kembang kertas

kembang kertas

Usum panas bakal datang, sareng warna ngagentos bumi urang, sapertos baju modern. Kusabab kitu, dinten ieu kami parantos mutuskeun nyandak kana méja kerja kami, a proposal karajinan, langkung ti warna-warni.

Éta henteu langkung teu kirang, tibatan kira-kira kembang kertas warna éndah. Anjeun kembang buatan tanganAranjeunna elegan pisan di lingkungan mana waé, anu tiasa anjeun damel langkung saé tibatan detil.

Dina raraga ngadamel urang kembang kertas, urang peryogi bahan baku dasar, anu kabeneran, kertas. Disarankeun milih kertas anu gampang diatur, sabab upami éta lemes teuing, éta tiasa dikeras ku lem vinil atanapi cet semprot.

Ideu na nyaéta motong seueur kelopak sakumaha anu dipikahoyong ku kembang urang. Ukuran sareng bentukna sami, aya dina kawijaksanaan pengrajin. Sakali urang ngagaduhan kelopak, éta kedah dicét nganggo cet kertas, dilebur dina cai. Idéalna, cét na henteu kedah homogen, tapi rada corétan. Ku cara kieu, pangaruh anu langkung alami bakal kahontal.

Tungtungna, pilih batang silinder, anu bakal dijantenkeun batang kembang urang. Upholster nganggo pita héjo sareng di tungtung luhur ngatur kelopak, anu tiasa ditempelkeun atanapi dihijikeun, numutkeun kahoyong tukang.

Supados urang kembang buatan tangan tingali, urang kedah mendakan wadah anu saé atanapi nempatkeun éta dina tempat anu caang.

Inpormasi lengkep - Nyiptakeun karinjang kembang garing

Sumber - Karajinan tangan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.