 balon tina warna anu béda
  • Bal kertas leutik
  • Pita washi (opsional)

Kumaha carana ngadamel karajinan

Ngadamel karajinan ieu saderhana pisan. Sakali anjeun ngagaduhan sadayana bahan anu dikumpulkeun anjeun kedah nyandak balon sareng ngabeungkeut cangreud dina bagian anu dihijikeun nalika aranjeunna diembung, tapi anjeun kedah ngalakukeun hal éta ku balon anu kempis.

Sakali anjeun parantos ngadamel knot, potong unggal balon janten satengah sakumaha anu anjeun tingali dina gambar. Sakali aranjeunna diteukteukan, Piceun bagian anu cangreud na henteu sareng bagian balon tina cangreud, Tempatkeun éta ngaganjel kana hiji tungtung kardus tina gulung kertas toilet.

Pikeun ngepaskeun leres, anjeun tiasa nyimpen sakedik pita perekat ditempelkeun atanapi tanpa lem upami anjeun ngagaduhan lem anu saé sareng balonna henteu kaluar nalika maén sareng éta. Sakali anjeun dugi ka titik ieu anjeun ngan ukur kedah nyandak salembar kertas, ngadamel bal leutik sareng maén katapel. Pasang bal di jero gulung, alon-alon manteng cangreud balon sareng leupaskeun. Ku cara kieu kertas bakal hiber kaluar tina gaya niup sareng bakal pikaresepeun pisan salaku kulawarga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.