20 Karajinan nganggo gulung kertas

Naha anjeun milarian karajinan nganggo gulungan kertas anu gampang dilakukeun sareng asli pisan? Entong sono 20 ideu ieu anu bakal ngareuwaskeun anjeun.

Sasatoan lucu kalayan iteuk kai

Sasatoan lucu kalayan iteuk kai

Panggihan kumaha ngadamel sato anu pikaresepeun sareng aslina nganggo iteuk kai. Kami parantos nyiptakeun anak hayam, lauk sareng dinosaurus.

Set hoops pikeun barudak

Halo sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel kaulinan ieu cincin sareng barudak ...

Superheroes didamel tina kardus

Superheroes didamel tina kardus

Diajar ngadaur ulang sababaraha tabung kardus sareng bentuk superhero anu lucu pisan. Mangrupikeun karajinan anu dipikahoyong ku barudak alit di bumi

Sapatu dinosaurus

Sapatu dinosaurus

Pilarian kumaha ku sababaraha kotak karton saderhana jaringan anjeun tiasa ngadamel sapatu aslina anu bentukna siga dinosaurus.

Bungkus permén raksasa

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel bungkus bentuk permén kanggo ...

Boks sareng cocooan kanggo ucing

Boks sareng cocooan kanggo ucing

Karajinan ieu nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel kotak karton kalayan cocooan anu pikaresepeun pikeun anak kucing anjeun. Anjeun bakal resep ka daerah ulin anjeun.

Kartu ucapan kanggo masihan

Kalayan kartu ieu pikeun ngabagjakeun acara naon waé anjeun tiasa kaget nalika ngadamel kado anu dipersonalisasi ku sadayana anu bakal dipikacinta

Kartu Bursa Pelangi

Liontin karton pelangi

Pendakan kumaha cara ngadamel liontin bentukna pelangi ieu supados barudak tiasa senang-senang ngadamelna. Asli pikeun ngahias sudutna

Tongkat hujan

Tongkat hujan

Kalayan tabung karton ageung urang tiasa nyiptakeun bentukna kanggo ngadamel tihang hujan. Éta didamel nganggo bahan anu gampang sareng gampang diaksés.

Kardus sareng kelinci kardus

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali pilihan séjén pikeun ngadamel kelenci pisan ...

Kelinci karton gampang

Hello sadayana! Kami dina sasih Paskah, sareng sanaos parantos atos lulus, naon anu langkung saé tibatan ngadamel karajinan ...

Lauk karton didaur

Lauk karton didaur

Diajar kumaha ngadamel sababaraha lauk lumayan tina kardus didaur. Kalayan kardus sakedik, kapinteran sareng cet anjeun bakal ngagaduhan karajinan anu saé ieu.

Putri karton

Putri karton

Panggihan kumaha ngadamel putri imut ieu nganggo bahan daur ulang sapertos kardus, cet sareng wol. Anjeun bakal resep éta sabab aranjeunna pikaresepeun.

ucing penjaga patlot

Ucing penjaga patlot

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel pot potlot lucu ieu dina bentuk ...

Supa kalayan karton endog

Hello sadayana! Dina karajinan ieu urang bakal ningali kumaha ngadamel supa beureum imut ieu sareng karton endog. Ieu…

Paus kalayan cangkir endog

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel lauk paus imut ieu ku anu saderhana ...

5 karajinan karton endog

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal masihan anjeun lima ideu pikeun ngadamel karajinan nganggo karton ...

Topéng asli pikeun Karnaval

Topéng asli pikeun Karnaval

Kami gaduh cara anu sanés pikeun ngadamel karajinan topéng karnaval. Anjeun bakal resep sakumaha gancang, aslina sareng gampang dilakukeun.

Mouse sareng cangkir endog

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngadamel beurit lucu ieu sareng karton ...

Dukungan pikeun maén kartu

Dukungan pikeun maén kartu

Kami parantos ngadamel wadah kartu supados anu alit ngagaduhan cekelan sareng pisibilitas pangsaéna pikeun maénkeun kaulinan anu ngahibur ieu.

Pendant ngawangun ucing

Pendant ngawangun ucing

Pendant ngawangun ucing ieu mangrupikeun cara anu asli pikeun ngahias bagian tina kantong atanapi nyandak éta salaku konci konci.

Ucing didamel tina tabung kardus

Ucing didamel tina tabung kardus

Hatur nuhun kana tabung karton urang tiasa ngadamel anak ucing lucu supados tiasa dijantenkeun parahu sareng nyimpen cét sareng pulpén urang.

Landak lucu

Landak lucu

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel landak anu pikaresepeun ieu didamel nganggo pompom wol sareng kardus sakedik. Aranjeunna lucu pisan sareng kreatif pikeun barudak

Makuta karton alit anu lucu

Entong sono kana karajinan makuta anu pikaresepeun anu anjeun bakal resep damel sareng murangkalih anjeun, aranjeunna bakal senang pisan!

Kaulinan diajar nomer

Kaulinan diajar nomer

Kami gaduh kuya karton lucu pisan. Karajinan jenis ieu didamel supados murangkalih alit tiasa ...

