Kalong kardus daur ulang

Kalong kardus daur ulang

Tong hilap cara ngadamel kardus daur ulang ieu. Kami bakal nganggo karton endog, cet, panon sareng pita. gampang pisan, asli

Kantong Waluh

Kantong Waluh

Kami nawiskeun anjeun karajinan asli pikeun dinten Lebaran ieu. Éta ngeunaan ngabentuk sababaraha kantong kalayan bentuk waluh sareng kertas crepe.

Jar dihias ku tali macramé

Jar dihias ku tali macramé

Upami anjeun resep ideu dekoratif, di dieu kami nyarankeun cara ngadamel toples anu dihias ku macramé sareng dimana anjeun tiasa nganggo daur ulang dina waktos anu sami.

Keuyeup sareng tabung kardus daur ulang

Keuyeup sareng tabung kardus daur ulang

Naha anjeun hoyong karajinan anu pikaresepeun sareng usum panas? Entong luput keuyeup kardus daur ulang anu pikaresepeun ieu pikeun anjeun damel sareng murangkalih.

És krim anu pikaresepeun anu didamel tina kertas sareng kardus

12 karajinan kertas gampang jeung senang

Tingali ieu 12 karajinan kertas anu gampang sareng pikaresepeun anu anjeun bakal ngahasilkeun sisi paling kreatif anjeun. Anjeun bakal hoyong ngalakukeun éta sadayana!

rokét ngalayang

rokét ngalayang

Upami anjeun hoyong gaduh waktos anu pikaresepeun, anjeun tiasa ngadamel rokét ngalayang anu pikaresepeun ieu, dimana barudak tiasa ningali kumaha ngaluncurkeunana.

Kacamata barudak

Kacamata barudak

Nyiptakeun wadah gelas murangkalih mangrupikeun cara anu sederhana sareng pikaresepeun pikeun murangkalih sok gaduh tempat pikeun nempatkeun gelasna.

Pendant ngawangun lauk warna-warni

Pendant ngawangun lauk warna-warni

Pikeun tiasa ngadaur ulang karton endog, anjeun tiasa ngadamel pendant warni anu pikaresepeun ieu dina bentuk lauk. Ieu bakal pisan senang!

Kéong warna-warni

Kéong warna-warni

Naha anjeun hoyong ngadamel keong anu asli pisan? Muhun, ieu keong warna éndah nu ayun. Asup jeung manggihan cara ngalakukeun eta.

EVA béntang busa

12 Eva Karét Natal Karajinan

Upami Natal ieu anjeun badé ngadamel hiasan Natal anjeun nyalira, ulah sono ideu karajinan Natal ieu nganggo busa EVA.

gantungan konci kembang

Gantungan kunci kembang EVA

Gantungan kunci ngawangun kembang ieu didamel tina busa EVA mangrupikeun cara anu sampurna pikeun murangkalih pikeun salawasna ngagaduhan konci na.

https://www.manualidadeson.com/mariquitas-para-jardin.html

ladybug dijieunna tina origami

Kami nawiskeun anjeun cara anu pikaresepeun pikeun ngadamel ladybug anu saé nuturkeun léngkah-léngkah origami sareng didamel tina kertas atanapi kardus.

kantong ulang sato ngawangun

kantong ulang sato ngawangun

Lamun hayang nyiapkeun hal aslina keur ultah hiji barudak, kami nyarankeun kantong ieu dina bentuk sato. Anjeun bogoh ka aranjeunna!

Ucing jeruk dijieun tina kardus

Ucing jeruk dijieun tina kardus

Upami anjeun hoyong ngadamel karajinan anu gampang sareng pikaresepeun sareng murangkalih, kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel ucing jeruk lucu kalayan kardus.

Lilin hiasan pikeun Easter

Lilin hiasan pikeun Easter

Ngarasakeun karajinan ieu dijieun kalawan originalitas pikeun nyieun deui lilin hiasan ieu pikeun Easter, acara kaagamaan atawa Natal.

