15 Karajinan Kembang Kertas Imut sareng Gampang

Tamanna Rumee via Pixabay

Hanami mangrupikeun adat Jepang pikeun ningali kaéndahan alam sareng khususna kembang nalika musim semi. Ieu mangrupikeun salah sahiji waktos anu paling indah dina sataun tapi ogé ephemeral. Anjeun tiasa ngadamel musim semi sapanjang taun di bumi anjeun ku ngahias kamar anu béda-béda bumi anjeun kalayan karajinan anu éndah ieu kalayan kembang kertas.

Aya sagala jinis, warna sareng tingkat kasulitan. Dina tulisan ieu kuring hadir 15 karajinan kalayan kembang kertas geulis tur gampang pikeun ngalakukeun. Tetep maca!

Kembang sakura, sampurna pikeun ngahias bumi dina cuaca anu saé

cerry mekar

Salah sahiji momen anu paling indah dina musim semi nyaéta nalika kembangan mekar. Éta sadayana geulis tapi tangkal céri utamana geulis. Nyatana, urang Jepang ngagaduhan festival anu katelahna festival sakura dimana aranjeunna ngumpul handapeun blossoms céri ngagungkeun alam, kaéndahan sarta fragility na.

Kalayan karajinan di handap ieu anjeun moal kedah angkat ka Jepang pikeun ningali sababaraha kembang sakura geulis. Anjeun tiasa ngadamel aranjeunna ku leungeun sorangan pikeun ngahias bumi anjeun! Aranjeunna katingali geulis pisan dina vas.

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta kertas crepe pink (hiji anu langkung poék sareng anu langkung hampang), dahan (nyata atanapi jieunan), gunting, lem panas sareng pensil. Pikeun ningali kumaha éta dilakukeun ulah luput postingan Kembang sakura, sampurna pikeun ngahias bumi dina cuaca anu saé. Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan kembang kertas anu paling indah!

Kembang lilo atanapi kembang klaster

kembang lilac

Upami anjeun hoyong ngahias kamar bumi anjeun kalayan kembang, pilihan anu pikaresepeun pikeun karajinan kalayan kembang kertas nyaéta ieu kembang lilac. Éta bakal saé upami anjeun marengan pepelakan garing atanapi kembang sapertos lavender atanapi kayu putih.

Pikeun nyieun karajinan ieu anjeun bakal kudu sababaraha kertas crepe berwarna, iteuk pikeun ngawula ka salaku dahan, gunting, sarta iteuk lem. Naha anjeun hoyong diajar kumaha carana ngadamel kembang lilac ieu? Tingali kana tulisan Kembang lilo atanapi kembang klaster.

Kembang hiasan ku gulungan kertas wc

Kembang kertas

Naha anjeun badé ngadaur ulang sababaraha bahan anu anjeun gaduh di bumi sareng ngamangpaatkeunana pikeun ngadamel karajinan kembang kertas?

Anjeun kedah nyandak bahan ieu: kardus tina sababaraha gulungan tisu toilét (hiji per kembang), spidol beureum sareng héjo, gunting sareng iteuk lem.

Prosés nyiptakeun kembang hiasan ieu saderhana pisan sareng moal nyandak anjeun lami teuing. Dina ngan sababaraha léngkah anjeun tiasa pamer kembang hiasan daur ulang anu éndah ieu dimana waé anjeun hoyong. Tingali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Kembang hiasan ku gulungan kertas wc.

Centerpiece kalayan kembang, lilin jeung batu

Kembang Lotus

Ayeuna musim semi parantos caket, naha anjeun badé nganyarankeun hiasan di bumi anjeun sareng masihan sentuhan anu seger sareng asli? Bisi nu teu bisa sono ieu Centerpiece kalayan kembang lotus, lilin jeung batu, éta bakal jadi salah sahiji karajinan kembang kertas anu anjeun bakal resep paling!

Pikeun nyieun karajinan ieu anjeun bakal kudu kertas crepe berwarna pikeun kembang jeung daun, gunting, gun lem, lilin, batu jeung baki.

jero pos Barang tengah kalayan kembang, batu sareng lilin anjeun tiasa ningali léngkah pikeun ngadamelna.