Karajinan diajar panah

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang masihan anjeun karajinan diajar anu sanés anu alit ...

Tatarucingan bentuk anjing

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang masihan anjeun cara ngadamel tatarucingan dina bentuk anjing. Nyaeta…

Ngalatih nganggo kardus didaur

Ngalatih nganggo kardus didaur

Kami parantos ngadamel karéta anu saé tina bahan daur ulang sareng imajinasi sakedik. Kalayan bahan daur ulang anjeun bakal diajar ngadamel hal-hal anu saé

Diajar maca ku karton gulung

Entong sono kana karajinan idéal ieu pikeun didamel nganggo gulung karton tisu wc. Éta pikaresepeun tur pisan praktis pikeun barudak.

Huruf karton hiasan nganggo senar

Entong sono hurup ieu pikeun karajinan karajinan, anjeun ngan ukur butuh sababaraha senar warna, sareng éta bakal aya sababaraha hurup anu hébat!

Tetengger kanggo buku

Tetengger kanggo buku

Upami anjeun resep maca sareng nyirian halaman anjeun, anjeun tiasa ngadamel tetengger bentukna kaktus ieu. Aranjeunna gaduh bentuk anu pikaresepeun pikeun buku anjeun

Cover buku catetan anak anjing

Cover buku catetan anak anjing

Kalayan karajinan ieu anjeun tiasa nyiptakeun sampul kanggo buku catetan anjeun kalayan rupa anak anjing. Wani nyiptakeunana kusabab éta pangaruh pop-up.

Buleud ngawangun unicorn

Buleud ngawangun unicorn

Diajar kumaha ngadamel kotak anu anjeun tiasa daur ulang sareng robih kana unsur kejutan dina bentuk unicorn. Éta pikaresepeun tur aslina.

Teacup Tetengger

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang badé ngadamel tetengger bentuk teacup anu saé ieu….

Pangatur méja kalayan kardus

Pangatur méja kalayan kardus

Diajar ku karajinan ieu didaur ulang sababaraha tabung karton. Sareng aranjeunna kami berhasil ngadamel panata méja anu asli sareng resep pisan.

Méja rutin sateuacan bobo

Méja rutin sateuacan bobo

Kalayan tabel rutin ieu pikeun murangkalih, anjeun tiasa ngajantenkeun murangkalih anjeun nuturkeun sababaraha pancén alit sateuacan bobo sareng ku cara anu pikaresepeun.

Kembang sareng karton endog

Hello sadayana! Dina karajinan ayeuna urang badé ngadamel sababaraha kembang nganggo karton endog. Éta karajinan ...

Ngartos babagian ku karajinan

Hello sadayana! Dinten ieu kami badé ngadamel karajinan anu mangpaat ieu pikeun ngartos babagian ku cara saderhana, éta ogé bakal ngabantosan ...

Kotak sakedik kanggo kalulusan

Kotak sakedik kanggo kalulusan

Dina karajinan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel kotak kalulusan. Hiji cara ngagungkeun dinten anu istimewa ku ngadamel kado anu asli pisan.

Tuang manuk

  Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang badé ngadamel pakan manuk, saderhana pisan sareng éta ...

Kantong permén ngawangun unicorn

Kantong permén ngawangun unicorn

Diajar kumaha ngadamel dua karajinan anu pikaresepeun pikeun nyimpen permén. Kantong sareng kotak nganggo tabung karton dina bentuk unicorn.

2 topéng lucu pikeun Karnaval

2 topéng lucu pikeun Karnaval

Karajinan anu pikaresepeun pisan dilakukeun ku barudak. Éta mangrupikeun dua topéng kalayan bentuk anu pikaresepeun supados tiasa dianggo dina pésta kostum anjeun.

Kumaha cara ngadamel kartu Pop Up

Kumaha cara ngadamel kartu Pop Up

Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngadamel kartu Pop Up anu pikaresepeun, ieu cara anu asli pisan pikeun masihan kartu ieu ku cara anu bageur pisan.

Daur mulang kotak sapatu

Daur mulang kotak sapatu ku cara aslina

Upami anjeun resep ngadaur mulangkeunana didieu anjeun ngagaduhan cara anu asli pikeun ngalakukeunana, anjeun kedah ngagaduhan kotak sapatu kanggo tiasa ngadamel kotak

Kalénder Advent pikeun Natal

Kalénder Advent pikeun Natal

Pikeun Natal ieu urang tiasa ngadamel kalénder Advent anu super pikaresepeun pikeun anu alit, didamel nganggo tabung karton didaur.

Daur mulang kotak kalayan decoupage

Daur mulang kotak kalayan decoupage

Upami anjeun resep didaur ulang, ieu mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngahias kotak karton. Kami bakal ngahias éta ku cet akrilik sareng nganggo decoupage.