Bouquet pikeun Minggu Palem

Bouquet pikeun Minggu Palem

Upami anjeun resep karajinan sederhana, di dieu kami ngajukeun Bouquet supados anjeun tiasa ngagemna dina Minggu Palem.

konci mobil ngawangun

Halo sadayana! Dina karajinan ayeuna urang badé ningali kumaha ngadamel gantungan konci mobil ieu pikeun…

20 karajinan origami gampang

Naha anjeun resep origami? Tingali kana 20 inohong ieu sareng origami. Éta mangrupikeun hiburan anu pikaresepeun sareng kreatif!

Bola salju sareng bal katun

Halo sadayana! Dina karajinan dinten ieu urang bade ningali kumaha carana sangkan snowball ieu kalawan katun. Ieu…

sato gampang jeung pom poms

Halo sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang badé ningali kumaha ngadamel sato anu béda-béda nganggo pompom salaku dasarna ...

Kukupu méré ku cinta

Kukupu méré ku cinta

Ulah sono kumaha carana nyieun sababaraha fun kukupu kalawan kelir geulis tur masihan kalawan cinta. Éta idéal pikeun dinten husus.

Karajinan kertas Crepe

Halo sadayana! Dina artikel dinten ieu urang bade ningali tilu karajinan pikeun ngalakukeun jeung kertas crepe. Karajinan ieu…

Panah pikeun Valentine

Panah pikeun Valentine

Pilarian kumaha cara ngadamel panah anu pinter tina bahan saderhana sapertos jarami sareng kardus. Aranjeunna bakal kado pisan endearing.

Gantungan konci bulu Macramé

Gantungan konci bulu Macramé

Gantungan konci bulu macramé ieu gampang didamel, gancang sareng katingali saé dina sadaya gantungan konci. Dina sababaraha menit anjeun bakal boga eta.

ranté topeng

Ranté benang pikeun masker

Ranté benang pikeun masker anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ieu bakal ngabantosan anjeun nalika anjeun tiasa ngaleupaskeun tina sungut.

teka interaktif pikeun barudak

teka interaktif pikeun barudak

Teka-teki interaktif pikeun murangkalih ieu gancang sareng gampang didamel sareng bakal ngabantosan aranjeunna damel sacara kognitif sareng psikomotor.

Tetengger siga Fox

Tetengger siga Fox

Entong luput kumaha cara ngadamel téténggér anu ngawangun rubah supados anjeun tiasa masihan aranjeunna, atanapi gaduh buku pangsaéna anjeun.

bentang usum gugur

Gampang Akrilik Autumn Lansekap

Halo sadayana! Dina karajinan ayeuna urang badé ningali kumaha ngadamel bentang usum gugur anu éndah ieu nganggo cét akrilik….

Béntang pikeun ngahias Natal

Béntang pikeun ngahias Natal

Natal ieu kami tiasa ngadamel sababaraha béntang tina kertas atanapi kardus ku cara anu gampang pisan. Kalayan léngkah urang sareng ...

Garland Natal

Garland Natal

Garland Natal anu warni ieu mangrupikeun karajinan anu gancang sareng gampang dilakukeun pikeun soré senang sareng murangkalih.

vampir Lebaran

vampir Lebaran

Upami anjeun resep karajinan anu pikaresepeun, ieu mangrupikeun sababaraha vampir anu pikaresepeun pikeun Lebaran ieu tiasa dinikmati sareng coklat.

Kaktus batu

Kaktus batu

Senang-senang nyieun pot pinuh ku kaktus batu. Aranjeunna sampurna dilakukeun sareng barudak sareng aranjeunna ngahibur sareng pinuh warna.

Gantungan topéng

Rak gantungan pikeun topéng

Gantungan topéng ieu gampang didamel sareng alat anu sampurna pikeun dianggo sacara mandiri pikeun anu alit di bumi.

Bisi dirasa

Hampang kotak pensil dirasana

Kasus pensil anu dirasikeun ieu idéal pikeun nyandak patlot warna anjeun disimpen kalayan hadé sareng teratur, peryogi sakedik rohangan sareng unik sareng khusus.

