Haté kembang pikeun Poé Valentine - Step by step

Dina ieu tutorial Abdi ngajar anjeun kumaha ngadamel a kembang haté pikeun ngahias atanapi kado di Poé Valentine o dinten paléntin. Bahanna murah pisan sareng gampang dipikagaduh, sareng karajinanna gampang pisan dilakukeun.

bahan

Jang ngalampahkeun kembang haté anjeun peryogi bahan-bahan ieu:

  • Kardus
  • Lambar keretas
  • gunting
  • Kertas beureum
  • Manik-manik
  • Pamotong
  • Dua Ukuran Lingkaran Bor
  • Pencil
  • Silikon gun

Step by step

Hal kahiji anjeun kedah ngamimitian nyieun kembang haté Éta bakal sapotong kardus, kertas, pensil, gunting sareng péso utiliti. Anjeun kedah giliran ku satengah kertas sareng gambar dina salah sahiji beulahan dua beulahan haté, hiji satengah langkung ageung tibatan anu sanésna, sapertos anu katingali dina gambarna. Motong sapanjang garis sareng lambaranana masih dibéngkokeun, ku cara kieu, nalika ngabuka sapotong anu anjeun parantos motong, anjeun bakal kéngingkeun haté anu sampurna sareng gembleng.

Pilihan sanésna nyaéta ngalacak atanapi nyetak haté anu anjeun mendakan sacara online. Émut yén anjeun kedah nyirian dua ukuran anu bénten.

Pikeun éta template kana kardus. Cirian ku patlot sadayana kontur dina potongan karton sareng potong ku péso utiliti. Entong nganggo gunting pikeun nyingkahan ujung kardus.

Ayeuna urang parantos nyiapkeun struktur, urang badé ngadamel Flores anu bakal nutupan haté. Anjeun peryogi latihan bor, hiji langkung alit tibatan anu sanésna, atanapi gagal éta, potong bunderan ku gunting, ogé satengah tina hiji ukuran sareng satengah tina ukuran anu sanés.

Nalika anjeun gaduh seueur bunderan motong anjeun bakal kedah manik anjeun. Kuring parantos milih aranjeunna beureum tapi pastina warna ogé bakal katingali saé pikeun anjeun. Lem bead kana éta bunderan leutik ku silikon panas sareng kerut cenah bunderan ngabungkus manik. Teras Anjeun témpél set éta dina bunderan gedé, ogé kalayan silikon. Sareng dina gilirannana, anjeunna ngabungkus sadayana deui ku bunderan anu langkung ageung. Rangkul dinya ogé pikeun nandaan tilep kertas.

Buka kertas deui, tapi tong dilempengkeun. Hayu ka keriput sareng sisina nepi. Kanyataan yén manikna katingali cekap. Tingali kumaha katingalina dina gambar ieu.

Naha seueur pisan Flores sakumaha anjeun kedah nutupan anjeun karton haté. Langkung ageung strukturna, langkung seueur kembang anjeun kedah ngadamel, sanaos ogé tiasa langkung ageung. Lengket aranjeunna kalayan silikon pikeun ngalereskeun aranjeunna dina waktos sareng taat sampurna. Anjeun tiasa ogé nutupan kadua sisi upami anjeun badé ngagantungkeunana, atanapi nempatkeun ukur kembang dina hiji sisi upami éta bakal ditempelkeun dina permukaan.

Sareng nalika anjeun ngaliput haté, ieu bakal hasil.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.