Nyertakeun méter listrik

Di lebet bumi biasana méter listrikna teu katingali. Urang badé ngadamel tutup méter lampu pikeun méréskeunana

Gampang cap haté

Perangko anu ngawangun haté ieu gampang pisan dilakukeun sareng murangkalih sareng aranjeunna bakal senang-senang ngalakukeunana sareng ningali hasilna.

kotak harta karun

Karajinan kotak harta karun

Hiji kotak pikeun ngadamel sareng barudak liburan ieu. Aranjeunna bakal kataji ku kanyataan yén aranjeunna tiasa ngajaga harta karunna. Dijieun ku bahan anu gampang pisan sareng murah.

karajinan oray

Oray nganggo karton tina kertas wc

Oray ieu gampang pisan didamel sareng murangkalih resep kana hasilna. Anjeun tiasa laksanakeun sakahayang! Naha anjeun parantos ngagaduhan bahan?

Kumaha ngadaur ulang gantungan pikeun ngahias kamar orok

Kamar orok mangrupikeun tempat anu kedah éndah sareng raoseun nampi bayi. Dina tulisan ieu kuring badé ngajar anjeun kumaha ngadamel Diajar ngadamel poster ieu kalayan nami orok pikeun ngahias kamar anak anjeun ku ngadaur ulang gantungan baju.

KAWAII IRE CREAM Wujud CATETAN - LENGKAH KU LANGKAH

Dina tutorial ieu kuring nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel notebook dina bentuk és krim kawaii. Éta didamel nganggo bahan karajinan anu paling dasar sareng sampurna pikeun masihan ka murangkalih atanapi didamel sareng aranjeunna. Janten tetep, ayeuna kuring nunjukkeun bahan anu anjeun peryogikeun sareng langkah demi langkah pikeun anjeun ngalaksanakeunana nyalira.

Makuta pikeun ulang taun barudak

Henteu aya anu langkung saé tibatan nyéépkeun siang maén sareng murangkalih, janten dinten ieu kami masihan anjeun ideu anu asli, kumaha ngadamel makuta sakedik kanggo ulang taun barudak

Haté hiasan

Dina karajinan ieu urang bakal ningali kumaha ngadamel haté dihias dina dasar karton.

Ucing nganggo tabung karton

Dina tutorial dinten ieu urang badé ngadamel karajinan anu urang ngan ukur peryogi tabung karton sareng urang bakal ngagaduhan inohong anu lucu pisan dina bentuk ucing.

Tag kado aslina

DIY ngeunaan cara ngadamel labél gaya kawaii saderhana pikeun ngiringan hadiah.

Tetengger kanggo bacaan Natal

Barang DIY pikeun ngahias buku. Dina tulisan kami nunjukkeun cara anu saé pikeun nyieun tetengger anu dipersonalisasi khusus pikeun pamaca.

Wadah serbét Santa Claus

Wadah serbét Santa Claus

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel wadah serbet Santa Claus anu éndah nganggo gulungan kertas. Motif Natal pikeun tuangeun Natal.

Kardus sareng teropong pita washi

Teropong pikeun murangkalih

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel teropong anu pikasieuneun pikeun barudak anu didamel nganggo kardus sareng dihias ku pita washi.

Karanjang nganggo piring kardus

Karanjang nganggo piring kardus

Dina tulisan ieu kami nampilkeun cara anu elegan pisan pikeun nempatkeun buahna, kalayan ngan ukur sababaraha kardus bodas pikeun ngadamel baskét asli.

Cangkir téh barudak nganggo kardus

Kardus cangkir

Dina tulisan ieu kami nampilkeun anjeun sababaraha gelas lucu sareng gulungan kertas kanggo ngadamel set téh anu raoseun pikeun sadayana kanggo ulin salaku kulawarga.

Karanjang sapédah kardus

Karanjang sapédah barudak

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel karinjang kardus anu pikaresepeun pikeun motor barudak, ngarah tiasa nyandak barang-barangna ka taman.

Ucing kerok

DIY: Ucing ngagoréng tulisan

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel tulisan anu ngagurinjel panas pikeun ucing. Alat penting pikeun bumi dimana aya piaraan nganggo kuku seukeut.

Méja bal kardus

Méja bal kardus

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel cocooan pikeun barudak. Maénbal tabel anu dilakukeun ku aranjeunna sahingga aranjeunna ngahargaan cocooan sareng resep sapertos kitu.

DIY: Kardus kado kotak

Tulisan DIY ngeunaan cara ngadamel kotak kado. Gagasan sampurna pikeun Natal, ulang taun atanapi jinis perayaan naon waé.

Puss dina sapatu boneka

Puss dina sapatu boneka

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel boneka anu megah tina carita barudak 'Puss in Boots'. Ku kituna, urang ngenalkeun barudak kana téater sareng maca.

Tukang sapatu

Rak sapatu asli didamel ku nyalira

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngatur sadaya sapatu anjeun dina raka sapatu panasaran anu dilakukeun ku anjeun nyalira. Gabung sareng DIY!

Gitar karton

Kardus gitar, pikeun netepkeun wanda

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel gitar kardus anu kerén pisan, janten murangkalih tiasa senang-senang pura-pura musik kaluar tina gitar na.

dada perhiasan

Kotak Permata

dada didamel tina kardus, dijejeran sareng dihias pikeun nempatkeun perhiasan.