Buku catetan Minnie anu dihias

Buku catetan dihias ku karét EVA

Buku catetan anu éndah ieu dihias ku karét EVA mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyiapkeun bahan pikeun murangkalih ka sakola.

20 Karajinan nganggo gulung kertas

Naha anjeun milarian karajinan nganggo gulungan kertas anu gampang dilakukeun sareng asli pisan? Entong sono 20 ideu ieu anu bakal ngareuwaskeun anjeun.

Sasatoan lucu kalayan iteuk kai

Sasatoan lucu kalayan iteuk kai

Panggihan kumaha ngadamel sato anu pikaresepeun sareng aslina nganggo iteuk kai. Kami parantos nyiptakeun anak hayam, lauk sareng dinosaurus.

Set hoops pikeun barudak

Halo sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel kaulinan ieu cincin sareng barudak ...

Téténgét karét Eva

Téténgét karét Eva

Ngagaduhan tetengger penting pisan pikeun ngémutan dimana anjeun lirén maca, jantenkeun istiméwa ku lambaran nyerat kecap-kecap anu saé.

Tuang manuk sareng kaléng didaur

Tuang manuk sareng kaléng didaur

Senang ngadaur mulangkeunana dua kaléng kadaharan pikeun tiasa ngadamel sababaraha pakan manuk, kalayan sababaraha bahan sareng gampang didamel.

Tungkak musik

Tungkak musik

Tungkak musik ieu lucu pisan sareng pikaresepeun. Kalayan sakedik karét eva urang tiasa ngadamel alat musik anu luar biasa pikeun ...

Superheroes didamel tina kardus

Superheroes didamel tina kardus

Diajar ngadaur ulang sababaraha tabung kardus sareng bentuk superhero anu lucu pisan. Mangrupikeun karajinan anu dipikahoyong ku barudak alit di bumi

Sapatu dinosaurus

Sapatu dinosaurus

Pilarian kumaha ku sababaraha kotak karton saderhana jaringan anjeun tiasa ngadamel sapatu aslina anu bentukna siga dinosaurus.

Bungkus permén raksasa

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel bungkus bentuk permén kanggo ...

Boks sareng cocooan kanggo ucing

Boks sareng cocooan kanggo ucing

Karajinan ieu nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel kotak karton kalayan cocooan anu pikaresepeun pikeun anak kucing anjeun. Anjeun bakal resep ka daerah ulin anjeun.

Kartu ucapan kanggo masihan

Kalayan kartu ieu pikeun ngabagjakeun acara naon waé anjeun tiasa kaget nalika ngadamel kado anu dipersonalisasi ku sadayana anu bakal dipikacinta

Curtain dihias ku pompoms

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang bakal ningali kumaha ngahias hordéng anu dihias ku pompon. Nyaeta…

Kartu Bursa Pelangi

Liontin karton pelangi

Pendakan kumaha cara ngadamel liontin bentukna pelangi ieu supados barudak tiasa senang-senang ngadamelna. Asli pikeun ngahias sudutna

Tongkat hujan

Tongkat hujan

Kalayan tabung karton ageung urang tiasa nyiptakeun bentukna kanggo ngadamel tihang hujan. Éta didamel nganggo bahan anu gampang sareng gampang diaksés.

Kardus sareng kelinci kardus

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali pilihan séjén pikeun ngadamel kelenci pisan ...

Kelinci karton gampang

Hello sadayana! Kami dina sasih Paskah, sareng sanaos parantos atos lulus, naon anu langkung saé tibatan ngadamel karajinan ...

Lauk karton didaur

Lauk karton didaur

Diajar kumaha ngadamel sababaraha lauk lumayan tina kardus didaur. Kalayan kardus sakedik, kapinteran sareng cet anjeun bakal ngagaduhan karajinan anu saé ieu.

Gampang Kartu Simpenan Ladybug

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang teraskeun sareng karajinan anu ngagambarkeun musim semi. Dina hal ieu, hayu ...

