Kelinci Paskah DIY pikeun dilakukeun ku rumaja atanapi déwasa

Hai sadayana! Dina artikel dinten ieu urang bade ningali sababaraha Karajinan Easter Bunny anu hébat pikeun ngalakukeun sareng rumaja atanapi déwasa sarta ngarasakeun ieu kaping penting.

Naha anjeun hoyong ningali naon ideu Easter Bunny ieu?

Easter Bunny Karajinan nomer 1: Fimo Rabbit 1

Polimér liat atanapi fimo mangrupikeun tokoh klasik. Dina artikel ieu aya tilu pilihan kelenci béda pikeun bisa nyieun.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kumaha cara ngadamel kelenci bodas tina liat polimér atanapi Fimo

Easter Bunny Karajinan nomer 2: Fimo Rabbit 2

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Tokoh kelinci Easter Léngkah ku léngkah

Karajinan Easter Bunny # 3: Ngubaran Ngajaga Kelenci

Bunny Easter pikeun nyimpen Ngaruwat

kelenci basajan tur pisan nice nyieun tur masihan ka barudak leutik di imah.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Bunny Easter pikeun nyimpen Ngaruwat

Easter Bunny Karajinan # 4: kelenci stitched

Pikeun anu resep ngadamel bantal sareng boneka sato atanapi ngan saukur ngaput.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kumaha cara ngadamel kelinci Easter

Easter Bunny Karajinan Jumlah 5: Case telepon

Panutup anu sampurna pikeun masihan sentuhan asli kana sélulér kami dina tanggal ieu.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kumaha cara ngadamel kotak sélulér bentukna kelenci nganggo karét eva atanapi busa

Easter Bunny Karajinan Nomer 6: Fimo Rabbit 3

Ieu liat polimér panganyarna atawa modél kelenci fimo.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kumaha carana ngadamel kelenci nganggo Fimo atanapi liat polimér

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.