Kembang kertas gampang pisan pikeun ngahias karajinan anjeun

Kembang kertas Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan anu paling sering dianggo dina sadaya proyék sapertos hiasan pésta, ulang taun, cinyusu, sareng sajabana ... Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha ngadamel kembang di 5 menit super gampang sareng aranjeunna katingali geulis pisan.

Bahan pikeun nyieun kembang kertas

  • Folios warnaan
  • Gunting atanapi gunting
  • Lem
  • Jarami
  • Karét Eva ditinju
  • Karét eva warna-warni sareng hérang

Prosedur ngadamel kembang kertas

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi folios warna, anjeun tiasa milih anu paling anjeun resep sareng adaptasi sareng hiasan anjeun.
  • Pondok 8 strip 1 cm lega sareng 21 cm panjangna, tapi ieu henteu penting pisan, éta ukur tina folio.
  • Sakali anjeun ngagaduhan 8 strip, tilepkeun sakedik kana satengahna pikeun nandaan tengahna, tapi anjeun henteu kedah pencét pisan.

  • Pikeun ngamimitian masang kembang make a meuntas ku dua kertas.
  • Buka sisipan dua kertas anu sanés dina diagonal anu sanés.
  • Dina babak kadua, urang bakal nyelapkeun deui antara sela anu parantos urang tinggalkeun, sapertos kieu dugi ka réngsé ku 8 strip.

  • Sakali prosés ieu réngsé, urang bakal angkat kelopak kembang.
  • Urang bakal nempelkeun kelopak tina strip anu sami ka jero.
  • Pasang sababaraha lem di tengah sareng gabung dina dua tungtung strip di dinya.
  • Buka témpél ti luhur ka handap dugi ka 8 strip ditempelkeun.

  • Upami sababaraha kelopak langkung panjang tibatan anu sanés, tong hariwang, ieu bakal masihan kembang langkung réalisme.

  • Sakali kembang kumplit dirakit abdi badé ngahias pedalaman.
  • Abdi badé nganggo kembang busa anu hérang, bunderan sareng manah sakedik.
  • Kuring lemkeun bunderan dina luhur kembang teras kuring nempatkeun haté.

  • Sareng set ieu kuring lem di tengah kembang.
  • Pikeun ngabentuk daun, ngalipet salambar kertas héjo.
  • Potong bentuk daunna.

  • Kalayan liang tebuk, ngadamel liang di tengah kembang, ieu bakal ngabantosan ngalebetkeun jarami.
  • Lebetkeun jarami teras lebetkeun sakedik lem pikeun nempatkeun daun dina posisi anu anjeun pikahoyong.

  • Lem jarami di jero kembang sareng urang parantos, éta parantos saé.
  • Émut yén anjeun tiasa ngadamel éta dina warna anu anjeun paling resep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.