Putri karton

Putri karton

Panggihan kumaha ngadamel putri imut ieu nganggo bahan daur ulang sapertos kardus, cet sareng wol. Anjeun bakal resep éta sabab aranjeunna pikaresepeun.

ucing penjaga patlot

Ucing penjaga patlot

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel pot potlot lucu ieu dina bentuk ...

Merak ku kardus

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel merak ieu dina cara saderhana ...

Kipas kertas gampang

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel kipas kertas ieu, éta saderhana pisan ...

Supa kalayan karton endog

Hello sadayana! Dina karajinan ieu urang bakal ningali kumaha ngadamel supa beureum imut ieu sareng karton endog. Ieu…

Chick sareng pompom wol

Hello sadayana! Dina karajinan ieu urang bakal ningali kumaha gampang ngadamel anak hayam nganggo pompom ...

Paus kalayan cangkir endog

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel lauk paus imut ieu ku anu saderhana ...

5 karajinan karton endog

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal masihan anjeun lima ideu pikeun ngadamel karajinan nganggo karton ...

Topéng asli pikeun Karnaval

Topéng asli pikeun Karnaval

Kami gaduh cara anu sanés pikeun ngadamel karajinan topéng karnaval. Anjeun bakal resep sakumaha gancang, aslina sareng gampang dilakukeun.

Kaos karajinan benang

Hello sadayana! Dina tulisan ieu kami bakal ningali kumaha ngadamel benang kaos nganggo baju lami sareng opat karajinan anu tiasa urang ...

Mouse sareng cangkir endog

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel beurit lucu ieu sareng karton ...

Dukungan pikeun maén kartu

Dukungan pikeun maén kartu

Kami parantos ngadamel wadah kartu supados anu alit ngagaduhan cekelan sareng pisibilitas pangsaéna pikeun maénkeun kaulinan anu ngahibur ieu.

Pendant ngawangun ucing

Pendant ngawangun ucing

Pendant ngawangun ucing ieu mangrupikeun cara anu asli pikeun ngahias bagian tina kantong atanapi nyandak éta salaku konci konci.

Kartu hérang sareng cai

Kartu hérang sareng cai

Kami parantos ngadamel kartu anu teu biasa sareng béda sahingga anjeun tiasa ngabagjakeun atanapi ngirim pesen rusiah ka saha waé anu anjeun paling resep.

Ucing didamel tina tabung kardus

Ucing didamel tina tabung kardus

Hatur nuhun kana tabung karton urang tiasa ngadamel anak ucing lucu supados tiasa dijantenkeun parahu sareng nyimpen cét sareng pulpén urang.

Kantong gudang gél

Kantong gudang gél

Kami parantos ngembangkeun kantong pikeun nyimpen gél, asli pisan sareng pikaresepeun nyandak karakter paporit anjeun sareng nyandak disinféktan anjeun.

Origami Gajah Muka

Hello sadayana! Kami teraskeun sareng séri Origami anu gampang, cara ngahibur nyéépkeun soré sareng kulawarga, sareng ...

Mudah Origami pingguin

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel tokoh Origami anu gampang. Waktos ieu urang angkat ...

Origami Ucing Beureum

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bade teraskeun sareng rangkay inohong Origami anu gampang. Hurung ...

Paus Origami Gampang

Hello sadayana! Dina karajinan ieu kami masihan anjeun inohong origami gampang énggal tina séri sato anu ...

Gampang Anjing Origami

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngamimitian séri inohong Origami anu gampang dilakukeun ...

Landak lucu

Landak lucu

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel landak anu pikaresepeun ieu didamel nganggo pompom wol sareng kardus sakedik. Aranjeunna lucu pisan sareng kreatif pikeun barudak

Makuta karton alit anu lucu

Entong sono kana karajinan makuta anu pikaresepeun anu anjeun bakal resep damel sareng murangkalih anjeun, aranjeunna bakal senang pisan!

Kaulinan diajar nomer

Kaulinan diajar nomer

Kami gaduh kuya karton lucu pisan. Karajinan jenis ieu didamel supados murangkalih alit tiasa ...

Karajinan diajar panah

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang masihan anjeun karajinan diajar anu sanés anu alit ...

