CARA NYIEUNAN KAUSUSAN RASA DÉKORATIF Léngkah ku Léngkah

Dina tutorial ieu kuring nunjukkeun cara nyieun kaktus anu dirasa. Tutuwuhan ieu modis pisan sareng hiasan pisan, tapi kadang-kadang sababna henteu. Dina tutorial ieu kuring ngajarkeun kumaha ngadamel kaktus anu dirasakan. Urang badé diajar nyiptakeun éta nyalira ku cara jijieunan tapi sami hiasan.

dirasa kembang bros

Ngarasa bros kembang

Merasa bros mangrupikeun aksésori anu modis pisan anu matak pisan pikeun ngahias ...

Kaca haté tetengger

Dina karajinan ieu urang badé nunjukkeun undak-usuk pananda halaman anu bentukna raos.

Karangan kembang karembangan

Tulisan ngeunaan hiasan Natal sareng kreasi karangan bunga. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel karangan kembang kalayan kembang anu didamel tina rasana.

Pisan DIY Coasters

Kumaha carana ngadamel coaster anu raoseun dina waktos anu lami sareng nangtoskeun kapribadian méja anjeun. Dina tutorial ieu anjeun bakal mendakan jawaban na.

Mawar didamel ku karaos

Mawar didamel kalayan karaos gampang pisan sareng gancang didamel. Éta bakal ngalayanan anjeun duaan pikeun ngahias sareng ngarobih pakean naon waé anu anjeun pikahoyong pikeun hirup kadua.

Pin dipapaésan

Pin dihias ku kembang karasa.

Sababaraha pin dihias ku sababaraha kembang anu dirasa geulis, buatan sendiri ku urang bakal janten pelengkap idéal urang nganggo spring ieu.

Dihias coaster raos konéng.

Asalna warna anu dirasakan Coasters

Kalayan coaster anu dirasakan ieu anjeun tiasa masihan sentuhan asli sareng kreatif pikeun acara atanapi tuangeun anjeun. Dirasa Coasters mangrupakeun pelengkap idéal pikeun méja anjeun.

Ngarasa anak ucing

Ngarasa anak ucing

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel sababaraha anak ucing boneka imut anu didamel kalayan dirasa sahingga orok tiasa ngagaduhan piaraan boneka.

Bonéka tilu Raja

Bonéka tilu Raja

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel sababaraha boneka Three Wise Lalaki anu éndah pikeun wengi khusus ieu pikeun murangkalih.

Santa claus boot

Santa Claus boot kalayan raos

Dinten ayeuna Santa Claus nganjang ka sadaya murangkalih barudak kanggo ningalan kado na, ogé urang bade ngantunkeun anjeunna jéntré tina boot na didamel kalayan raos.

Bros Reindeer pikeun Natal

Tulisan DIY ngeunaan cara ngadamel bros pikeun ngarobih baju haneut dina Natal. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel rusa lucu.

Kantong téh natal

Kantong téh natal

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngamangpaatkeun kantong téh pikeun dijantenkeun alesan Natal, pikeun ngaraosan téh nalika Natal.

Kandil sareng gulungan kertas bodas

Kandil sareng gulung kertas

Dina tulisan ieu kami ngamangpaatkeun gulung kertas bodas pikeun ngadamel wadah lilin anu éndah kalayan bahan daur ulang, pikeun janten inti.

Hiasan Natal

Hiasan Natal

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel sababaraha ornamén Natal anu éndah pikeun ngahias tangkal atanapi bumi nganggo bahan anu dirasana.

Bal Natal

Bal Natal

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel bal Natal anu murah pikeun tangkal kalayan bola polistirén sareng kros. Natal bakal datang!

Dukun lucu pikeun halloween

Dukun Lebaran kalayan dirasa

Dina tulisan ieu kami ngabantosan anjeun ngadamel tukang sihir anu lucu pisan sahingga dina wengi Lebaran anjeun ngagaduhan aksésoris hiasan pikeun témbok atanapi panto.

3 sakaligus pikeun murangkalih

DIY: 3 sakaligus kanggo murangkalih

Kaulinan dewan penting pikeun diajar barudak, janten dinten ayeuna urang ngajarkeun kumaha ngadamel 3-sakaligus anu teu raoseun pikeun barudak ngora.

Panda bear bros

DIY: panda bear bros

Bonéka sato anu didamel tina rasana saé pikeun guru binih, janten dinten ieu kuring nunjukkeun kumaha ngadamel bros panda.

Rarasaan selop

Selop dirasa saderhana

Dina tulisan ieu kami nampilkeun anjeun sababaraha sandal asli anu didamel ku panangan kalayan lawon anu dirasa. Nyaman sareng haneut kanggo usum gugur-usum ieu.

Kaulinan mancing pikeun murangkalih

Kaulinan mancing pikeun murangkalih

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun buruan mancing lauk anu pikaresepeun anu bakal dipikaresep ku barudak sapinuhna. Kalayan ngan sababaraha magnet leutik sareng dirasa.

Buku pinus

Buku Pincushion kalayan dirasa

Dina tulisan ieu kami nampilkeun buku aslina anu didamel tina rasana. Buku unik ieu saleresna mangrupikeun pincushion kanggo dinten ibu.

Dalang

Boneka nganggo sendok kai

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel sababaraha bonéka anu pikaresepeun pikeun murangkalih kalayan sendok kai anu saderhana. Karajinan pendidikan pisan.

Tutorial DIY: Kalung Manik Kristal

DIY ngeunaan cara ngadamel kalung bib anu ngingetkeun tina kalung Maxi trendi tapi henteu kedah diémutan teuing. Didamel nganggo manik-manik kristal.

Karajinan komuni

Ngarasa karajinan komuni

Dina tulisan ieu kami nampilkeun anjeun sababaraha barudak komuni salaku kado pikeun acara kulawarga ieu. Karajinan anu murah kanggo tamu.

Ngarasa balon

Ngagantung raoseun balon

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel balon anu raoseun pikeun ngahias kamar orok. Mobile anu éndah dimaénkeun.

Coasters

Ngarasa pasisian jeruk

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel coaster anu pikaresepeun kalayan lawon anu dirasa. Ieu bentukna sapertos buah sareng sayuran, cocog pikeun dapur.

Ngarasa headband

Katresna ngaraos karep

Ngadamel ikat sirah atanapi ikat sirah nganggo hiasan kembang idéal pikeun budak awéwé sareng pasihkeun dina Hari Valentine