Kembang karton endog

kembang kardus

Naha endog béak sareng karton anu dilebetkeun kosong? Tong miceun! Anjeun masih bisa masihan eta hirup kadua pikeun make a nice kembang kardus. Hasilna hébat sareng sareng aranjeunna anjeun tiasa ngahias témbok bumi anjeun atanapi nambihan dahan pikeun ngadamel Bouquet. Sagalana anjeun tiasa mikir ngeunaan sabab masihan loba muter !

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: cangkir endog kosong, temperas atanapi spidol warna, gunting sareng iteuk lem atanapi silikon panas. dina pos Kembang sareng karton endog anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun step by step. Catet sabab éta gampang pisan!

Kumaha carana ngadamel makuta kembang kertas

Makuta kembang

Spring geus approaching tur merenah pikeun ngabagéakeun dina gaya. Henteu aya anu langkung saé tibatan anu spektakuler makuta kembang kertas dijieun ku leungeun! Éta bakal éndah dimana waé anjeun mutuskeun pikeun nempatkeun éta salaku hiasan, sanaos katingalina geulis pisan dina témbok sareng panto.

Anjeun tiasa masihan ukuran sareng warna anu anjeun pikahoyong. Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta kertas warna, gunting, stapler, bedil silikon sareng kawat. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta karajinan basajan pisan nu malah nu leuwih leutik imah bisa ilubiung dina nyieun eta.

Dina tulisan Kumaha carana ngadamel makuta kembang kertas Anjeun tiasa ningali tutorial pidéo anu detil pisan anu bakal nungtun anjeun ngadamelna. Ulah sono!

Kumaha cara ngadamel kotak kembang kertas pikeun ngahias kamar anjeun

kotak kembang

Pilihan séjén pikeun ngadamel karajinan kembang kertas anu ngahias kamar anjeun nyaéta flirty ieu lukisan kembangan kalawan téhnik scrapbooking. Éta pisan elegan sareng pasti anjeun badé ngulang pangalaman éta.

Jang ngalampahkeunana anjeun tiasa nganggo bahan anu anjeun parantos aya di bumi tina karajinan anu sanés sapertos cat cai, kertas cat cai, sikat sareng cai, mesin punching, lem, sapotong kardus atanapi kai, kardus héjo, punches kertas sareng base felt.

Upami anjeun hoyong terang kumaha éta dilakukeun, dina tulisan Kumaha carana ngadamel kotak kembang kertas pikeun ngahias kamar anjeun bisa maca sagala rinci.

Hippie tiara kalayan kembang kertas

hippie tiara

Karajinan di handap ieu sareng kembang kertas bakal janten pelengkap idéal pikeun baju musim semi anjeun. Éta a tiara hippie kalayan kembang handmade anu anjeun tiasa ngahontal ku téknik anu saderhana pisan.

Anjeun ngan kudu ngumpulkeun bahan handap: crepe atawa kertas crepe, lem, gunting, cords jeung manik warna. dina pos Hippie tiara kalayan kembang kertas Anjeun bakal tiasa maca sagala parentah tur tingal kumaha eta dipigawé step by step kalawan gambar. tiara bakal kasampak hébat dina anjeun!

Makalah krep sareng makuta kembang ari

makuta kembang kertas

Vérsi séjén tina tiara hippie saméméhna ieu makuta kembang kertas. Ieu geulis, gampang jeung, pangalusna sadaya, pisan mirah! Pas anjeun diajar ngadamelna, anjeun tiasa ngadamel saloba anu anjeun pikahoyong kalayan bentuk sareng warna anu béda-béda pikeun ngagem éta dina festival musik, ulang taun, liburan atanapi iraha waé anjeun hoyong.

Perhatikeun bahan. Pasti loba di antarana geus boga aranjeunna di imah: kertas crepe, lem, gunting jeung string. dina pos Makalah krep sareng makuta kembang ari Anjeun gaduh tutorial pidéo dimana anjeun tiasa ningali pikeun nyiptakeun makuta anjeun. Sagalana dipedar kacida alusna. Ulah sono!

Kumaha cara ngadamel kembang kertas sareng bunderan

Kembang kertas jeung bunderan

Dina tulisan Kumaha cara ngadamel kembang kertas sareng bunderan anjeun tiasa diajar kumaha carana ngadamel kembang anu saé kalayan gampang sareng gancang. Éta hebat pisan pikeun ngahias buku, kartu, kotak sareng barang-barang sanés anu anjeun gaduh di bumi.

