Kembang hiasan ku gulungan kertas wc

Hello sadayana! Hiji dinten deui urang bawa anjeun karajinan daur ulang. Hayu urang tingali kumaha ngalakukeun ieu kembang hiasan ku gulungan kertas wc. Éta sampurna pikeun nempel dina kanvas sareng ngadamel sababaraha gambar, pikeun ditunda langsung dina témbok, pikeun ngahias kado atanapi naon waé anu kapikiran. Janten tong miceun karton gulung!

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel kembang hiasan ieu

  • Gulungan kertas wc. Hiji per kembang kedahna cekap.
  • Gunting.
  • Lem iteuk atanapi lem karton anu sanés.
  • Pananda beureum sareng pananda héjo.

Leungeun kana karajinan

  1. Kami naksir karton gulungan kertas toilet sareng urang kempelkeun ogé. Ieu pikeun nyiptakeun bentuk kelopak sareng tiasa motong éta ogé, janten peres tanpa sieun.
  2. Urang motong sakabeh gulung kana strip ipis. Henteu janten masalah upami ukuran na henteu persis sami. The finer beuki geulis aranjeunna, tapi lamun anjeun resep aranjeunna langkung nonjol, anjeun ngan kedah motong potongan anu langkung lega. Total urang peryogi 8 buah sareng kardus sakedik deui. 

  1. Kami nyandak lima lembar sareng lemkeun sasarengan, ngawangun kelopak kembang. Penting pikeun ngencangkeun ogé pikeun nyegah tina kaluar nalika urang ngalakukeun sesa karajinan.

  1. Kalayan dua buah sanés urang badé ngadamel bobot na, pikeun ieu urang bade naksir sareng lem aranjeunna supados aranjeunna tetep rata. Maka kami bakal lemkeun babarengan, nyésakeun tungtung anu handap ditilep sapertos daun alit.

  1. Kalayan potongan sésana urang badé ngadamel lambaran, Pikeun ieu urang bakal ngabengkokkeun hiji tungtung, urang bakal lem babarengan sareng batang. Kami bakal muka sésa potongan supados ngagaduhan bentuk daun.

  1. Urang cet beureum ujung kelopak sareng héjo gagang sareng daunna. Ayeuna urang lem hiji bunderan di tengah kelopak. 

Sareng siap! Kami parantos gaduh kembang urang siap pikeun ngahias bumi urang.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.