Kelenci nganggo bulu domba

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ieu urang badé ngalakukeun ieu kelenci lucu kalayan pompoms wol. Éta saé nyéépkeun soré anu ngahibur di bumi. Anjeun peryogi pisan sababaraha bahan sareng gampang pisan dilakukeun.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel kelenci urang ku pompom wol

  • Wol dua warna, anu anjeun paling resep pikeun hasil ahir tina kelenci. Hiji kanggo awak sareng hiji kanggo buntut sareng irung.
  • Dua bal pikeun panon, anjeun ogé tiasa nganggo panon karajinan
  • Ngarasa atanapi karton tina warna anu urang hoyongkeun tiasa atanapi henteu sami sareng wol.
  • gunting
  • Pistol lem panas

Leungeun kana karajinan

  1. Léngkah munggaran nyaéta mutuskeun naon warna wol anu urang pikahoyong pikeun bagian utama kelenci sareng mana kanggo detil buntut sareng irung. Sakali mutuskeun kami ngan kedah ngadamel tilu pompon wol. Kedah ngadamel tilu ukuran pom bungkus (awak ageung, sirah satengah awak, buntut satengah sirah sakitar). Anjeun tiasa ngadamel tilu pompom dina kapang anu sami sareng ngatur ukuran kalayan motong sareng gunting atanapi ngadamel tilu cetakan ukuran anu bénten-bénten.
  2. Kapang pikeun nyieun pompons ieu sareng step by step kumaha cara ngadamelna, anjeun tiasa ningali éta di dieu: Headband sareng Ceuli pompom kanggo dijantenkeun ku barudak #yomequedoencasa

  1. Kami motong wol sakedik, bolaykeun sareng ngadamel bola kanggo irung.
  2. Urang motong ceuli, urang bentukna sareng urang nempatkeun lem di sisi anu bakal kaluar sareng urang nempatkeun kana wol anu henteu didamel.

  1. Urang lem irung, ceuli sareng panon dina POM POM tina sirah masihan aranjeunna bentukna saeutik.

  1. Kami lem tilu pompon utami.

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.