Karajinan diajar ngajait

Hello sadayana! Dina karajinan ieu urang bakal ningali dua karajinan anu bakal ngabantosan urang diajar ninun sareng tiasa ...

Tatarucingan bentuk anjing

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang masihan anjeun cara ngadamel tatarucingan dina bentuk anjing. Nyaeta…

Emoji bogoh ka karét Eva

Saha anu henteu resep emojis? Entong sono karajinan anu saé ieu pikeun ngadamel emoji ku panon cinta.

Daun gugur

Daun gugur

Daun gugur ieu mangrupikeun karajinan saderhana sareng pikaresepeun pikeun ngahias sareng bahkan anu pangleutikna di bumi tiasa ilubiung.

Ngalatih nganggo kardus didaur

Ngalatih nganggo kardus didaur

Kami parantos ngadamel karéta anu saé tina bahan daur ulang sareng imajinasi sakedik. Kalayan bahan daur ulang anjeun bakal diajar ngadamel hal-hal anu saé

Émutan kembang karét eva

Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel token munggaran pikeun nyiptakeun mémori anu luar biasa di mana sakulawarga tiasa maénkeun sareng gaduh waktos anu saé.

Diajar maca ku karton gulung

Entong sono kana karajinan idéal ieu pikeun didamel nganggo gulung karton tisu wc. Éta pikaresepeun tur pisan praktis pikeun barudak.

Huruf karton hiasan nganggo senar

Entong sono hurup ieu pikeun karajinan karajinan, anjeun ngan ukur butuh sababaraha senar warna, sareng éta bakal aya sababaraha hurup anu hébat!

Tetengger kanggo buku

Tetengger kanggo buku

Upami anjeun resep maca sareng nyirian halaman anjeun, anjeun tiasa ngadamel tetengger bentukna kaktus ieu. Aranjeunna gaduh bentuk anu pikaresepeun pikeun buku anjeun

Boks kalayan kejutan pikeun masihan

Boks kalayan kejutan pikeun masihan

Kotak alit ieu kalayan kejutan ngagaduhan daya tarikna sareng anjeun tiasa ngadamel nyalira. Kalayan kasabaran anjeun bakal kéngingkeun souvenir anu bakal narik anjeun!

Cover buku catetan anak anjing

Cover buku catetan anak anjing

Kalayan karajinan ieu anjeun tiasa nyiptakeun sampul kanggo buku catetan anjeun kalayan rupa anak anjing. Wani nyiptakeunana kusabab éta pangaruh pop-up.

Buleud ngawangun unicorn

Buleud ngawangun unicorn

Diajar kumaha ngadamel kotak anu anjeun tiasa daur ulang sareng robih kana unsur kejutan dina bentuk unicorn. Éta pikaresepeun tur aslina.

tetengger cangkir tea

Teacup Tetengger

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang badé ngadamel tetengger bentuk teacup anu saé ieu….

Kelenci nganggo bulu domba

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang badé ngadamel kelenci lucu ieu nganggo pompom wol. Éta saé…

Pangatur méja kalayan kardus

Pangatur méja kalayan kardus

Diajar ku karajinan ieu didaur ulang sababaraha tabung karton. Sareng aranjeunna kami berhasil ngadamel panata méja anu asli sareng resep pisan.

Woolen kiwi

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel kiwi ieu nganggo wol. Gampang pisan dilakukeun ...

Layar pelindung pikeun barudak

Layar pelindung pikeun barudak

Diajar kumaha ngadamel layar pelindung pikeun murangkalih kalayan bahan saderhana sareng nganggo hiasan aslina karét eva. Aranjeunna bakal resep nyandak dimana-mana.

Méja rutin sateuacan bobo

Méja rutin sateuacan bobo

Kalayan tabel rutin ieu pikeun murangkalih, anjeun tiasa ngajantenkeun murangkalih anjeun nuturkeun sababaraha pancén alit sateuacan bobo sareng ku cara anu pikaresepeun.

Kembang sareng karton endog

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang badé ngadamel sababaraha kembang nganggo karton endog. Éta karajinan ...