Prosedur pikeun nyieun kembang kertas éta geulis gampang. Sanajan kitu, dina pos sagala parentah nu dipirig ku gambar sangkan anjeun teu sono nanaon, kitu ogé daptar bahan anjeun bakal kudu nyieun eta: kertas dihias, pom-poms atawa tombol, lem sarta punch bunderan.

kembang kertas

kembang kertas

Vérsi séjén karajinan kalayan kembang kertas nyaéta proposal handmade jeung warni ieu, nu bisa Anjeun jieun maké kertas, cet kertas, rod cylindrical, pita jeung sababaraha hal séjén salaku bahan.

ieu kembang kertas karajinan Éta katingalina geulis pisan di lingkungan mana waé, tapi khususna upami anjeun nempatkeun éta dina vas di tempat anu terang di bumi atanapi kantor. dina pos kembang kertas Anjeun bakal mendakan sadaya léngkah sareng detil supados anjeun tiasa ngadamelana. Anjeun bakal gaduh waktos hébat!

Kumaha cara ngadamel kembang tina kertas crepe

kembang kertas

Aya sababaraha dinten deui dugi ka Poé Valentine sareng cara anu pangsaéna pikeun ngagungkeun éta nyaéta ku masihan kado ka jalma khusus anu diciptakeun ku leungeun anjeun sorangan. Ide anu saé tiasa janten ieu kembang kertas crepe.

Éta pisan gampang nyieun sarta moal ngarugikeun anjeun loba. Boh tina segi waktu boh tina segi duit. Anjeun ogé bakal mendakan bahan-bahan di toko mana waé sareng anjeun panginten parantos ngagaduhan sababaraha di bumi: kertas crepe, pita warna, kancing, gunting, lem sareng kawat fleksibel.

ulah kantun postingan Kumaha cara ngadamel kembang tina kertas crepe pikeun diajar kumaha ngalakukeunana.

Kumaha cara ngadamel kembang kertas krep

kembang kertas crepe

Upami Anjeun gaduh leftover kertas crepe ti karajinan saméméhna, cagar pikeun nyieun hiji ieu. Ieu model sejen tina kembang jeung kertas Imut pisan sareng sederhana crepe pikeun ngahias kamar anu anjeun pikahoyong di bumi kalayan warna.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun upami anjeun hoyong ngadamel karajinan ieu? Strips kertas crepe tina sagala rupa ukuran, pangawasa, gunting, lem gun. Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, klik dina pos Kumaha cara ngadamel kembang kertas krep.

DIY: Kembang Valentine sareng Kertas Serbet

Mawar kertas pikeun Poé Valentine

Upami Anjeun gaduh knack pikeun karajinan kalayan kembang kertas, di handap ieu teu tiasa leungit tina daptar anjeun. Kalayan sababaraha serbet kertas saderhana anjeun tiasa nyiapkeun sababaraha kembang anu saé pisan pikeun ngucapkeun salamet Poé Valentine sareng kotak coklat. A jéntré saeutik pisan seru nu barudak malah bisa mantuan Anjeun nyieun eta.

Candak sababaraha napkins, sababaraha spidol, gunting jeung kawat halus. Anjeun moal peryogi anu sanés. Ngan lalajo video tutorial tina pos DIY: Kembang Valentine sareng Kertas Serbet tur turutan parentah. Gampang pisan!

Kembang kertas muka

kembang kertas

Pikeun ngabéréskeun daptar karajinan ieu kalayan kembang kertas kuring nampilkeun ieu kembang kabuka, nu bisa Anjeun pake salaku hiasan imah atawa kamar hajatan. Éta gampang pisan didamel sareng henteu ngabutuhkeun perawatan sapertos kembang alami.

Upami anjeun hoyong nyobian ngadamel kembang kertas kabuka ieu anjeun kedah kéngingkeun kertas warna, gunting, stapler, staples sareng lem. Na kumaha aranjeunna dijieun? Pikeun ngajawab patarosan ieu kuring mamatahan anjeun maca tulisan Kembang kertas muka dimana anjeun bakal manggihan sakabeh rinci.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.